תוצאות 1 עד 15 מ 51

אשכול: מתלבט על רכישה - הלב רוצה הראש עוצר - bmw f650gs 2005

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי assafm25 צפיה בהודעה
    היי ,
    לאחר חיפושים ארוכים (של כמה חודשים) לכלי שיחליף את ה tmax2007 שלי ללא הצלחה , מצאתי אחד מיועד .

רישיון הוא a1 כך שאני דיי מוגבל בכלים ותוסיפו על זה תקציב לא בשמיים מה שמשאיר אותי ממש מצומצם בבחירות .

מצאתי לפני כשבוע וקצת ביד 2 f650gs שנת 2005 , יד 2 (ראשונה משטרה , שניה בחור מיפו בן דוד ) , 67 אלף ק"מ (זה לא נמוך לשנתון בהתחשב בזה שהכיל היה שייך לכחולים?) , הכלי באמת ניראה טוב , סקרתי אותו מכל כיוון אפשרי אבל לא רוצה שהעין תטעה אותי מאחר וכמה דקות עם גרנר והכלי יראה כאילו הוציאו אות מהניילון .

לאחר שיחה עם חבר הוא הסביר לי שזו הרפתקה רצינית מאוד מאחר ומדובר בשנות ישן ואין מה לקנות אופנו בשנתון פחות מ 2010 (אני נוטה להסכים איתו אך פה נכנסת בעיית התקציב) , הסביר לי שהק"מ נראה לו מאוד נמוך יחסית לשנה ושbmw זה משחטה לכיס מבחינת טיפולים .

הכלי ניראה בהחלט טוב ואני מעוניין לקחת אותו לבדיקה ליפני אך אחרי הדברים שהחבר ציין בפני קיבלתי רגליים קרות והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא .
    כמו כן במידה ומישהו מכיר את עלות הטיפולים ודברים שיש לבדוק בכלי של השנתון הזה.

תודה לכולם על הסבלנות למרות מספר ההודעות הרב שלי בנושא " הכלי הבא "
    1. חבר שלך אדיוט ואין לו מושג על מה הוא מדבר לא מבחינת שנתונים לא מבחינת אמינות ולא מבחינת עלויות אחזקה של כלי כזה.
    2. מדובר באחד האופנועים הכי אמינים שיש עם מנועים שהיצרן תכנן ל400 אלף ק"מ עד לאוברול, הם אמנם לא מגיעים ל400 אבל לא חסר כאלה שעברו 200.
    3. סביר מאוד שהכלי שראית עשה סיבוב סקאלה אחד ואולי אפילו 2 - הסקאלה מתאפסת כל 100,000 ק"מ (יש שם 5 ספרות, 99,999 זה המספר האחרון בה). אם אתה רוצה לדעת את הק"מ האמיתי צריך לחבר את האופנוע לכלי דיאגנוסטיקה של במוו (גש איתו לאלכסים לבדיקה אם הוא מעניין אותך ברצינות, גם את זה תוכל לבדוק שם).
    4. אופנועי במוו לא סובלים הזנחה או טיפולים לא בזמן. לא חסרים כלים פרטיים בשוק, אין סיבה לקנות כלי עם עבר כזה ממקום כזה (יפו, גזען או לא גזען זה המצב) אלא אם כן הוא באמת במצב יוצא דופן, מה שקשה לי להאמין.
    5. תבדוק גם f650gs דקאר, שזה אותו אופנוע חוץ ממתלים יותר גבוהים וג'נט קדמי יותר גדול בדקאר (אותן יכולות כביש עם יכולות שטח גבוהות יותר מהgs הרגיל).
    6. לחברה אל תתקרב. גם לא לגדליה. האלכסים עדיפים על 2 האופציות האלו.

אם יש שאלות נוספות שאל.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 04-10-2015 בשעה 14:20.