אני אומר בקצרה,כן!!!
היי אנשים
לצערי לפני מספר חודשים מכרתי את האופנוע בגלל לימודים + שכ"ד :\
אמרתי לעצמי שאני לא מוותרת על אופנוע שוב ביום מן הימים (בסוף התואר.. מלא זמן) ולכן לא מכרתי שום דבר.
מי כמוכם יודעים שציוד זה סוג של התמכרות ותמיד קונים עוד ועוד.
אז מצאתי את עצמי עם כמות יפה של ציוד שנשארה בבית של ההורים ללא שימוש.
השאלה היא האם יש טעם לשמור על הציוד מספר שנים או למכור הכל?
גם מבחינה כספית וגם מבחינה של עייפות החומר לאחר מספר שנים ללא שימוש.
מדובר על קסדה, 3 מעילים, 3 זוגות של כפפות, נעלי רכיבה, 2 זוגות של מגני ברכיים, מנעולים ועוד כל מיני דברים קטנים.
אני אומר בקצרה,כן!!!
מה מידת הקסדה והמעילים? ובאיזה סוגים/מותגים מדובר? ייתכן שאהיה מעוניין בקניית כמה פריטים
חוץ מקסדה, בתנאי איחסון נאותים (בארון, בטמפרטורת חדר) שומדבר לא יהרס, שווה לשמור את הציוד לדעתי, ביום שתרצי לחזור לא תצטרכי לחפש ולקנות, להוציא כסף (והמון) סתם חבל .
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
את הקסדה כנראה שלא הייתי משאיר אבל לגבי שאר הציוד, אם יש מקום בבית, הייתי מוצא דרך לשמר אותו כמה שיותר טוב ושומר לעתיד.
כבר מצאת וקנית ציוד שמתאים לך, לא חבל?
תודה לכל העונים. אשמור את הציוד![]()
כמה שאני מזדהה איתך אני גם סטודנט באותו המצב , פעם ב 3 חודשים מטפח עם קונדישנר לעור את הציוד , ומחכה לרגע ( עוד כמה שנים ) שאני אשוב לתחום .
תשאירי שיהיה לך תזכורת , אל תמכרי כלום!!!!
קצת תמונות בשביל הטעם הטוב
תודה , דרך אגב,הכול נקנה מחו"ל (מגפיים,מעיל קסדה , כפפות ,מגיני ברכיים ) המתכון הוא : שנה לפני שחוזרים/מתחילים לרכב פשוט לחסוך ולקנות כל כמה חודשים פריט אחד יקר או שני פריטים זולים .
נגיד , חדשיים חיסכון ויש מעיל, עוד 3 חודשים של חיסכון ויש קסדה , ואח"כ כל שאר הדברים בהפרשים של חודש .
ככה זה היה אצלי ,קניתי הכל במשך שנה שלמה ורק אח"כ קניתי את האופנוע .