בן 28, רישיון A1 ומתחיל שיעורים לA. גר בירושלים.
ניסיון על קטנוע 250 כחצי שנה ועד שנה וחצי במצטבר על נפחים קטנים.
כיום מתנייד על גולף 2008 וחושב כבר תקופה למכור ולקנות אופנוע תיור\ספורט תיור כמו הורסיס 650 או CB500F.
נסועה נמוכה עם הרכב( מקסימום 12 אלף בשנה בשנתיים האחרונות) וראש בוגר מורידים לי את הפחדים בנוגע לעלויות יוצאות דופן שלא אוכל לעמוד בהן(כמו כן סכום שאקציב ללא ביטוח יהיה באיזור ה40-45 אלף-מיגון מלא כבר יש) או מהסחפות אחרי יד ימין.
עשיתי קורס רכיבה א שלימד המון והשלים כל מני בעיות קטנות.
זה הנתונים היבשים.
עכשיו מה שמעניין-
כבר שנים שאני רוצה להתחדש באופנוע תיור מהנה שיעלה לי חיוך. ההמנעות מהפקקים היא פלוס נחמד(אין הרבה כאלה אבל בכל זאת) אבל אני רוצה משהו בסגנון הורסיס, well... כי בא לי.
החששות הן מהחורף הירושלמי המעצבן לפעמים, מאיכות הכביש הנוראית שיש במדינתנו הקטנה לצד צבעי הטמבור הנפלאים(לקירות) שמשתמשים על הכביש. מעבר לזה לפעמים אני חושב על הפרקטיות של הרכב(אפשר להעמיס ולהעביר דברים, גם יותר ממה שאפשר לשים על הגב\ארגז\2 ארגזים בצדדים).
בגלל שאני עובד על הכביש כל היום(בימים לתיקונים אני נוהג על אוטובוס) הקריצה לדו"ג גדלה וגדלה ואני מרגיש שאני אוכל את עצמי.
הערות, רעיונות, דעה... איך אתם מסתדרים עם נקודות הבלאגן שעשיתי כאן?