
נכתב במקור על ידי
erez59
^^^^^^
אכן חפרת מספיק.
אם היית מדויק בטענות שלך, ניחא, אבל אף אחד לא אוהב לקבל ביקורת, בפרט אם היא תלושה מהמציאות.
אף אחד מאיתנו איננו מלאך, או רובוט מתוכנת ולעתים אנחנו עוברים על החוק שלא במודע ועתים אף במודע.
רוב הכותבים, שפונים לעזרת הפורום בשאלות לגבי דו"ח שקבלו, אינם מודים בעבירה שבצעו ומחפשים דרכים/כשלים, למזעור הנזק. פות"ש, כבר בהודעתו הראשונה, הודה בעבירה. אני מסכים שהוא לא התבכיין, אלא רק שאל שאלה, אבל עצם הכתיבה בפורום, גוררת תגובות המתייחסות לכלל העונים, שאם תתחיל לצטט בתשובתך כל אחד ואחת מהמגיבים, זה יראה מגוחך, כמו התגובה שלך.
גם אני נוטה להאמין שאתה לא ילד מטומטם ולכן מתפלא שלא הצלחת להבין, ש"השושנים", לא טוען נגד מי שבוחר שלא לנהוג כחוק, אלא אומר, שמי שבוחר לעשות כך, שלא יבכה כמו ילדה קטנה. (וכן, נשים נוטות להיות רגישות יותר מגברים וילדות נוטות להיות רגישות יותר מילדים).
לגבי הדוגמאות שלך, תחסוך מאיתנו סיפורים, אותם אתה לא יכול לגבות בעובדות. בדיקת אלכוהול... בבון... התבאס... זרק... הדבר היחידי שניתן להבין מהדרך בה תיארת את האירוע, זה שהינשוף לא היה תקין באותו הרגע וזה ששוטרים הציקו לך אין ספור פעמים, אולי אומר שאתה צריך לבדוק את עצמך, כי לא סביר שבמשטרת ישראל, יש איזו קנוניה נגדך.