אני מרוצה מאוד מהרואד 5 על הטרייסר 900
האופנוע: Z1000SX
לדעתי הלא מקצועית האנג'ל תפקדו מושלם. נתנו תחושת ביטחון בהאצות חזקות גם על אספלט חלק ומבריק. הצמיג האחורי החזיק כ-8000 ק"מ עד שנשחק יפה ובצורה די אחידה.
המישלין (אחורי) מתפקד יפה מאד על הצד (אולי אפילו יותר טוב מהאנג'ל) הפרופיל של הצמיג יותר עגול וההיגוי יותר קל. מצד שני, אולי בגלל התרכובת השונה ואולי בגלל הפרופיל העגול (שטח מגע קטן במרכז) האחיזה בקו ישר על כבישים חלקים לא טובה כמו של האנג'ל (רק בקו ישר - ביציאה מסיבובים אני לא מרגיש שום בעיה). בכללי אני פחות מתחבר לרואד 5 כי הוא לא נותן את אותה תחושת ביטחון של האנג'ל. אני חושב שלאופנועים פחות חזקים הרואד 5 יכול להיות מושלם.
אני מרוצה מאוד מהרואד 5 על הטרייסר 900
Tracer 900
יש לי על הורסיס 1000 את האנג'ל GT עשיתי איתם כ-3000 ק"מ תענוג צרוף, טובים בהרבה מהבריג'סטונים המקוריים,
אין סימני שחיקה משמעותיים, זווית מעולה. מבחנתי מושלמים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
היו לי GT על Z1000 ואכן היו מצויינים.
ההרגשה שלי היא שעל כל אופנוע שתשים אנג'ל הוא יהפוך לאופנוע ספורט.
אני כלכך אוהב אותם שקניתי אופנוע חדש וביקשתי שיחליפו לאנג'ל עוד לפני שקיבלתי אותו.
עדכון. אחרי 1000 ק"מ הורדתי לחץ אוויר מאחור ל-36 (במקום 42) והאחיזה השתפרה.
במרכז הצמיג לאנגל יש אחיזה הרבה יותר טובה. מצד שני, המישלין בעל פרופיל יותר עגול ובצדדים יש לו גומי רך כך שהוא נותן עבודה יפה בכבישים מפותלים.
מבחינת אורך חיים ועמידות האנג'ל החזיק אצלי 8 והמישלין החזיק 13 באותו סגנון רכיבה. זה פער משמעותי למי שעושה 2000 ק"מ בחודש.
לסיכום, לדעתי המישלין צמיג ספורט תיור מעולה, אבל עדיין לאופנוע חזק בלי בקרת אחיזה לא הייתי ממליץ להתקין אותו.
לא התייחסתם לרטוב...
הroad5 אמור להיות מהצמיגים הכי טובים שקיימים היום לרטוב אם לא הטוב שבהם.
למי שרוכב כל השנה וגם בימים של סופות זה יהיה שיקול חשוב מאוד.
הצמיגים הבאים שלי כנראה יהיו road5.
עד עכשיו לא רכבתי בימים גשומים. בגשם הראשון יצאתי עם האוטו ונסיעה של 20 דקות על האופנוע נמשכה שעה. השנה אני חושב לקנות חליפת סערה בפעם הראשונה.
אין לי נסיון על המישלין 5 אבל על המוטו גוצי שלי הרכבתי אנג'ל GT וכידוע הגוצי כבד ולמרות שמתוך 7000 ק"מ שמתוכם 2500 אוטובאן בקו ישר והשאר כבישים מפותלים בהם רדפתי אחרי דוקאטי מולטי סטרדה עם כמעט כפול 2 כח סוס ושמכרתי הקידמי היה נראה כמו חדש והאחורי עוד לא הגיע לחצי מחייו.
האחיזה הייתה מצויינת, והצמיג משרה ביטחון והרבה וזה כבר שווה המון.
דאגתי תמיד לשמור על הלחץ המומלץ בקנאות וזה הוכיח את עצמו באורך חיי הצמיג
האנג'ל נאכל מהר מאד במהירויות גבוהות. המישלין פחות רגיש למהירות. אגב, עם האנג' ל בדקתי אויר פעם בשבוע (42 מאחורה ו-36 מקדימה). עם המישלין בדקתי פעם בחודש כי הוא התנהג טוב יותר עם לחץ נמוך.
אני עם הרואד 5 על גלדיוס 650
אחיזה מעולה ונותן הרבה ביטחון במיוחד בהשכבות
בינתיים לא מראה שום סימני שחיקה (אחרי 3K אגרסיביים)
יש צמיגים אחוריים קצת יותר אוחזים לא אשקר אבל ישרדו פחות משמעותית מהPR5
וצריך לדבר גם על הצמיג הקדמי שלא פחות חשוב מהאחורי בסט הזה, הכי טוב שהיה לי בפער במיוחד בכביש רטוב, סחיטת בלמים ולא מראה שום רצון להחליק.
צמיג מעולה ה GT יש לי בציפור השחורה. אבל נגמר מהר יחסית למישלין. 9000 ק"מ ביי ביי.