ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.
איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?
יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.
1. לא ראיתי איפה הוא בכה
2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?
אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.
אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.
אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.
דוג' פשוטה?
לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).
עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.
ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.
עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.
אבל זה לא מעניין, כי העניין הוא המוסר הכפול.
לא חושב שיש לי מה להוסיף מעבר לזה.
חפרתי מספיק, שבוע טוב.