תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: Hd חדש?

Junior Member

Hd חדש?

היי,

אני מעוניין להחליף את ה hd200 שלי, ובגלל שהוא לא קיים יותר חשבתי להישאר עם אותו דגם ולעבור ל-125,
    אבל ראיתי שהפסיקו לשווק אותו. האם הסימפוני זה המחליף שלו? ראיתי שהוא קירור אויר, האם מישהו מכיר את הקטנוע ויודע להמליץ או לא?

תודה

Senior Member
    לא מכיר את הדגם ואם הוא נחשב למחליף, בכל מקרה המחיר נראה זול יותר מזה של hd חדש כמה שזכור לי, אז אולי מדובר בדגם בסיסי יותר.
    נסה לבדוק בכתבות מחו"ל.
    אם התקציב מאפשר למה לא ללכת על ההונדה sh ?
    Tracer 900

Junior Member
    לא פוסל את ה sh, השאלה היא האם ההבדל באיכות מצדיק את פער המחירים

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    יש לי את ה-sh300. גם אני מאוד חששתי בגלל המחיר אבל מהר מאוד הבנתי שיש תמורה בעד האגרה. לפניו היה לי xmax250 וההונדה עולה עליו בכל פרמטר פרט לתא מטען.

יש ביציאה מת"א לכיוון צומת הרכבת, ליד המשטרה, שני פסים בולטים על הכביש בגובה של כמה סנטימטרים. בכל פעם שהייתי מגיע לשם עם האקסמקס הייתי מתרומם מהמושב בשביל לא לחטוף את המכה בגב שחטפתי בפעמים הראשונות שעברתי שם. בפעם הראשונה עם ההונדה שכחתי להתרומם (טוב נו, קטנוע חדש), והופתעתי מכמה שונה הבאמפ הזה מרגיש עם מיתלים איכותיים. גם הבלימה, התאוצה, ההיגוי והכל כולל הכל מרגיש מאוד טוב וזה ללא ספק הקטנוע הטוב ביותר שיצא לי לרכב עליו (ורכבתי כבר על די הרבה). קפיצת מדרגה ענקית מסאן יאנג. אם אתה מחפש כלי קטן וזריז אלא חייב מקום לקסדה - אל תהסס.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO