עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 45

אשכול: ביטול דו"ח

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
    וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

ניידת עוצרת את הרוכב והטענה שלו שימנתי את השרשרת רק בדקתי.

חרא משטרה.

ניידת נותנת דו"ח על רכיבה ללא קסדה

חרא משטרה.
    .
    כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
    החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
    החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

זהו שלא.

אתה נפגע כי לא היית ממוגן אתה תופס מיטה וצוות רפואי של שומר חוק.

אתה נטל על המדינה, אתה מקבל חניית נכה על חשבון אזרח רגיל שאין לו חנייה.

הוצאות כלכליות שאתה תגבה מהביטוח קופת חולים וכד'.

יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    אתה נפגע כי לא היית ממוגן אתה תופס מיטה וצוות רפואי של שומר חוק..
    מה אתה אומר! איזה גישה מדהימה! איך עדיין לא אסרו: אישון, אלכוהול, כלבים, סוסים, להשתזף בלי כרם הגנה, ילדים באותו וכו׳.

אני משלם מספיק מיסי שקר כדי לממן רוכבים בלי קסדה ושוטרים שלא מוציאים שום דבר יותר מועיל לעשות חוץ מלתפוס אותם.

Junior Member

לא מבין איך הגעתם לווילי)) מדובר על "
    נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן" בלבד. עשיתי כמה סיבובים במהירות עד 30 קמ"ש על המגרש ריק לגמרי.
    לנסוע 100 קמ"ש על כביש מהיר עם קסדה על הראש (שזה חוקי) פי 1000000 בערך יותר מסוכן.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MyUserName צפיה בהודעה
    לא מבין איך הגעתם לווילי)).
    אני אסביר. הוא שוטר. הכרגע קבלת הדגמה מה תשמע במשפט במידה ויתקיים.

אני אסביר. הוא שוטר. הכרגע קבלת הדגמה מה תשמע במשפט במידה ויתקיים.

פה נגמר השיח בינינו.

Member הסמל האישי של erez59
    נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן" בלבד. עשיתי כמה סיבובים במהירות עד 30 קמ"ש על המגרש ריק לגמרי.
    לנסוע 100 קמ"ש על כביש מהיר עם קסדה על הראש (שזה חוקי) פי 1000000 בערך יותר מסוכן.
    במקרה הזה, לחוק לא אכפת אם עשית ווילי, סופרמן, ישבת עם הגב לכיוון התנועה או נסעת כמה סיבובים במגרש ריק. קבלת דו"ח על נסיעה ללא קסדה. אתה חושב שעל זה לא צריך לקבל דו"ח ואני חושב שעל נסיעה במהירות של 240 קמ"ש, לא צריך לקבל דו"ח. לכל אחד יש את פרמטרים שונים לבטיחות והגיון אחר למה מסוכן ומה לא. זו הסיבה שיש חוק, יש חוקים ויש דוחות למי שעובר על החוק.
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אופניים חשמליים נוסעים על 25 קמ"ש ובכל זאת יש להם חובת קסדה.
    אני יודע שזה ישמע לך אולי מוזר, אבל אם אתה נופל ב30 קמ"ש ומקבל מכה בראש אתה בהחלט יכול למות או להיפצע קשה.
    אנשים שברו רגליים מזה שנפל להם האופנוע בחנייה בעמידה, אני דפקתי את הברך בתאונה על איזור ה30 קמ"ש.
    לא מבין על מה אתה בא לבכיין, יש חוק - עברת עליו - שא בתוצאות כמו גבר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    אופניים חשמליים נוסעים על 25 קמ"ש ובכל זאת יש להם חובת קסדה.
    אני יודע שזה ישמע לך אולי מוזר, אבל אם אתה נופל ב30 קמ"ש ומקבל מכה בראש אתה בהחלט יכול למות או להיפצע קשה.
    אנשים שברו רגליים מזה שנפל להם האופנוע בחנייה בעמידה, אני דפקתי את הברך בתאונה על איזור ה30 קמ"ש.
    לא מבין על מה אתה בא לבכיין, יש חוק - עברת עליו - שא בתוצאות כמו גבר.
    אפשר למות גם בהליכה, זה לא קשור לעניין. אתה דפקת את הברך שלך בגלל שלא שמת מנן ברקיים, למה אין את זה בחוק? חוץ מזה, לנסוע 100קמ"ש עם הקסדה גם מסוכן. אבל הכל זה לא קשור לעניין. לא רואה איפה ראית את הבכי שלי, אבל מה שקובע בסוף זה הבית משפט. יש חוק אבל כל חוק ניתן לפרשנות וכל מקרה ספיציפי ניתן לשיפוט. לשוטר אין סמכות לעשות את זה, לשופט יש. דיברתי עם עורך דין, הוא אמר שניתן לבטל נקודות בבית משפט. מה זה אומר? זה אומר שאני צודק לפי החוק, לא?))

חוץ מזה, ממש לא אכפת לי מה היחס של האנשים ל"עבירות" מהסוג הזה וכל מיני נושאים פילוסופיים אחרים. שאלתי רק האם ניתן לבטל נקודות.

