למה שלא תבוא לנסיעת מבחן?
www.loncin.co.il
אני קשור ללונסין.
היי,
עשיתי על שתי האופציות נסיעות מבחן, משתיהן נהניתי. בן 35, 185 ס"מ, 100 ק"ג. מתכנן נסיעות של כ40 ק"מ (פלוס מינוס) ליום.
חשוב לציין- לא מחפש אופנוע ל"השכבות" וביצועי קצה למיניהם. רוצה משהו אמין שאפשר להנות ממנו גם עם אפס ידע בתחום הדו"ג..
מבחינה תקציבית אלו שני האופנועים המובילים כרגע, אם אני מפספס משהו אשמח לשמוע- הכיוון הכללי הוא נייקדים.
תודה מראש וחג שמח! :-)
למה שלא תבוא לנסיעת מבחן?
www.loncin.co.il
אני קשור ללונסין.
מה לגבי אופנועים מוגבלים?
למשל -
סוזוקי dl650 ויסטרום
דוקאטי מונסטר
סוזוקי sv650
שלושתם עונים על הנתונים שהצגת, המונסטר קצת יותר יקר.
צמד הסוזוקים נחשבים אמינים מאוד, ובנסיעות בינעירוניות\ארוכות הויסטרום יהיה נוח יותר.
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
התקציב של כל האופציות שהצעת יושב בליגה אחרת לגמרי מהדיוק והזד250, לא? אם אני לוקח אותם מהיבואן אני על 30 אלף פלוס מינוס, ממה שאני מכיר הכלים שהצעת כאן (ושמעתי עליהם רבות וטובות) נמצאים בטווח מחיר הרבה, הרבה יותר יקר..
תעלה עוד תתקציב ותקנה דיוק 390 יד שנייה המחירים נעים היום בין 30-37 ... חדש עולה 39...
תאמין לי שאתה לא תתבאס אופנוע מטורף הדיוק 390
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
תקנה משהו מה500 של הונדה יד שניה והכל טוב תרצה עוד הסבר דבר איתי הפרטי
אני מדבר על ההפרש בין 200 ל390.
בכלים בנפח גדול מ250 הביטוח קופץ ב2,000 שקלים.
Sent from my C6833 using Tapatalk
החצי שקל שלי, בתור בעלים של דיוק 200 מזה כשנה וחודשיים.
בעיר לא תרגיש שום הבדל בין ה-200 ל-390, המהירויות גם ככה נמוכות והמכלולים של השניים זהים, למעט המנוע.
הכלי מאוד צר, מאוד זריז ומאוד מאוד קל, מה שעושה אותו ממש לכלי רכב אורבני אולטימטיבי.
מה כן, 40 ק"מ זה לא הרבה, אבל קח בחשבון שהמהירות הנוחה לדיוק הקטן יותר היא באיזור ה-100, משמע שהוא בול על האיזור של הרכיבה החוקית.
הוא יטפס בצורה סבירה ל-110 אבל ההרגשה תהיה לא נעימה, גם רועד, גם הסל"ד מגיע לתחום היחסית גבוה (יש לו הגבלה אלקטרונית ל138 קמ"ש ככה שזה לא הלימיט) אבל עדיין זה לא להיט, גם החוסר במיגון הרוח ממש יורגש באיזור הזה (אפשר לקנות מאיביי משקף בגרושים).
מה גם, היתרון של המשקל הנמוך שלו בעיר והקלילות מהווה סוג של חסרון בבינעירוני כי הוא לא מרגיש "planted", הוא מושפע הרבה מכוחות חיצוניים ואתה צריך טיפה לעבוד ולתקן לו כל הזמן את נתיב הנסיעה.
בכל אופן, הוא שירת אותי ב95% מהזמן לנסיעות בתוך העיר ולא משנה באיזו שעה יצאתי - הוא לא רואה פקקים ממטר. הביטוח שלו שפוי והוא סופר חסכוני בדלק, פשוט הכלי המושלם לעיר לאנשים עם תקציב לא בשמיים.
לדעתי? בגלל שציינת שאתה פחות מתחבר לקטע החוליגני ואתה מחפש כלי שפוי, אז אם אתה רוצה משהו יותר גדול ושישרת אותך גם לנסיעה בינעירונית תשקול את ה-SV650 המוגבל. הכלי מאוד מאוזן, לא מאיים, עם מנוע אמין ונוח והוא אפילו יעלה לך פחות מה-390 (מן הסתם כי אתה תמצא שהאחרונים הם משנת 2010 בערך, עד שנהפכו לSFV).