אצלי יש שני מחזירי שמן במשאבת המים.
הייתה נזילה מחריר ביקורת לאחר החלפת מייסבים ומחזשים בקייס.
הוחלפו שני המחזירים וכמובן שאיתם נפסקה הנזילה.
זה מצוין שאתה מביא לי קישורים של חיבור המשאבה לשמן גיר ב-2 פעימות, בערך הדבר הכי לא קשור לדיון הזה. לא צריך כ"כ להתאמץ להוכיח שאתה צודק ואני לא, גם אם זה נכון, ובטח כשזה לא ממש נכון. אתה יודע, תמיד אפשר להסכים על חצי-חצי.
נכון, יש 2 מחזירי שמן ב-2 הצדדים, ויכול להיות שבפריצה מלאה זה לא יעמוד. החור הוא בד"כ 3-7 חורים קטנים, כאלה שיוצאות מהם טיפות, לא זרם. ולפעמים החורים האלה נסתמים מרוב לכלוך ולא באמת נוזלים. ובכל זאת, מקרה שבו יש פריצה ב-2 המחזירים בו-זמנית הוא ממש לא הסטנדרטי. ההימור שלי - הרבה יותר סטנדרטי זה כשהנוזל נוזל, יש חימום יתר, והנוזל מתחיל להתערבב עם השמן בדרך אחרת - ובכל זאת מאשימים את המשאבה, כי היא כשלה (אבל לא היתה המקור לערבוב). לא מדעי, כי אין לי הרבה סטטיסטיקה, אז אני לא יכול להתיימר להיות צודק - אבל בכל זאת אני חושב שזה המקרה. בערך כמו עם כתם שמן וכו' - או בקיצור, דברים שבד"כ מואשמים ולא בצדק.
אני רק מקווה שלא תהיה עו״ד רשלן, כי אתה בהחלט סטודנט למשפטים רשלן ומטעה.
עלות הגשת תביעה לבימ״ש לתביעות קטנות הוא אחוז 1 מסך התביעה ולא פחות מ-50 ₪. תקרא את התקנות לפני שאתה נותן תשובה ככ נחרצת.
מעבר לזה ״חוות הדעת״ שלך לעניין סיכויי התביעה לא מחזיקה מים. בימ״ש לתביעות קטנות אכן נוטה לכוון את הצדדים להסדרי פשרה, אבל לא במחיר של צדק, ובטח שבשל סיבה
כזו, אסור לאנשים לפחד להגיש תביעות קטנות.
דבר נוסף: אם התביעה שלו תתקבל וחוו״ד של מומחים שהוא יצרף יתמכו בטענות שלו- הוא יקבל את הפיצוי עבור כל הנזק שלו פ, עבור עלות חוות הדעת, עבור שכר טרחת מומחים בדיון ההוכחות (ככל והנתבע/ת יסתור האמור בהן) והוצאות משפט.
דבר אחרון- רוב האנשים, ובמקרה הזה, מנהלי מוסכים, לאו דווקא ״מתקפלים״ כמו ילדים קטנים כשלובשים אותם וסביר שהם מגובים בכל מיני פוליסות ביטוח שיצחקו לקרוא מה כתבת כאן. בחייך בנאדם.
אם אתה מכריז שאתה סטודנט למשפטים, לפחות תדייק בדברים שאתה כותב כי יש אנשים (הנחה אופטימית) שעדיין לוקחים אנשים מהתחום הזה ברצינות.
נכון זה באמת טוב ואני לא מבין מה הבעיה אם הנוזל נשפך לשמן לגיר או אם הנוזל נשפך לשמן מנוע - לא מובן לי איך זה משנה את הנקודה.
אתה טוען שמשאבת מים מהסוג המופרד לא יכולה להיפרץ פנימה לקרטר,מה זה משנה לך אם מדובר בקרטר של גיר או בקרטר של מנוע?
נתתי גם קישור של הונדה CRF450,זה אופנוע 4 פעימות עם שמן גיר נפרד.
הינה חריר ביקורת במשאבה שם:
הינה תרשים שלה:
והינה המחזיר:
עכשיו תסביר לי בבקשה למה זה לא קשור.
ואני בכלל למדתי ששמן ומים לא יכולים להתערבב...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
הסיבה שזה לא קשור היא הסכנה השונה של ערבוב מים ושמן במקמות שונים.
היצרנים לא נוטים לאפשר הפרדה חד-שכבתית בין מים לשמן מנוע, מכיוון שמרגע הערבוב למנוע יש אורך חיים מוגבל - כמה עשרות ק"מ לפני שהשחיקה תתבטא במימדים הרסניים.