אפשר למות גם בהליכה, זה לא קשור לעניין. אתה דפקת את הברך שלך בגלל שלא שמת מנן ברקיים, למה אין את זה בחוק? חוץ מזה, לנסוע 100קמ"ש עם הקסדה גם מסוכן. אבל הכל זה לא קשור לעניין. לא רואה איפה ראית את הבכי שלי, אבל מה שקובע בסוף זה הבית משפט. יש חוק אבל כל חוק ניתן לפרשנות וכל מקרה ספיציפי ניתן לשיפוט. לשוטר אין סמכות לעשות את זה, לשופט יש. דיברתי עם עורך דין, הוא אמר שניתן לבטל נקודות בבית משפט. מה זה אומר? זה אומר שאני צודק לפי החוק, לא?))

חוץ מזה, ממש לא אכפת לי מה היחס של האנשים ל"עבירות" מהסוג הזה וכל מיני נושאים פילוסופיים אחרים. שאלתי רק האם ניתן לבטל נקודות.
    בית משפט לא מבטל, או נותן נקודות. נקודות זה המס הנלווה לעבירה שביצעת. אתה יכול לנהל מו"מ עם התובע המשטרתי לפני המשפט ולנסות להמיר את העבירה, בעבירה שאין בחובה נקודות. במידה וזה לא יצליח, אתה יכול לנסות לשכנע/לשקר את השופט, שהשוטר התבלבל ובכלל היית עם קסדה שקופה... אם תצליח והשופט יוציא אותך זכאי, מן הסתם, גם לא ייצברו לחובתך נקודות. אם לא תצליח, השופט עלול להגדיל את הקנס אבל הנקודות יישארו אותן נקודות.
    Erez Ronen

Member
    ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.

ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    שכחת משהו... רק ביבי !

תנסה עורך דין אין לך מה להפסיד.
    איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?

יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.

ואני חושב רק על השוטר החרוץ שעובד בשבת, והציל את המדינה בכך שמנע מעבריין לסכן את עצמו ברכיבה ללא קסדה, לזלזל בחוק,
    בשביל מטרה מטומטמת ולא יעילה.

ולפותח השרשור השוטרים לא הביאו לך דו"ח הם נתנו לך דו"ח ואם אתה עובר על החוק כמו גבר, אז אל תבכה כמו ילדה כשתפסו אותך.
    1. לא ראיתי איפה הוא בכה
    2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?

שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:

שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
    וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

...

...

רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.

חרא משטרה

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:

חרא משטרה

עם ישראל חי

חרא משטרה.
    זהו שלא.

אתה נפגע כי לא היית ממוגן אתה תופס מיטה וצוות רפואי של שומר חוק.

אתה נטל על המדינה, אתה מקבל חניית נכה על חשבון אזרח רגיל שאין לו חנייה.

הוצאות כלכליות שאתה תגבה מהביטוח קופת חולים וכד'.

יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
    לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.

ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
    *נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
    דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
    לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
    אם מישהו חושב ששוטרים מקבלים פריוולגיות רק בגלל שהם שוטרים מוזמן להצטרף למשטרה ו-"ליהנות".
    אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
    אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.

אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
    לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.

אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
    תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
    מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.

דוג' פשוטה?
    לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
    להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
    אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).

עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.

ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
    אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
    ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.

עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.
    אבל זה לא מעניין, כי העניין הוא המוסר הכפול.

לא חושב שיש לי מה להוסיף מעבר לזה.

חפרתי מספיק, שבוע טוב.

^^^^^^
    אכן חפרת מספיק.
    אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
    אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
    רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
    גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
    לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.
    Erez Ronen

ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.

איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?

יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.

1. לא ראיתי איפה הוא בכה
    2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?

אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
    אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.

אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
    לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.

אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
    תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
    מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.

דוג' פשוטה?
    לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
    להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
    אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).

עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.

ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
    אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
    ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.

עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.

חפרתי מספיק, שבוע טוב.
    במעט הפעמים שרכבתי על מדים הקפדתי שבעתיים לרכוב כחוק, יעידו כל חברי שמעולם לא ביצעתי במודע עבירת תנועה ברכב המסומן
    כמשטרתי. אפילו לא חניה במקום אסור.

כשאני על אזרחי ועל חשבון הזמן הפרטי שלי אני מקפיד פחות ואם אתפס לא אזדהה כאיש משטרה.

כשאתה "מעמיד חזית" מול שוטר אל תצפה שהוא יתקפל, לא כל השוטרים בוגרי 8200

פרצוף המשטרה בדיוק כפרצוף העם, יש מהכל.

אני יכול להעיד על עצמי מה עושים שוטרים אחרים זה באחריותם.

לורסיס 120 כ"ס.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    .....

חפרתי מספיק, שבוע טוב.
    אין מידתיות בין הדברים שנאמרו (ברוח חוק זה חוק) לבין הפרשנות שלך. כולם - כל רוכבי הדו גלגלי עוברים על החוק. יש כאלה שנתפסים ויש כאלה שלא. יש כאלה שתוקפים את החוק יש כאלה שבאים בטענות למשטרה שמבצעת את האכיפה (אני לדוגמא, בשרשור מהשבוע) ויש כאלה שלא. אין קשר למוסר כפול. מוסר כפול משמעותו לדרוש מאחרים מה שאתה לא מקיים.

אני איתך, אתה צודק במלוא מאת האחוזים. ולא משנה מה יאמרו כל הטהרנים בפורום, לחיות בשקט לא נותנים כאן, אבל גם למות בשקט לא.

נהיה מעניין
    נערך לאחרונה על ידי the striker; 01-07-2019 בשעה 09:40.