תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: מחפש אופנוע 125 סמ"ק

Junior Member

מחפש אופנוע 125 סמ"ק

שלום לכולם אני מחפש אופנוע 125 הוצאתי רישיון לדרגת A2 ואין לי נסיון אני מחפש אופנוע עם מראה יחסית קרבי לנסיעות על הכביש בלבד שיתן לי את התפוקה המרבית לדרגת ה125 האופנוע אמור לשמש לתקופה של בערך 4/5 התקציב שלי הוא בערך 15,000 לא כולל ביטוח ומיגון הסתכלתי על הMT125 של ימאהה והיה נראה שהוא עונה על כל הדרישות שלי מה דעתכם עליו ? חשבתי על לקנות יד 2 ככה שיעמוד בתקציב (אני יכול לחרוג מעט)
    בלי קשר בנושא המיגון אני עומד לקנות השבוע את הקסדה של AGV מדגם K1 מה אתם חושבים עליה ?
    תודה לעונים

Senior Member
    לגבי האופנוע, בקטגוריה של A2 הוא בטופ אבל זה אופנוע שנרכש בעיקר על ידי נערים צעירים שקורעים לו את הצורה ואם אתה קונה אחד משומש אז אתה צריך להזהר ולקחת אותו לבדיקה שכוללת קומפרסיה. בתקציב שלך, אני לא יודע אם לא הייתי מעדיף לקנות אופנוע חדש דוגמת הRKF125 של קיוויי (שנראה אחלה והביקורות עליו טובות)

לגבי הקסדה, היא בסדר גמור אבל כמו כל קסדה, אתה חייב לגשת למדוד (רצוי עם מישהו שמכיר) ולראות שהיא מתאימה ונוחה. אם הקסדה לא מתאימה למבנה הראש שלך אז תעבור הלאה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    לגבי האופנוע, בקטגוריה של A2 הוא בטופ אבל זה אופנוע שנרכש בעיקר על ידי נערים צעירים שקורעים לו את הצורה ואם אתה קונה אחד משומש אז אתה צריך להזהר ולקחת אותו לבדיקה שכוללת קומפרסיה. בתקציב שלך, אני לא יודע אם לא הייתי מעדיף לקנות אופנוע חדש דוגמת הRKF125 של קיוויי (שנראה אחלה והביקורות עליו טובות)

לגבי הקסדה, היא בסדר גמור אבל כמו כל קסדה, אתה חייב לגשת למדוד (רצוי עם מישהו שמכיר) ולראות שהיא מתאימה ונוחה. אם הקסדה לא מתאימה למבנה הראש שלך אז תעבור הלאה.
    תודה על התשובה אחי.אתה יודע בערך עד איזה קילומטר זה נחשב בסדר לקנות אופנוע יד 2 ?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Bixone צפיה בהודעה
    תודה על התשובה אחי.אתה יודע בערך עד איזה קילומטר זה נחשב בסדר לקנות אופנוע יד 2 ?
    תלוי באלף ואחד גורמים, מנפח המנוע, ליחס הבעלים, למה אתה מצפה ממנו.
    בגדול אופנוע 125 סמ"ק עם 20 ואפילו 30 אלף ק"מ לא אמור להתריע אף אחד, רק חשוב לדעת אצל מי הוא בילה את הזמן הזה - אצל ילד שלא יודע אחזקת אופנוע מה היא ונסע על המנתק כל הזמן מבלי לטפל באופנוע, או אצל רוכב שקול שביצע את כל הטיפולים בזמן.

אם המחשבה היא אופנוע לכמה חודשים - אסכים עם ג'וני ואמליץ על משהו בנוסח ה-RKS125, למרות שאני דווקא הייתי הולך על משומש עם מעט ק"מ כדי לא לספוג את ירידת הערך. כל 125, בערך, יתנהג בצורה זהה מבחינת ביצועים. ה-MT125 הוא גם בחירה טובה, פשוט קח אותו לבדיקה במידה ואתה קונה (וזו המלצה לכל כלי שאתה תקנה).

וברוך הבא לתחום! רכיבות בטוחות
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    תלוי באלף ואחד גורמים, מנפח המנוע, ליחס הבעלים, למה אתה מצפה ממנו.
    בגדול אופנוע 125 סמ"ק עם 20 ואפילו 30 אלף ק"מ לא אמור להתריע אף אחד, רק חשוב לדעת אצל מי הוא בילה את הזמן הזה - אצל ילד שלא יודע אחזקת אופנוע מה היא ונסע על המנתק כל הזמן מבלי לטפל באופנוע, או אצל רוכב שקול שביצע את כל הטיפולים בזמן.

אם המחשבה היא אופנוע לכמה חודשים - אסכים עם ג'וני ואמליץ על משהו בנוסח ה-RKS125, למרות שאני דווקא הייתי הולך על משומש עם מעט ק"מ כדי לא לספוג את ירידת הערך. כל 125, בערך, יתנהג בצורה זהה מבחינת ביצועים. ה-MT125 הוא גם בחירה טובה, פשוט קח אותו לבדיקה במידה ואתה קונה (וזו המלצה לכל כלי שאתה תקנה).

וברוך הבא לתחום! רכיבות בטוחות
    תודה רבה אח