רנצ'ו
אתה יודע שזה בלבוליי בייציות במיץ זרע.
אין עוררין על כך שהוא עבר על החוק.
מפה ועד ווילי או משטרה חרא או כל מה שרשמת הדרך ארוכה.
אני לפני זמן לא רב קיבלתי דו"ח על 124 במקום 90 בדרך לאילת.
שואל אותי השוטר למה אתה מחייך
עונה לו שתפסת אותי על 124.
בזמן רישום הדו"ח שלפתי ערכת קפה ( בכל זאת הייתי הדו"ח הראשון שלו לאותו היום) ושתינו יחד קפה עם הל ועוגיות ושוחחנו הכל בסדר אין טענות לכלום.
כידוע לך רן אנו לא שווים בעייני החוק
אם השם משפחה שולץ פלטי אני יכול לדרוס למוות רוכב אופנוע ולהתנהל כרגיל
אם אדם דרס בן של שופט הוא יחטוף כפליים.
אם אדם זרק במחאה נעל על שופטת הוא יקבל גזר דין של הריגה.
אם אני שוטר אני חסין דוחו"ת.
אם אמא שלי עובדת בניקוד במטה הארצי הדוחות יעלמו באופן מפתיע ( טוב כיום הנושא הZה קצת התייעל אני מניח שאתה מכיר את הניקוד - בתקווה שלא טעיתי בשם של המחלקה עם סרטי הצילום).
בקיצור אין שחור או לבן
יש קפה עם הל
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
במקרה הזה, לחוק לא אכפת אם עשית ווילי, סופרמן, ישבת עם הגב לכיוון התנועה או נסעת כמה סיבובים במגרש ריק. קבלת דו"ח על נסיעה ללא קסדה. אתה חושב שעל זה לא צריך לקבל דו"ח ואני חושב שעל נסיעה במהירות של 240 קמ"ש, לא צריך לקבל דו"ח. לכל אחד יש את פרמטרים שונים לבטיחות והגיון אחר למה מסוכן ומה לא. זו הסיבה שיש חוק, יש חוקים ויש דוחות למי שעובר על החוק.
Erez Ronen
גם אני חוטא ברכיבה בלי קסדה בעת שימון השרשרת, לא הייתי בא בתלונות על דו"ח, גם מכיוון שאני עובר על החוק (ביודעיון) וגם מכיוון שהם צודקים: אפשר לקבל מכה בראש מנפילה גם ב30 קמ"ש. תתייחס לדו"ח כשכר לימוד.
כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.
ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
*נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
600 רק חידוד
לא צריף לשלוף ת"ש
מספיק מספר רכב (אם הוא בבעלות הרוכב) או ת"ז במסופון הם כבר יודעים עליך כמעט הכל.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
וואלה,
יש באמתחתי כמה וכמה מפגשים עם שוטרים, (עד כדי קורס נהיגה מונעת מלפני איזה 20 שנה).
בכל המפגשים הייתי אדיב וענייני כלפי השוטר/ת והם היו אדיבים וענייניים כלפי.
לפעמים חטפתי ולפעמים ויתרו לי.
מי שחושב שהוא בשוק ויעשה מסחרה, ויספר סיפורי מעשיות, ויקבל יחס נורמלי, כנראה (אני לא יודע, לא ניסיתי) טועה.
אופניים חשמליים נוסעים על 25 קמ"ש ובכל זאת יש להם חובת קסדה.
אני יודע שזה ישמע לך אולי מוזר, אבל אם אתה נופל ב30 קמ"ש ומקבל מכה בראש אתה בהחלט יכול למות או להיפצע קשה.
אנשים שברו רגליים מזה שנפל להם האופנוע בחנייה בעמידה, אני דפקתי את הברך בתאונה על איזור ה30 קמ"ש.
לא מבין על מה אתה בא לבכיין, יש חוק - עברת עליו - שא בתוצאות כמו גבר.
אף אחד לא שאל את השאלה הכי חשובה: זה מגרש פרטי או ציבורי? אתה כבר מבין מה זה אומר אם זה מגרש פרטי.
כמדומני שהחוק חל גם במגרש פרטי.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אפשר למות גם בהליכה, זה לא קשור לעניין. אתה דפקת את הברך שלך בגלל שלא שמת מנן ברקיים, למה אין את זה בחוק? חוץ מזה, לנסוע 100קמ"ש עם הקסדה גם מסוכן. אבל הכל זה לא קשור לעניין. לא רואה איפה ראית את הבכי שלי, אבל מה שקובע בסוף זה הבית משפט. יש חוק אבל כל חוק ניתן לפרשנות וכל מקרה ספיציפי ניתן לשיפוט. לשוטר אין סמכות לעשות את זה, לשופט יש. דיברתי עם עורך דין, הוא אמר שניתן לבטל נקודות בבית משפט. מה זה אומר? זה אומר שאני צודק לפי החוק, לא?))
חוץ מזה, ממש לא אכפת לי מה היחס של האנשים ל"עבירות" מהסוג הזה וכל מיני נושאים פילוסופיים אחרים. שאלתי רק האם ניתן לבטל נקודות.