יצא לי בזמנו לעשות את העליות מים המלח לירושלים (ולטייל בכל הארץ כולל בהרכבה) עם ג'וימקס 250 בלי בעיה מיוחדת. גם לאקסאבו לא תהיה בעיה.
היי שלום יש ברשותי קטנוע מסוג קימקו מובי ( 125 סמ"ק ) ...
אני נוהג לעשות איתו נסיעות ארוכות לצפון אחת לכמה שבועות (אולי זה נשמע קצת משוגע אבל אני נהנה מהנסיעות האלה מאוד )....
מבאס אותי מאוד העליות בדרך לדוגמא מהכנרת חזרה לת"א ( לא עובר את ה50 קמ"ש) ...
מענייני תקציב בינתיים אני לא מחליף אותו אך אני מתלבט לקנות קטנוע 250 (נראה לי x-evo) ....
אם יש פה מישהו בפורום עם ניסיון מעשי או ששמעו על אנשים שנסעו לדוגמא בעליות של ים המלח עם קטנוע 250 ויכול להגיד לי לכמה קמ"ש בערך הקטנוע מגיע בזמן עליות אלו .... ?!!?
תודה מראש !!![]()
יצא לי בזמנו לעשות את העליות מים המלח לירושלים (ולטייל בכל הארץ כולל בהרכבה) עם ג'וימקס 250 בלי בעיה מיוחדת. גם לאקסאבו לא תהיה בעיה.
במצדה עשיתי 80 90 בעליה שם עם מורכבת. 125
איזה 125. לא מכיר שום קטנוע 125 שמגיע ל90 בעלייה חדה עם מורכבת גם לא בחלום. בקושי 200-250 חזקים מגיע לזה.
אמרתי קטנוע?
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
נסיעות ארוכות עם קטנוע? :d
תודה רבה לכל העונים ..... וכן נדב נסיעות ארוכות עם קטנועים מה יש בזה רע .... פעם ב... ולא על הבסיס קבוע ... בתוך העיר קטנוע הרבה יותר נוח !!
אישית הייתי מוותר על זה..
אבל אם הכרחי, אז הוא מסוגל לעשות את זה...
אברי אתה מכוון להונדה וראדרו 125 שלך ? :-) כלי חלום !! בעזרת ה' אחרי שאני יגמור את הרשיון.....
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
סתם הוראדרו של אברי...
האפריליה שלי עושה את כל מה שהוראדרו הקקמייקה הזה עושה פחות צילינדר אחד ו30 קילו.
בהומור הכל!
אני בטוח שהוראדרו לא עושה 1 ל 10!
ובתכלס אופנוע יותר קל למחייה.
אבל אין לו מד דלק אז אם לא שמת לב שעברת את ה410 קילומטר ואתה לא בתחנת דלק אכלת אותה.
אם לא העניין של הריח שמן של הדופ.... לא הייתי רוכב על שום דבר חוץ מדופ.
מה שכן 1 ל10 היה מרושש אותי כי אני עושה טנק כל יומיים וחצי
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
מה טנק 17 ליטר?
אצלי תדלוק של 7 ליטר נותן בערך 100 ק"מ.
פות"ש קח אופנוע 125.