על מה הייתם הולכים?
שניהם באותו מחיר, הנינג'ה במחינת מראה חיצוני יותר יפה בעיניי אך לSv יש יותר יתרונות אם זה אמינות וביצועים יחסית יותר טובים מהנינג'ה.
איזה כלי יותר טוב?
על מה הייתם הולכים?
שניהם באותו מחיר, הנינג'ה במחינת מראה חיצוני יותר יפה בעיניי אך לSv יש יותר יתרונות אם זה אמינות וביצועים יחסית יותר טובים מהנינג'ה.
איזה כלי יותר טוב?
תעשה נסיעת מבחן.
הרבנ אנשים לא מסתדרים עם הארגונומיה של הsv
אתה כבר חודשים מתבחבש בזה אז קבל עוד שלוש אפשרויות מחוץ לנורמה שאולי לא שקלת ומתאימות לתקציב ולרשיון:
בנלי לאונצי'נו 500.
פאנטיק קבלרו 500.
רויאל אנפילד אינטרספטור 650 (יש גם GT באותו מחיר).
מעבר לזה, עשית שיעורי בית. לקחת נסיעות מבחן. אתה כבר יודע יותר מכל האנשים האחרים כאן מה מתאים לך ואתה צריך להחליט. אף אחד אחר לא יכול להחליט בשבילך...
וואלה אתה צודק לגמרי.
בעיה זה בין הדברים שאני שונא בעצמי החוסר החלטיות והתלבטויות, כי אני הולך להשקיע פה סכום גדול ורוצה להביא את הכלי שאני אהיה הכי מבסוט עליו.
אבל כל כלי יש משהו אחר שלא מתאים לי...
אחד זה כוח השני זה המראה השלישי זה אמינות
ניראלי אלך על הSv ודי, מבין כל הכלים הוא עונה על רוב הדרישות שלי, מבחינה חיצונית אפשר לעשות אותו קצת פחות מכוער בהשקעה לא גדולה מידי.
אעדכן פה כמובן ברכישה חחח
״כלי תחבורה״ - קודם כל אמין. אתה לא יכול ברצינות להגיד ״אופנוע הודי אמין״. אולי הוא יפה. מיוחד. רטרו. אבל אמין - לא כמו SV או ninja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
יכול מאוד להיות שאתה צודק.
מצד שני אין לך שום מושג, כי א. בחיים לא רכבת עליו. ב. אתה לא יודע איך הוא בנוי. ואם יש או אין לו בעיות אמינות.
לכן,
זה הופך את התגובה שלך לתגובת fxp.