ציטוט נכתב במקור על ידי MyUserName צפיה בהודעה
לא מבין איך הגעתם לווילי)) מדובר על "
נהיגה באופנוע ללא קסדת מגן" בלבד. עשיתי כמה סיבובים במהירות עד 30 קמ"ש על המגרש ריק לגמרי.
לנסוע 100 קמ"ש על כביש מהיר עם קסדה על הראש (שזה חוקי) פי 1000000 בערך יותר מסוכן.
ברוך הבא לפורום, אתה שואל על א', תקבל תשובות על ב' ועד ת'. לפעמים גם על א'.

ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
שכחת משהו... רק ביבי !

תנסה עורך דין אין לך מה להפסיד.
איך ביבי קשור לפה? אני קצת לא מעודכן, הוא רכב בלי קסדה וניסה לבטל דו"ח?

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
כן. חרא משטרה, או יותר נכון - חרא חוקים. למה בדיוק אכפת למישהו שרוכב עושה ווילי בלי קסדה במגרש ריק? בן אדם חופשי לסכן את עצמו. זה בחירה שלו בלבד.
החיים שלי הם שלי בלבד - לא של מדינה. אני 100%. עם הרוכב, שינסה לבטל דו״ח מפגר הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
יכול להיות שאתה צודק, אבל זה שאתה צודק והחוק אומר אחרת, אומר די בודאות שהחוק ינצח.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
ואני חושב רק על השוטר החרוץ שעובד בשבת, והציל את המדינה בכך שמנע מעבריין לסכן את עצמו ברכיבה ללא קסדה, לזלזל בחוק,
בשביל מטרה מטומטמת ולא יעילה.

ולפותח השרשור השוטרים לא הביאו לך דו"ח הם נתנו לך דו"ח ואם אתה עובר על החוק כמו גבר, אז אל תבכה כמו ילדה כשתפסו אותך.
1. לא ראיתי איפה הוא בכה
2.ילדה בוכה יותר חזק מילד או אדם מבוגר? או שזה סתם ביטוי שאמור להעיד על גבריותו של המשתמש בביטוי?

שמענו את הגרסה של פותח השרשור שזו הייתה תגובתו הראשונה בפורום עכשיו אני אצייר תמונת מצב אחרת:

שבת בבוקר, מגרש חנייה גדול, אופנוע MT שקר כלשהו מבצע פעלולי סטנס ווילי וסטופי, רוכב עם גופיה לבנה מכנסים קצרות,
וסנדלים ללא קסדה על האופנוע ניידת עוברת בסביבה ומתעלמת....

חרא משטרה.

...

...

רוכב מחליק על השמן של עצמו ונפגע.

חרא משטרה

רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא:

חרא משטרה

עם ישראל חי

חרא משטרה.
זהו שלא.

אתה נפגע כי לא היית ממוגן אתה תופס מיטה וצוות רפואי של שומר חוק.

אתה נטל על המדינה, אתה מקבל חניית נכה על חשבון אזרח רגיל שאין לו חנייה.

הוצאות כלכליות שאתה תגבה מהביטוח קופת חולים וכד'.

יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
כששוטר עוצר את פלוני לבדיקה (או לכל דבר אחר) ומבקש מפלןני אמצעי זיהוי- פלוני שולף לו תעודת שוטר ומאותו רגע פלוני מקבל יחס אחר מאשר היחס שמקבל אדם שמציג ת.ז.
לכן פלוני לא יבין לעולם למה כולם מתלוננים על היחס של שוטרים.

ובלי קשר- פות"ש, תלמד לקח. תמיד תרכב עם קסדה. אל תמשוך אש ולא תקבל כוויות.
*נכתב אחרי נסיון חיים ארוך מאוד של התעמרות והתגרות בשוטרים שלא לצורך. כן, לרכב ללא קסדה בלי סיבה מוצדקת זו התגרות בשוטרים.
דו"ח מיותר לגמרי. יש דו"חות ש"שווים את זה". יש כאלה שלא. זה לא.
לעניות דעתי בלבד- תבלע את הגלולה המרה, תשלם, תלמד לקח ותמשיך בחיים.
אם מישהו חושב ששוטרים מקבלים פריוולגיות רק בגלל שהם שוטרים מוזמן להצטרף למשטרה ו-"ליהנות".
אני חושב שלא הצלחתי שלא לשים לב לכך שאתה רוכב על ורסיס 1000 אופנוע עם מעל 100 כ"ס.
אם אתה תעיד פה "כמו גבר" שמעולם לא ביצעת איתו במודע עבירת תנועה, במיוחד עבירת מהירות, אני מבטיח לסתום את הפה שלי.

אבל אם אי פעם ביצעת איתו עבירת תנועה מסויימת, אני אבקש ממך,
לא, בעצם לא, לא מבקש ממך כלום.

אני פשוט אכתוב שכמו שאתה רואה גם בהודעה של 600 ובכלל, עיקר הבעיה של אנשים עם המשטרה היא שיש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר לשוטרים.
תודה לאל, שוטרים הציקו לי אינסוף פעמים, הרבה פעמים עשיתי להם את המוות וגם הרבה פעמים הייתי אדיב ונחמד.
מה שהיה משותף לכמעט כל הפעמים היה, שבאותו הזמן השוטר שעצר אותי עבר על החוק בעצמו.

דוג' פשוטה?
לא מזמן עצר אותי שוטר לבדיקת אלכוהול.
להגיד עליו שהוא דיבר כמו בבון זה יהיה עלבון רשמי לבבונים.
אבל זה לא העניין. העניין הוא שאחרי שהוא ביצע את הבדיקה והתבאס שאני לא שיכור ("סע, סע, סע מפה")הוא לקח את הפלסטיק של הינשוף וזרק אותו על הרצפה (לא חוקי למקרה שתהית).

עכשיו, איך אני אמור לכבד שוטר שבזמן שהוא בא לקנוס/לעכב/לעצור/להעיר לי על שמירת החוק שלי הוא בעצמו עובר על החוק.

ואתה נותן לזה כאן בפורום דוגמא מושלמת.
אתה כותב בעצמך על כך שיש חוק וצריך לכבד אותו ושאי אפשר להחליט איזה חוק לשמור ואיזה חוק לא.
ומצד שני אתה רוכב על אופנוע שגם אם תעיד בשבועה שמעולם לא עברת ברכיבה עליו את המהירות המותרת, כנראה שאף אחד פה לא יאמין לך.

עכשיו, אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ובטוח שגם שפתחת גז באופנוע שלך זה היה במקום מתאים לכך מבחינת תנאי דרך ושלא סיכנת את הסביבה שלך.
אבל זה לא מעניין, כי העניין הוא המוסר הכפול.

לא חושב שיש לי מה להוסיף מעבר לזה.

חפרתי מספיק, שבוע טוב.