[QUOTE=lokimonster;150214]
ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
בעקבות הפוסט הזה בחנתי את ההוצאות שהוצאתי על התחביב ... וההוצאות הן עצומות...

זה המחיר לאופנועי קצה שבנוסף הם ישנים או לא ממש נפוצים. הבעייה באופנועי קצה כמו ה GTR זה שהם כמעט ולא סחירים (חדש או מיושן) כי הם פונים לפלח מאוד מסויים באוכלוסיית הרוכבים. ואז נוצר מצב בו גם אם אתה רוצה להשתנמך אתה צריך להמתין חודשים על חודשים כדי למכור, ובפשרה לא קטנה.
לא כל אחד מוכן להניח את עכוזו על אופנועים חזקים שיודעים לעבור 200 קמ"ש בלי למצמץ, לתת לך תאוצה מטורפת ולעלות לפאוור וילי גם בהילוך שני ואולי בשלישי (לא ניסיתי)...

ולהזכירך שאצלך החלפת חלקים לא זולים.
ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
הכל יחסי... תחשוב על רכב ספורט אקזוטי, נכון שהוא 4 גלגלים שאפשר לסוע עם כוזינה לידך ובגשם ולא להירטב (אבל מי נוסע בגשם עם פרארי/פורש קררה/למבורגיני..?) - כיום גם אני לא רוכב בגשם, אתה יודע מה זה לנקות GTR מלכלוך ? לא תודה .. אין מצב... גשם ואפילו טפטוף קל השאירו אותו במוסך הסגור , אבל הקנייה ההתחלתית עצומה ביחס לדו"ג שנותן את אותן יכולות ויותר הרי.. וזה לפני שמחשבים ביטוח לרכבים האלו וירידת ערך כמו של מניית סטארטאפ קיקיונית. אבל ערן, גם האופנועים שלנו שהם נישה בפני עצמה סופגים ירידת ערך גדולה יחסית למחיר הקנייה.
וכן, להחזיק דו"ג כבר מעל כרבע ליטר בארץ יקר (שוב, בהשוואה לפחית פשוטה), אבל מה נעשה שאנחנו מכורים?
גם אני מכור... אבל הפוסט הזה העלה בי תהיות ולקח לי זמן לענות עליו כי בדקתי קבלות (ולעולם אל תשאלו אותי ליד אשתי מה העלויות כי לא אענה, אני רוצה לחזור הביתה בשלום ) ...
להחזיק אופנוע בנפחים גדולים זו מטלה לא קלה. כשסכמתי את כל הקבלות מהשנתיים האחרונות של האופנועים שהחזקתי חטפתי חאררה.
נכון, החזקתי שני אופנועים עצומים במקביל, כאשר ה XV עמד רוב הזמן , ולמען האמת לא היתה שום הצדקה להחזקתו בהיעדר רכיבה עליו...
הבוסית רוצה רק גולדווינג . . . גם אני... אבל אני לא מוכן \ יכול לשלם את המחירים המטורללים שרוצים על משומש... המחירון מדבר על X המוכרים רוצים כמעט פי 2 מהמחירון...
גולד מ 2007 עמד למעלה משנתיים למכירה מחיר התחלתי 130 , ירד ל 125 , אח"כ 105 ... נעלם כרגע מהלוחות .. מנסה לחשוב מי ישלם כאלו סכומים על אופנוע משומש בן 11 ...
לסיכום ... בסופו של יום כל עוד אנחנו בעלי משפחה, הרכיב הכלכלי נכנס למשוואה וכל אחד עושה את השיקול הכלכלי \רגשי אם שווה להחזיק אופנוע לסופ"ש בלבד.