תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: נפח אחסון מינימלי מומלץ בטאבלט

Junior Member

נפח אחסון מינימלי מומלץ בטאבלט

רציתי לדעת מה הנפח אחסון המינימלי שצריך להיות בטאבלט? היה לי לפני כמה שנים טאבלט שאחרי שהורדנו אליו כמה אפליקציות הוא כבר בקושי הצליח לזוז ונתקע כל הזמן, אבל זה היה מכשיר סיני פשוט, ועכשיו אני רוצה משהו איכותי יותר - זה קשור בכלל לאיכות של המוצר ושל החברה או רק לנפח האחסון ולזיכרון? זאת אומרת, אם אני לוקח עכשיו סמסונג נגיד, שזאת חברה טובה, אז הוא יעבוד טוב גם אם הנפח אחסון לא מאוד גבוה? למשל, מצאתי פה טאבלט Samsung Galaxy Tab E T560 Wi-Fi 9.6 עם נפח של 8GB וזיכרון של 1.5GB, הוא אמור להספיק לי או שאני חייב נפח יותר גדול? והזיכרון מספיק טוב? ומה עוד חשוב לבדוק במפרט של המכשיר?
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 28-06-2022 בשעה 03:35.

אם אתה רוצה להוריד כל היום משחקים ונטפליקס וכו' תקנה עם זכרון של 2
    ותוסיף כרטיס חיצוני

Senior Member
    לא. מה שמשנה זה לא המותג אלא החומרה שיש בפנים ותתרחק מהדגם הזה של סמסונג. המחיר זול אבל זה מכשיר בן 4 שמריץ גירסה עתיקה של אנדרואיד שלא מסוגלת להריץ מלא אפליקציות (גירסה 4 כשהיום אנחנו בגרסה 9) וגם כשהוא היה מכשיר חדש הוא היה די עלוב.
    אני בד"כ מעדיף מכשירי אנדרואיד אבל במקרה של הטבלטים, דווקא האייפד הבסיסי (זה שנמכר ב1400 שקל) הוא טבלט מצוין ואין לו מתחרים טובים שעולים פחות.
    יש טבלטים זולים יותר אבל אם זה לא מיועד לילדים קטנים אז חבל על הכסף.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לצורכי מולטימדיה וחלקות פעולה נפח זיכרון פנימי יותר חשוב מנפח איכסון. לא הייתי קונה משהו עם פחות מ2 ג'יגה, ובעדיפות מעל 4 ג'יגה. בנוסף כדאי לשים לב שהטאבלט תומך בכרטיס זיכרון. לזה תוסיף גם מעבד שיהיה חדש וקיבלת אחלה מכונת מולטימדיה.
    לי אישית יש טאבלט בן יותר משנה של לנובו כזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=950963
    אני משתמש בו כמעט לכל דבר, החל מ'מאריך' לטלפון כשאני בבית ועד תחליף ללפטופ, כולל צפיה בתכנים מנטפליקס ומשחקי כדורגל שלא משודרים בטלוויזיה. לשימושים שלי זה מספיק לגמרי.

Junior Member
    שלום.
    אתה מתבלבל בין נפח אחסון לבין כמות הזיכרון ram.
    אני קודם כל ממליץ בתחום של הטאבלטים לקנות את האייפד של חברת אפל.
    אני אישית גם מחזיק באייפד 3rd generation שעדיין עובד מעולה חוץ מכמה תקיעות פה ושם,שזה אני מאמין בלאי טבעי לכל טאבלט.
    לדעתי עדיף להתרחק מטאבלטים שמריצים אנדרויד,כי בתחום הזה אחרי כמה חודשים הם חווים מלא תקלות ותקיעות.
    עכשיו לגבי האחסון וזיכרון ram:
    אחסון לדעתי היום רובם באים עם 64 גיגה(אבל ישאר לך בערך 56 גיגה אחרי המערכת הפעלה וכו).
    זיכרון ram:כמה שיותר מבורך. עדיפות להתחיל מ2 gb שככה הברירת מחדל כמעט של כולם ואפשרי ללכת על 4 gb וזה שווה מאוד.

Member
    8 גיגה זה מעט מאוד אבל יכול להיות סביל אם השימוש שלך בטאבלט הוא ממש מינימלי. עדיף 16 . 1.5 ראם אותו כנ"ל

לגבי כל השאלות ששאלת בסוף, הכל תלוי בשימושים שלך (אינטרנט? משחקים? וייז? קריאה? נטלפיקס? סקייפ? מוזיקה? ). אם תרשום שימושים (ותקציב), אני בכיף אמליץ לך

לגבי הדגם הספציפי שבחרת, אני לא מת עליו, יש דגמים יותר טובים במחיר דומה מלנובו/וואווי/אסוס