לעומת זאת, ערבוב בשמן גיר לא כזה מסוכן, זה שמן סמיך וסטטי, אפשר לנסוע איתו מעורבב במים מאות ואלפי ק"מ והגיר לא "ימות".
זה ההבדל, בגלל זה מנגנוני הגנה שונים על שמן מנוע ושמן גיר, ובגלל זה אין מה לערבב בינהם.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 07-10-2015 בשעה 10:26.
בזה אתה צודק ובזה שלא אפשרי אתה טועה.
נניח שהמיסב של המשאבה כשל מקורוזיה ומאותו רגע הציר מתחיל להסתובב בשמיניות ופורץ גם את המחזיר העדין.
לאן ינותב הנוזל? כולו ייצא מהחריר?
הונדה ישן
https://www.youtube.com/watch?v=9wRJQyXQvhE
דוקאטי
If you also notice drop in coolant it is still not the head gasket. It's likely the mechanical seal on the waterpump
http://www.ducati.ms/forums/56-super...oil-gauge.html
SV650
http://www.svrider.com/forum/archive...8014-p-32.html
CBR
http://www.600rr.net/vb/90-oil-lube/...late-milk.html
The water pump is driven by a shaft from the oil pump & if the oil seal on the water pump drive shaft is leaking coolant it will go directly into the sump.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 07-10-2015 בשעה 16:13.
שוב אתה מנסה יותר מדי. אל תביא לי ציטוטים מהפורומים של אנשים, זה בדיוק כמו לצטט את עצמך. יש הרבה אנשים בהרבה פורומים, וחלקם הגדול לא יודע הרבה בכלל.
בבקשה, רק עבור הדוגמה האחרונה, כי באמת שאין לי כח יותר:
מי שכתב על החיבור של המשאבה של CBR600RR עם נזילה ישר לקראנק, לא יודע כלום מהחיים שלו. זאת המשאבה לדוגמה (2005), רואים בבירור את החלוקה לצד החיצוני והצד הפנימי שיושב בתוך המנוע, ורואים בבירור חור לא קטן בכלל, מוגן ע"י כיפופי מתכת ונקי למדי שהוא חריר הביקורת.
אני בטוח שבאותה המידה אפשר להסביר את ה-SV - גם ל-SV650 יש חור ביקורת, תחפש ותמצא.
אכן, בהונדה CX מסוף שנות ה-70 ובדוקאטי זה יושב על ציר קאמשפט או מנוע, ובקרב אוהבי דוקאטי זאת נקודת כשלון מוכרת, מסתבר. בהחלט 2 אופנועים נפוצים מאוד שאפשר לקחת מהם דוגמה ולהכליל.
פרשתי.
כאב ראש נהיה מכל התרשימים שלכם.
לפי התגובות פה זה יכול לקרות ביום בהיר.
אם לקחת לבדיקה אז מה אתה רוצה מימנו?! מה הוא אשם? שאלת אותו אם אפשר לקחת לבדיקה ולקחת. זה לא שהוא לא הסכים.
תבדוק מה אפשר לעשות מול המוסך שבדק.
ואם זה משהו שקרה אחרי פרק זמן מסוים וזה יכול לקרות ביום בהיר אז פשוט תתקן את זה וסע לשלום.
אני ישמח שתראה לי אופנוע שבו יש 2 מחזירים ב 2 הצדדים יעני 4 מחזירים.
מכל מה שהחלפתי זה תמיד מחזיר אחד לכל צד, וחור אחד קטן כ2ממ שלא עומס בעומס של יותר מטפטוף. עכשיו הפרק בנושא זה שהמחזיר בנוי עד 0.8 באר ופקק ראדיאטור פורק לחץ ב0.9 באר ולפעמים יותר אז זה לא שאלה האם יפרוץ זה שאלה של מתי
עכשיו אתה התחלת?
אין כזה, כי כתבתי - יש 2 מחזירים ב-2 הצדדים, שזה בחלוקה שווה יוצא מחזיר לכל צד. יצא קצת דו משמעי, מודה.
לא יודע מאיפה המספר 0.8 באר הגיע, אני לא ראיתי את הנתונים של עמידות מחזירי השמן בלחץ בשום מקום, ולמיטב הבנתי זה פשוט לא יכול להיות נכון - אם הוא עמיד עד 0.8 באר ויש פקק של 0.9 באר במערכת, אז זה אומר שהנוזל בהכרח ינזל כי המחזיר לא יעמוד בלחץ. אני גם די בטוח שאם דבר כזה היה נעשה, כבר היו תובעים את היצרנים בכל ערוץ תביעה אפשרי - יש מספיק מתחכמים בעולם. אשמח לראות נתונים שמראים אחרת.
לא חושב שזאת צריכה להיות בעיה של המוכר. איך זה שבבדיקה לא עלו על זה? נסה לפנות למוסך