רכבתי על ה-XSR700, לא התלהבתי.
מנוע "חשמלי" לגמרי - אין לך מושג באיזה הילוך אתה נמצא, שלישי-רביעי-חמישי מרגישים כמעט אותו דבר, וההבדל העיקרי בינהם הוא בתצוגת הסל"ד.
גם העיצוב שלו לא לטעמי - לא באמת רטרו, נראה בדיוק כמו מה שהוא - MT-07 שעבר שינוי עיצוב קטן, כדי לעשות אותו קצת פחות מכוער בלי להשקיע הרבה.
יכול להיות שחלק מהביקורת שלי נובעת מזה שלרכיבת המבחן הזאת הגעתי על גבי מונסטר 821 - שהוא אחד האופנועים הכי פועמים, חיים ומיוחדים שיש לקטגוריה להציע.
אבל גם אם לא נתייחס לדוקאטי (אני די בטוח שאל מול ה-XSR, במבחן האישי שלי המונסטר 797 היה מנצח בנוק-אאוט) - ה SV650 בעיני הוא אופנוע הרבה יותר "כנה" ונאמן לקונספט של רטרו מודרני.
בהפרש המחירים בינו לבין ה-XSR (מעל 10K, אם אני זוכר נכון) אפשר לשפצר את ה-SV, כולל שדרוג של המתלים, המושב והכידון או להחליף מערכת פליטה לכזו שתתן לוי-טווין להשמיע את קולו כראוי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אהבתי את הXSR700 קליל ומנוע גמיש, מה שמצאת "אותו הדבר" בהילוכים לפי דעתי זה הקסם אבל לאחר רכיבת המבחן עליו הלכתי לעשות רכיבת מבחן על ה797 ולא אהבתי אלה התאהבתי, המונסטר הכי נוח בסידרה לרוכבים גבוהים למרות שהוא נראה קטן, הם פשוט מיקמו את הכיסא, כידון, רגליות במיקום מדוייק לגוף שלי להבדיל מהמונסטרים האחרים שהרגישו עינוי מבחינת נוחות.
אם לא היה את נושא נשיאת ציוד לטיולים היה לי היום 797 מבחירה ולא מאילוצי תקציב.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא