בזמנו הייתי אצל גדליה בהחלט בחור נהדר.
יש קצת פרטים על ה טנרה של יונתן?
בזמנו הייתי אצל גדליה בהחלט בחור נהדר.
יש קצת פרטים על ה טנרה של יונתן?
1. חבר שלך אדיוט ואין לו מושג על מה הוא מדבר לא מבחינת שנתונים לא מבחינת אמינות ולא מבחינת עלויות אחזקה של כלי כזה.
2. מדובר באחד האופנועים הכי אמינים שיש עם מנועים שהיצרן תכנן ל400 אלף ק"מ עד לאוברול, הם אמנם לא מגיעים ל400 אבל לא חסר כאלה שעברו 200.
3. סביר מאוד שהכלי שראית עשה סיבוב סקאלה אחד ואולי אפילו 2 - הסקאלה מתאפסת כל 100,000 ק"מ (יש שם 5 ספרות, 99,999 זה המספר האחרון בה). אם אתה רוצה לדעת את הק"מ האמיתי צריך לחבר את האופנוע לכלי דיאגנוסטיקה של במוו (גש איתו לאלכסים לבדיקה אם הוא מעניין אותך ברצינות, גם את זה תוכל לבדוק שם).
4. אופנועי במוו לא סובלים הזנחה או טיפולים לא בזמן. לא חסרים כלים פרטיים בשוק, אין סיבה לקנות כלי עם עבר כזה ממקום כזה (יפו, גזען או לא גזען זה המצב) אלא אם כן הוא באמת במצב יוצא דופן, מה שקשה לי להאמין.
5. תבדוק גם f650gs דקאר, שזה אותו אופנוע חוץ ממתלים יותר גבוהים וג'נט קדמי יותר גדול בדקאר (אותן יכולות כביש עם יכולות שטח גבוהות יותר מהgs הרגיל).
6. לחברה אל תתקרב. גם לא לגדליה. האלכסים עדיפים על 2 האופציות האלו.
אם יש שאלות נוספות שאל.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 04-10-2015 בשעה 14:20.
בתור התחלה כל עוד אין לך היסטוריית טיפולים (ואין לך), אין לך מושג מה הכלי עבר. מעבר לזה גם אם היתה לכלי היסטוריית טיפולים מלאה אלו כלים שלרוב שירתו תחת זוג יס"מניקים כבדים שקרעו להם את הצורה בשירות (מרדפים, מדרכות, מדרגות, מה שעולה על דעתך). לא מדובר בgs1200 של מתנ"א שבילה את כל חייו בשיוט בכבישים מהירים תחת שוטר מתנ"א שלרוב גם יהיה רוכב איכותי, אז אל תתבלבל.
כמו שאמרתי יש כלים פרטיים, ומאיך שאני קורא ממך בין השורות מה שמבלבל ובעיקר מושך אותך ספציפית לכלי הזה הוא השנתון היחסית גבוה לאחרים (2005 לעומת 2001) במחיר של 2001 ואם זה באמת המקרה אז קח עצה ותוציא לעצמך את עניין השנתון מהראש - בתור כלי יס"מ הכלי הזה עבר הרבה יותר ממה שכלי פרטי יעבור בכל חייו וזה לא משנה אם הוא בן שנה או בן עשר.
יכול להיות שהוא יוצא דופן (קשה לי להאמין), אבל אם בכל זאת עדין בא לך להתקדם איתו לבדיקה גש איתו לאלכסים ותקבל תמונת מצב הרבה יותר ברורה. אולי הוא באמת כמו שהוא נראה לך.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 04-10-2015 בשעה 16:02.
החבר שלך חרטטן, אבל את זה כבר כתבו לך.
ספציפית לגבי האופנוע הנ"ל - אני בטוח שהיס"מ אנסו אותו, ובד"כ הם מוציאים נבלות מהשירות. כאמור המנוע מצויין אבל אופנוע זה לא רק מנוע. אם אתה נעול, בדוק לעומק כמה שניתן במוסך מתמחה והורד כמה אלפים סתם כי מזג האויר באותו זמן חם\קר\שחור\לבן - קרוב לודאי שתצטרך אותם!
ה-xt660 יכול להוות אופציה לא רעה במקום ה-bmw - אך צריך לבדוק ברישיון שלו אם הוא a1 או a - ולזה הייתי מוסיף ששווה לך להוציא כסף על רשיון בלתי מוגבל מאשר לחפש בנרות משהו שמתאים ל-a1 ואולי יגרום לך להוצאות יותר גבוהות מאשר עלות בלתי-מוגבל+אופנוע מתאים.
אגב, מה אתה מחפש במחליף לטימקס? יתכן שנוכל להאיר את עיניך לגבי בחירה מתאימה.
אני יקח אותו לבדיקה אצל האלכסים אבל על מה חשוב שישימו לב שם?
מישהו יודע עלות של בדיקה לכלי?
אני מחפש אופנוע אמיתי ולא קטנוע
לא מתחבר לכל הספורט למינהם
תמיד אהבתי ורסיס , kle וכאלה .
איני מצליח להגדיל את הרישוי , תקוע על שמיניות כבר תקופה מאוד ארוכה בצורה כזו שהמורה אומר לי שהוא לא יודע מה לעשות איתי (פתחתי ע לזה דיון נוסף ) , תוסיפו על זה חוסר זמן ועבודה לחוצה והגעתי למצב התקוע הזה .
קנית את הסוס יאור שהיה שלו?
האם בדיקה לכלי יכולה לתת תמונת מצב אחרת ?
נניח והכל נמצא סביר בבדיקה ?
על אילו דברים יש להסתכל בבדיקה כי בטוח ימצאו ריגקטים כמו בכל בדיקה השאלה מה לייחס חשיבות ומה לא ?
יש כאן בוחן אופנועים מוסמך. אצלו הרדיאטור נוזל לקרבורטור ועושה שם סמאטוחה שלמה.
תקרא כאן - http://wheelz.co.il/forums/showthrea...98%D7%99%D7%AA
אתה יכול לעשות בדיקה, יצא לך תקין, או שיגידו להחליף בכמה אלפים וסגרת ענין.
יום אחרי זה, יכול להתפוצץ משהו באופנוע.
היו פה בפורום כבר כמה סיפורים כאלה, והפורום פה כולה 5 חודשים.
ככה זה במשומש, זה הסיכון שאתה לוקח בזה שאתה חוסך כמה עשרות אלפי שקלים.
לפעמים משומש נוסע שנים בלי בעיה ולפעמים זה רק חודש.
וזה לא בהכרח מעיד שהייתה בעיה במוסך או שמי שמכר לך ידע על הבעיה ולא סיפר לך (אבל לפעמים כן).
אז קח את זה בחשבון ותשאיר תקציב ליישור קו ועורך דין.