אהלן חברים
דעות על הכלי הנ״ל?
קוואסאקי מורידים הגבלות בצורה חוקית במקרה הצורך?
עלויות אחזקה של מוסכים עם מחירים נורמלים ולא מורשי מטרו?
אמינות? הנאה?
*קראתי את הביקורת של פולגז, מתעניין גם בחכמתכם.
אהלן חברים
דעות על הכלי הנ״ל?
קוואסאקי מורידים הגבלות בצורה חוקית במקרה הצורך?
עלויות אחזקה של מוסכים עם מחירים נורמלים ולא מורשי מטרו?
אמינות? הנאה?
*קראתי את הביקורת של פולגז, מתעניין גם בחכמתכם.
כן, הוא זול.
לא, הם לא מסירים את ההגבלה בצורה חוקית.
האמינות צריכה להיות בסדר (אם אני זוכר נכון אז היסטורית המנוע מוכר כבעייתי אבל הבעיות נפתרו במהלך השנים)
מבחינת הנאה, לא נסעתי עליו אבל הביקורות על הכלי לא משהו.
ויש לכלי הזה בעיה אחת מהותית - הZ400 הוא כנראה כלי מוצלח יותר מהZ650 המוגבל שעולה פחות.
בחו"ל אפשר להסיר אותה רק שהיבואן בארץ (מטרו) לא מעוניין להתעסק עם זה.
נסעתי על ה z650 וה-z400 ממש לפני יומיים.
ה 650 לא מאוד מעודן, עושה רעש שהוא איך לומר, פשוט רעש. ה 400 נחמד מאוד, לא הרגשתי שחסר כח בכלל בלהסתובב בעיר או בלהאיץ לאיילון, מנוע מרגיש נמרץ ויחסית חלק.
הגודל של 400 והקלילות פשוט גורמים לו להרגיש כיפי, כאשר ה 650 משעמם.
לדעתי לרוכב מתחיל קווסאקי פשוט שיחקו אותה עם ה400 החדש.
SV מכוער לדעתי, קצת באסה לקנות אופנוע שאתה לא אוהב איך שהוא נראה, למרות ששקלתי אותו ברצינות, אבל לא הצלחתי להתחבר ליופי שלו.. CB650 לא בתקציב.
אני עם A1, יש עוד זמן עד שאגדיל לA ואני מתחיל ללמוד אז לא יהיה לי כסף בשנים הקרובות להחליף כלי,
אני רוכב עכשיו על R3, ובגלל שאני רוכב המון ק"מ אני רוצה להביא נפח גדול יותר בשביל יותר אמינות לטווח הארוך (מן הסתם לא תחליף לטיפול ראוי), כי אני כרגע לא חוזר למכונית, אין מצב.
אז 400 מול האר3.. נשמע לי כמו קצת בזבוז כסף. MT07 מוגבל לא בתקציב שלי, SV650 מכוער (למרות שאקבע נסיעת מבחן, אבל ממה שאני רואה ביוטיוב.. האר3 שלי עכשיו יותר חזק), אז נשארנו עם Z650 מוגבל.. נינג'ה מוגבל לא מצאתי, והביקורות עליו גם לא טובות כ"כ.
פתיחת ההגבלה בSV650 כרוכה בעלות של 7000 ש"ח בערך ולדעתי זה לא ממש שווה את זה.
ואגב, אני קצת לא מבין את הקטע של להחליף עכשיו כלי ולא בעוד שנה בגלל כסף. אם אין לך כסף אז אל תחליף כלי. אם יש לך עכשיו כסף, תפקיד אותו בבנק והוא יעמוד לרשותך בעוד שנה, אחרי שדרוג רשיון. אם תקנה עכשיו אופנוע שיבאס אותך בכל בוקר אז חבל על הכסף שלך.
פתיחת הגבלה ל SV650 זה הרבה פחות מ 7000, אלא אם כן סתם זרקו לי מחיר בסוכנות, למרות ששאלתי כמה וכמה פעמים.
ה SV ירגיש משמעותית יותר חזק מה R3, אין אפילו מה לדבר.
זה מה שכרובי רשם כאן וכרובי מנהל את התחום של האופנועים האלה באבניר... במקרה של הsv650 והויסטרום, לטענתו הם צריכים להחליף את המחשב ואתה משלם גם על המחשב החדש וגם על ההתעסקות.
אני החזקתי sv650 מוגבל כ7 חודשים. אני לא הייתי מרוצה ואני לא יכול להמליץ. כחבילה, הcb500f הרגיש לי כלי יותר מוצלח ומאוזן.