ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
^^^^^^
אכן חפרת מספיק.
אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.
תודה על האישור שלך לגבי החפירה, באמת לא הייתי בטוח.
אבל הנה עוד קצת, רק כדי להיות ממש בטוח:

דיוק בטענות?
מה לא מדויק בטענה שיש מוסר כפול ואין חוק אחד לשוטרים ולכלל האזרחים?

אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, יופי, כל הכבוד.
ביקורת תלושה מהמציאות? תהנה לחשוב ככה.

"רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה"
זה בדיוק למה אני מצטט בתגובה שלי תגובות אחרות כדי שיהיה ברור בדיוק על מה אני מגיב.
נראה מגוחך בעיניך? לא נורא, תתמודד.

אתה מתפלא שאני לא מצליח להבין ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה?
זה למה:

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
רוכבים שחושבים שהם יכולים להחליט בשביל כולם איזה חוק הם שומרים ואיזה לא
יש חוק, בבקשה לכבד אותו, אנרכיה לא תעזור לאף אחד.
ואם הסיפורים שלי לא טובים לך, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור הקטן שיסנן לך את כל ההודעות שלי ולחסוך אותם מעצמך.
לגבי עובדות, אתה מודע לעניין שאתה בפורום באינטרנט, כן?
אני בכלל כנראה ילדה בת 8 שכותבת מהאייפון מהספסל בהפסקה בבית ספר.

אבל אני אמשיך בסיפור "הבדיוני" שלי ואגלה לך שהינשוף עבד מצויין, פשוט מי היה מאמין, באמת לא שתיתי!
אבל השוטר התבאס כי לפני זה הוא לא האמין לי שאני לא שתיתי כי: "אני שומע מוזיקה של שיכורים" (משער שזאת מחמאה להנדריקס, אבל אני לא לגמרי בטוח...)

ומי אמר לך שאין קנוניה נגדי? אתה יכול לסמך את זה בעובדות? או שאתה כמוני, סתם מספר סיפורים שאתה לא יכול לגבות בעובדות?

במעט הפעמים שרכבתי על מדים הקפדתי שבעתיים לרכוב כחוק, יעידו כל חברי שמעולם לא ביצעתי במודע עבירת תנועה ברכב המסומן
כמשטרתי. אפילו לא חניה במקום אסור.

כשאני על אזרחי ועל חשבון הזמן הפרטי שלי אני מקפיד פחות ואם אתפס לא אזדהה כאיש משטרה.
אם ככה, אני מוריד את הכובע.

אפס ציניות.

והלוואי שכל השוטרים שהייתי פוגש היו מתנהגים ככה.

שוב, אפס ציניות.