מדובר בשתי מצלמות לדברים שונים, מצלמת אופנוע פועלת כל הזמן במטרה אחת שבשעת אמת יהיה לך תיעוד מהאירוע
בעוד מצלמת קסדה היא סוג של מצלמת אקסטרים לשמור מזכרות מחוויות ומצריכה יתר תשומת לב והקפדה על תפעול.
נכון ששניהן יכולות לעשות את אותה עבודה אבל לכל אחת יש את היתרון היחסי שלה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עלי אקספרס... אני חושב שלמצלמת קסדה יש נקודות זכות נוספות כמו את היכולת לתעד את הצדדים יותר ושיח במקרה הצורך...
ובנוגע לתפעול, אנחנו שמים קסדה, אטמים, מגנים, מעיל, נעלי רכיבה, מכסים את המר בחור בלילות ובימים, מסתובבים עם ציוד נגד פנצרים, מגבת ומגבונים לחרקים עם הקסדה (השבזתי את עצמי כבר) וכמובן פקל קפה למקרה שיהיה טיול ספונטני. אבל ללחוץ על כפתור ולהטעין אחת ליומיים זה מה שישבור אותנו? (מצד שני זה עוד משהו לרוטינה שגם ככה מוגזמת)
Sent from my MI 6 using Tapatalk
המצלמות שמותקנות על האופנוע מצלמות בזווית רחבה מספיק בשביל *תיעוד נסיעה* וזה מניסיון.
הכיסוי המשותף של מצלמה אחורית וקדמית מספיק בהחלט.
וכן, להוסיף לכל הרוטינה עוד מצלמה להטעין,להדליק,לזכור לרוקן את הכרטיס זכרון זה מתכון לזה שבסופו של דבר תוותר על זה.
אם המטרה היא תיעוד נסיעה מצלמות על הכלי הם הפתרון המתאים ביותר.
בדיוק.
לכל בעיה יש פתרון שלם ויש פתרונות חלקיים ולא מספקים.
מצלמות קסדה למיניהם זה לא פתרון שלם. ההטענה, לזכור להדליק ולכבות כל נסיעה, למחוק את הכרטיס כשהוא מתמלא,לסחוב אותם אתך..
בקיצור, או שתתעייף או שהרבה פעמים מסיבות כאלה ואחרות המצלמה לא תהיה פעילה.
אם יש משהו שלמדתי בחיים זה לא לעשות חצי עבודה, שאתה משהו תעשה אותו כבר עד הסוף.
ממליץ מנסיון על drift,
עברתי מ drift ghost hd אשר שימשה אותי במשך 4 שנים ל - drift x.
מצלמות טובות , מצלמות 60 fps מה שנותן את האפשרות לבצע קליפים בהילוך איטי, חיי סוללה טובים, והמצלמה יושבת צמוד לקסדה ולא מפריעה.
בשביל תעוד נסיעה עדיף מצלמה שבווידאו אתה יכול לקרוא לוחיות רישוי. כולל בערב.
מצלמה על הקסדה זה לסרטים בשבילך/משפחה/חברים וכו. מה יעזור לך צילום קדימה כאשר מרבית התאונות קורות בגלל פגיעה מהצד או מאחורה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה רבה לכולם על ההמלצותב החכמתי!
הלכתי בסוף על הdrift x
אשקול מחדש גם מצלמות על האופנוע עצמו![]()
Sent from my MI 6 using Tapatalk
הסיבה העיקרית שבגללה אני לא מתקין מצלמות היא שאני נגד התעסקות עם החשמל של האופנוע.
מבחינתי (כשתיגמר האחריות) אני אוסיף בעצמי שקע מצית וזהו.
(וזאת אחרי שנים שאני עד לנזקים שמתקינים מקומיים עושים למערכות חשמל של כלי רכב) .