אני רוכב כבר כמעט שנה וחצי עם ראפה 10 אחרי שלל קסדות של agv, נולאן, x lite ואני יכול להגיד לך שהקסדה פשוט מעולה מבחינת אוורור, מבחינת הריפודים גם אחרי שלוש כביסות לא התבלו ועדין נראים כמו חדשים אחרי כביסה ומרגישים ככה. שקטה בזמן הנסיעה גם מעל 200 חצילים, הבעיה היחידה שנתקלתי בה זה שאני מעל 180 ואני לא נכנס לחופה של המגן רוח הראש שלי נזרק טיפה אחורה ובכנות אני לא חושב שיש קסדה שבמהירות כזאת זה לא יקרה לה, אז לא הייתי מחשיב את זה בתור חיסרון.
גילוי נאות, האמת אני החלטתי שהקסדה הבאה שלי תהיה שואי או אראי כי ברצוני להתנסות באמת בקסדת פרימיום מהטופ ולראות האם באמת יש שוני גדול כל כך בין מה שרכבתי עד היום לחברות האלה.
בתקציב שלה, אני לא חושב שיש משהו שמתקרב ל-RPHA. הייתה לי בחירה בינה לבין ה-QWEST והתוספות של המשקף הנוסף ו-pinlock ניצחו מבחינתי.
עד שרכבתי איתה הייתי חובב מושבע של משקף נשלף אבל אני חייב להודות שנסיעה עם משקף כהה ייעודי היא פשוט חוויה שונה חלוטין.
גם בחום של קרוב ל-40 הפנים לא מתחממות, האף לא נשרף ואני לא נצלה בקסדה.
חוץ מזה, היא מאווררת מאד, תעלות האוויר העליונות די גרועות ומנגנון הפתיחה די על הפנים אבל זה החסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו.
היא עברה איתי כבר כמעט שנתיים ואם יקרה לה משהו, סביר מאוד להניח שאני אקנה עוד אחת בדיוק כזו.
אין לי צורך במשקפיים, הולך על אחרות :-)
הייתה לי ראפה 10 על הראש, הרגישה מצועצעת יחסית לשואי. בעיקר המנגנון. למרות זאת שוקל אותה, אבל כשהמחירים זהים אני לא רואה למה ללכת על hjc, עם כל הכבוד לה.
פינלוק מגיע כסטנדרט גם בשואי ולכן לא עושה הבדל. משקף כהה זה אחלה, אבל אני יוצא לעבודה בצהריים וחוזר בלילה - לא הולך לקחת איתי שני משקפים ולהחליף ביניהם כל הזמן.
דבר ראשון...רק שואי. כל השאר צעצועים. (אראי גם סבבה)
אחרי הרבה דגמי שואי במרוצת השנים, קניתי לפני חודשיים מגרמניה את השואי nxr. זו ללא ספק השואי הכי טובה שהייתה לי בזכות אוירודימיות מעולה מעטפת קטנה ומשקל של 1260 גרם.
אני רוכב על נייקד וההבדל בין הקסדה הקודמת שלי ,שואי gt-air , ניכר באופן משמעותי. את השיחות אני שומע הרבהההה יותר טוב בדיבורית ואין בעיה לסובב את הראש לאן שאני רוצה גם במהירויות לא חוקיות בעליל...מה שלא יכלתי לעשות עם הקסדות הקודמות שלי.
עלתה לי 399 יורו ולאחר החזר המס יצא 357 יורו...תכפיל ב-4.2 ויוצא 1500 ש"ח.
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
בצביעה חלקה?
למיטב זיכרוני היה לך cbr1000rr, גם איתו ה gt air הייתה ממש רועשת? (היא לא אופציה, אבל תמיד טוב להחכים עוד קצת).
תתפלא לשמוע-כן.
יהללו וישבחו אותה, אבל מהניסיון שלי עם שוברט (c3) האיכות הרכבה לא טובה. חלקים מתפרקים ולא עמידים. הפלסטיקה והמעטפת מרגישה זולה
ולא עמידה. ובמבחן התוצאה היא לא עמידה. הכונס אוויר התפרק אחרי זמן קצר.
הרצועות שסוגרות את האבטחה נפרמות.
ואם תנסה חלילה לחבר לה דיבורית היא תאבד את כל הצורה שלה.
מנגנון המשקף שמש (כמו בgt) גם כן מצועצע וקל מדיי, עד לרמה שהוא נפתח לחצי מעצמו.
יצא לי להחליף ולגוון המון קסדות במרוצת השנים. כל פעם חזרתי לשואי- היום במקביל לשואי אני מחזיק גם agv ax8 קארבון, קסדה מדהימה
ביופיפה, אבל אחרי חצי שנה של שימוש אני רואה שהיא מתחילה לצבור בלאי, וחלקים מתחילים "לאבד את זה"..אני בספק אם היא תשרוד כמו הrf1100
שיש לי כבר שלוש שנים, והיא מרגישה כאילו היום הוצאתי אותה מהקופסה.
הc3 באמת גרועה.
לפי מישל דור, שוברט טובה רק בתור עציץ... http://micdor.com/p/4347
דבר ראשון, לא רק שואי.
זה כמו שתכתוב רק הונדה(לא כולם מתחברים ואוהבים) והנה אתה על דוקאטי
יש לא מעט מותגים טובים במחירים זולים מעט שעושים עבודה לא פחות טובה ואפילו יותר.
אני אישית מכיר כמה שוויתרו על השואי לטובת מותגים אחרים ומרוצים הרבה יותר.
אני מכיר אפילו אחד אישית שרוכב עם שואי הכי יקרה מהסיבה שהיא היחידה שיושבת לו על הראש טוב.
מבסוט ממנה ? הוא לא אבל זה מה שיש לו.
בסופו של יום העדיפות היא תמיד תהיה לקסדה הנוחה עבורך.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
דובר על שוברט s2