אני מחפש המלצה על חברת טרקטורונים שעושה טיולי שטח באזור ים המלח בשביל טיול של כמה משפחות. מצאתי כמה חברות שעושות את זה אבל אני לא יודע מי מומלצת - מישהו מכיר את "פרא המדבר"? או "טרקטורוני ים המלח"? והמחיר של הטיול כולל גם ביטוח או שמשלמים על זה בנפרד? וצריך רישיון נהיגה כדי לנהוג בטרקטורון כזה? כמה זה מסוכן מבחינת צוקים וכאלה? ואיפה כדאי לישון באזור? הנשים דוחפות לכיוון של מלון וראיתי כמה דילים לראש השנה ברשת פתאל שנראים טובים, במלון לאונרדו קלאב (שהוא הכול כלול) ומלון לאונרדו אין https://www.fattal.co.il/rosh-hashanah-deals - מישהו היה באחד מהם ויכול להמליץ? ויש אולי בכל זאת חאנים טובים באזור עם תנאים טובים שגם הנשים יאהבו?
אני מכיר ויכול להמליץ רק על האיזור שלי...
בתחנת הדלק של כפר אדומים, ספר המדבר כרבע שעה מים המלח, יש את טרק-טורון (חושב שקוראים לעצמם כנען תיירות היום).
יש להם טיולי טרקטורונים, או שזה בעצם סוג של באגי. זה לא צמוד לים המלח אבל מגיעים לתצפיות מדהימות מרמת המדבר על ים המלח, ואולי אפשר להזמין גם טיולים ארוכים יותר לכיוון הים ממש.
ממש לידם יש את חאן דרך ארץ המרדפים, שהוא מומלץ בחום. ממש מקום יפה וברמה גבוהה, מתאים גם לנשים.
בנוסף, במקום של הטרקטורונים יש גם מסעדה בשרית מעולה, הכנענית. ממש טעים ואחלה אווירה. הכל באותו האיזור...
לא עובד שם או מרוויח משהו מהפרסום, פשוט תושב של האיזור וממליץ מהיכרות אישות
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R