לאבנוע יש את הgpr לא יודע לגבי מחירים. לו יכולתי הייתי קונה חלב בebay.
אני מתעניין לגבי אגזוז זרימה חופשית (סליפ און) לאופנוע שלי, מה השוק בישראל יכול להציע לי?
טווח מחירים?
שינויים נדרשים פרט למתאם?
סיכונים?
תודה.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
לאבנוע יש את הgpr לא יודע לגבי מחירים. לו יכולתי הייתי קונה חלב בebay.
יש המון סוגים של אגזוזים,gpr כמו שנאמר פה יכול לעלות בערך 2000 שקל וזה גם יכול להגיע ל8000 שקל עבור אגזוז של AR.
אתה צריך להחליט מה התקציב שלך,האם אתה רוצה אגזוז קצר או ארוך,וכמה רועש אתה רוצה שהוא יהיה
אגזוז מאיביי לא תמיד משתלם עם יש סיבוכים ותלאות.
אבל שושו, יש לך מלא אופציות, כל היצרנים שיש מייצרים או ייצרו לz750 בין אם זה סליפ און (רק דוד) או צנרת מלאה.
סליפ און (כזה שמורכב על הצנרת הקיימת) אינו דורש התאמה מיוחדת (כל עוד אתה משאיר את המשתיקים).
יש לך gpr, akrapovic, ixil, mivv, scorpion, austin racing, yoshimora ועוד ועוד.
אל תקנה בארץ.
כנס לאיביי, תמצא את הדגם שאתה רוצה במחיר הכי זול שכולל משלוח לארץ ותעשה חשבון אם משתלם. לפני הזמנה תוודא עם המוכר שמוטבעת על הדוד האות e ולא תהיה לך שום בעיה ושום תלאות.
האות e מייצגת תקן אירופי שלפיה המכס בארץ עובד. דוד פליטה (חדש בלבד) נמצא ברשימת שחרור מהיר בתנאי שהאות e מופיעה עליו.
כל דוד שתקנה מחול יצא יותר זול מהארץ כולל זבלה כמו gpr (אלא אם תמצא בארץ דוד משומש איכותי, נניח אקרפוביץ או יושימורה שמישהו הוריד מהאופנוע שלו אחרי זמן קצר) והעסק פשוט וברור.
סיכום : 1. להחליט איזה דוד אתה רוצה ובאיזה מחיר. 2. לוודא עם המוכר שמוטבעת האות e (לא יעזור שום אישור שהוא ישלח לך - חובה הטבעה על הדוד). 3. לחשב מחיר סופי לפי עלות המוצר + משלוח + 48% מיסים על הסכום הכולל של שניהם (משלוח+מכס) במקרה הגרוע ביותר. לרוב זה יוצא קצת פחות אבל מקסימום ישאר לך עודף.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 08-10-2015 בשעה 14:49.
תזמין מחו"ל, אם בא לך לשמוע על יבוא עדכני אתה מוזמן לחכות כמה ימים.
הזמנתי לחבר leo vince לgsr750 שלו, עלה 1100 שקל כולל משלוח, מחכה לקנס מהמכ"ס.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
תודה לכולם,
אני כרגע מתלבט בין Ixil חדש מחו״ל במחיר של 1600 שקל כולל הכל לבין אקראפוביץ יד 2 ב 2000 ש״ח שמצאתי.