תוצאות 1 עד 15 מ 51

אשכול: מתלבט על רכישה - הלב רוצה הראש עוצר - bmw f650gs 2005

צפייה משולבת

Junior Member
    החבר שלך חרטטן, אבל את זה כבר כתבו לך.
    ספציפית לגבי האופנוע הנ"ל - אני בטוח שהיס"מ אנסו אותו, ובד"כ הם מוציאים נבלות מהשירות. כאמור המנוע מצויין אבל אופנוע זה לא רק מנוע. אם אתה נעול, בדוק לעומק כמה שניתן במוסך מתמחה והורד כמה אלפים סתם כי מזג האויר באותו זמן חם\קר\שחור\לבן - קרוב לודאי שתצטרך אותם!

ה-xt660 יכול להוות אופציה לא רעה במקום ה-bmw - אך צריך לבדוק ברישיון שלו אם הוא a1 או a - ולזה הייתי מוסיף ששווה לך להוציא כסף על רשיון בלתי מוגבל מאשר לחפש בנרות משהו שמתאים ל-a1 ואולי יגרום לך להוצאות יותר גבוהות מאשר עלות בלתי-מוגבל+אופנוע מתאים.

אגב, מה אתה מחפש במחליף לטימקס? יתכן שנוכל להאיר את עיניך לגבי בחירה מתאימה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי madcat_le צפיה בהודעה
    החבר שלך חרטטן, אבל את זה כבר כתבו לך.
    ספציפית לגבי האופנוע הנ"ל - אני בטוח שהיס"מ אנסו אותו, ובד"כ הם מוציאים נבלות מהשירות. כאמור המנוע מצויין אבל אופנוע זה לא רק מנוע. אם אתה נעול, בדוק לעומק כמה שניתן במוסך מתמחה והורד כמה אלפים סתם כי מזג האויר באותו זמן חם\קר\שחור\לבן - קרוב לודאי שתצטרך אותם!

ה-xt660 יכול להוות אופציה לא רעה במקום ה-bmw - אך צריך לבדוק ברישיון שלו אם הוא a1 או a - ולזה הייתי מוסיף ששווה לך להוציא כסף על רשיון בלתי מוגבל מאשר לחפש בנרות משהו שמתאים ל-a1 ואולי יגרום לך להוצאות יותר גבוהות מאשר עלות בלתי-מוגבל+אופנוע מתאים.

אגב, מה אתה מחפש במחליף לטימקס? יתכן שנוכל להאיר את עיניך לגבי בחירה מתאימה.
    אני יקח אותו לבדיקה אצל האלכסים אבל על מה חשוב שישימו לב שם?
    מישהו יודע עלות של בדיקה לכלי?

אני מחפש אופנוע אמיתי ולא קטנוע
    לא מתחבר לכל הספורט למינהם
    תמיד אהבתי ורסיס , kle וכאלה .

איני מצליח להגדיל את הרישוי , תקוע על שמיניות כבר תקופה מאוד ארוכה בצורה כזו שהמורה אומר לי שהוא לא יודע מה לעשות איתי (פתחתי ע לזה דיון נוסף ) , תוסיפו על זה חוסר זמן ועבודה לחוצה והגעתי למצב התקוע הזה .