כמו שזה נראה שמים עלינו 8 טון יין.
נראה כי לאחרונה מותקף האתר בהודעות ג'יבריש ואחרות. האם מנהלי האתר נותנים את דעתם לכך?
אני מציע למשתמשים לא לנסות וללחוץ על הקישורים מכיוון שהם עלולים לגרום נזק למחשב שלכם.
Erez Ronen
כן, מודעים לזה ומבקשים עזרה - מי שרואה הודעות סוררות, אנא דווחו עליהן ונטפל. בדיוק לפני דקה מחקתי 4 שרשורי ספאם וחסמתי 2 משתמשים ספאמרים. אבל מן הסתם זה לא ייגמר כ"כ מהר.
בלי שום קשר, שוקלים צעדים כאלה ואחרים על מנת להילחם בתופעה.
רק אחדד שאלו לא האקרים אלא ספאמרים - בוטים שמזבלים בספאם - שהצליחו לחדור את מנגנון הרישום של הפורום, כולל את מעגלי האבטחה של הרישום.
אנחנו מודעים לבעיה ומטפלים בה.
בכל מקרה אין התקפה של האקרים ואין סכנה לאתר ולפורום, חוץ מאי הנוחות של ספאם וזבל, וגם אם יום אחד תהיה התקפה ויפילו את האתר - הוא מגובה 3 פעמים, 3 יממות אחורנית.
נודה לכולכם אם תדווחו בכפתור הדיווח בכל פעם שאתם רואים זבל כזה, ואנחנו נוכל לנקות בהקדם.
מה שניסיתי לומר בפורום תמיכה זה שקיים דפוס די קבוע של הבוטים הללו,
ושניתן (בעין אנושית, לא צריך AI בשביל זה) לזהות בוודאות מה כוונת הנרשם.
וזאת כמובן לאחר הרישום (הבלתי נמנע כרגע)
אף בר דעת לא יתן לי את המפתחות.
מה גם שלא הצעתי פה אלגוריתם מסובך של Machine Learning שכתבתי במו ידיי של חיים נחמן ביאליק -
זה הכל עבודה שחורה וידנית
ולסיום, לאתר הזה יש כבר את הארכיטקט (מטריקס)
קוראים לו lolfust1
אולי שווה בנתים לסגור את מערכת ההרשמה.
ד"ש לקלינטון
http://fullgaz.co.il/forums/member.p...63-clintonoz18
הוא מתכוון שתמצא לך חיים
גם אם זה בצורת אסלה שקופה משובצת בצדפות וכוכבי ים ורודים
על ראש הספאמר הקסדיה בוערת.
בפורום אחר בו אני חבר חוסמים פוסטים שאין בהם לפחות תו אחד שהוא בעברית אלא אם כן סימנת צ'קבוקס. זה 100% יעיל נגד ספמרים, למרות שאני לא בטוח כמה מסובך ליישם את זה.
וואו! פיצחת את צופן דה ווינצ'י!
good 4 U !
למה רק תו? בוא נחסום IP's מחו"ל . זה אפשרי וניתן ליישום בקלות.
אבל אז, איך אני אתעצבן מהודעות של דרזדנר ?
רגע ...
מה זה ?
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...pour-le-quebec
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 03-08-2019 בשעה 15:50.
לא שאני מזלזל בזמן של אף אחד מהמנהלים אבל כרגע העמוד הראשי כולו (!) הודעות ספאם. וכל שאר תתי הפורומים "מזוהמים" גם.
איפה המנהלים? המינימום זה למחוק ידנית את השרשורים עד שימצאו פתרון לבעיה.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 03-08-2019 בשעה 20:33.