עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: אופנועי מונדיאל החדשים

Member

אופנועי מונדיאל החדשים

שלום, אז ככה בפורומים בחול לא מצאתי כל כך הרבה חוות דעת עליהם, מסקרן אותי אם במקרה יש כאן מישהו שקנה את אחד הכלים ויכול לתת חווד.
    הייתי בסוכנות החדשה והם נראים באמת יפים לעין עם מכלולים טובים ומחירים נמוכים השאלה מה צפוי לעתידם?
    איפה הם מיוצרים והאם אתם חושבים ששווה לקנות כלי כזה שאין שום ביקורות ארוכות טווח עליו בארץ עדיין?
    תודה

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לא מצאת כלום כי רוב המידע עליהם הוא לא באנגלית, אני בטוח שיש פורומים בצרפתית איטלקית וספרדית ששם הוא נמכר.

לגבי ארץ יצור לא בטוח, אולי ספרד

Junior Member
    היי חברים.

שמי ליאור ואני מנהל את הפעילות של המותג האיטלקי הזה בישראל
    אכן אין יותר מידי חומרים ברשת, אבל הכלים בהחלט רצים כבר כמה שנים, ובאמינות גבוהה.
    מצרף את כתובת האתר שלנו עם כל המפרטים והתמונות www.fbmondial.co.il
    מצרף גם כתבת וידאו ראשונה על הפאגאני (הושק החודש) מאנגליה https://www.youtube.com/watch?v=I0RRqt4BoQ8&t=740s
    הכלי זכה כ best looking 125 bike in the world
    אם יש שאלות, אשמח לענות

ליאור

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי liorbn צפיה בהודעה
    היי חברים.

שמי ליאור ואני מנהל את הפעילות של המותג האיטלקי הזה בישראל
    אכן אין יותר מידי חומרים ברשת, אבל הכלים בהחלט רצים כבר כמה שנים, ובאמינות גבוהה.
    מצרף את כתובת האתר שלנו עם כל המפרטים והתמונות www.fbmondial.co.il
    מצרף גם כתבת וידאו ראשונה על הפאגאני (הושק החודש) מאנגליה https://www.youtube.com/watch?v=I0RRqt4BoQ8&t=740s
    הכלי זכה כ best looking 125 bike in the world
    אם יש שאלות, אשמח לענות

ליאור
    לי יש שאלה לגבי ה"מותג האיטלקי" כדבריך.
    מהי ארץ היצור בפועל, איפה שמרכיבים את המנוע, מרתכים את השלדה, מייצרים את הבולמים?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    לי יש שאלה לגבי ה"מותג האיטלקי" כדבריך.
    מהי ארץ היצור בפועל, איפה שמרכיבים את המנוע, מרתכים את השלדה, מייצרים את הבולמים?
    רוב היצרנים לא מגלים עד רמת הבורג איפה יוצרו החלקים
    מנוע ושילדה כן אבל השאר אם לא ממותגים ידועים כמו ברמבו זקס, WP ועוד סביר להניח מסין וזה כולל גם אופנועים של הונדה, ימאהה. וסוזוקי.

בוידאו אומרים שהמנוע נלקח מהאפריליה 125

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    רוב היצרנים לא מגלים עד רמת הבורג איפה יוצרו החלקים
    מנוע ושילדה כן אבל השאר אם לא ממותגים ידועים כמו ברמבו זקס, WP ועוד סביר להניח מסין וזה כולל גם אופנועים של הונדה, ימאהה. וסוזוקי.
    אני מאמין שהאופנוע הזה אפילו לא מורכב באיטליה.
    אבל אולי ליאור יפתיע אותי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    למה להיות קטנוניים? המותג הוא איטלקי וממה שהבנתי גם הבעלות איטלקית אבל האופנוע יושב על רכיבים של פיאג'ו ומיוצר בסין.
    זה לא שונה מהבימרים הקטנים והקטמים שמיוצרים בהודו וגם לא מההונדות שמגיעות מתאילנד.
    זה פחות חמור מבנלי שהיא חברה סינית בתחפושת איטלקית וזה הרבה פחות חמור מתופעות כמו מכוניות של וולוו (ג'ילי), חברה סינית למהדרין, עם רכיבים סינים למהדרין שמרכיבה את הרכבים שלה בסין ובבלגיה אבל זה לא מפריע לה לדחוף במכוניות מלא דגלונים קטנטנים של שבדיה משל יש לרכבים האלה איזשהו קשר לווייטוווקרים מממלכת הגרבלקס הצפונית.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    למה להיות קטנוניים? המותג הוא איטלקי וממה שהבנתי גם הבעלות איטלקית אבל האופנוע יושב על רכיבים של פיאג'ו ומיוצר בסין.
    זה לא שונה מהבימרים הקטנים והקטמים שמיוצרים בהודו וגם לא מההונדות שמגיעות מתאילנד.
    זה פחות חמור מבנלי שהיא חברה סינית בתחפושת איטלקית וזה הרבה פחות חמור מתופעות כמו מכוניות של וולוו (ג'ילי), חברה סינית למהדרין, עם רכיבים סינים למהדרין שמרכיבה את הרכבים שלה בסין ובבלגיה אבל זה לא מפריע לה לדחוף במכוניות מלא דגלונים קטנטנים של שבדיה משל יש לרכבים האלה איזשהו קשר לווייטוווקרים מממלכת הגרבלקס הצפונית.
    למה? כי שאלו על ארץ היצור והדבר הראשון שמנהל השיווק בחר לפתוח איתו היה "מותג איטלקי" בלי לציין את ארץ היצור.

לגבי שאר הכלים שהזכרת, לפי המידע ברשת יש הבדל מהותי בין האיכות שלהם לאיכות של הכלים הגדולים שמיוצרים במדינת המקור.

אני מאמין שהאופנוע הזה אפילו לא מורכב באיטליה.
    אבל אולי ליאור יפתיע אותי.
    יכול להיות, נראה שקשה ליצר היום אופנוע קטן במחיר הנוכחי מבלי ליצר הסין כמו שיצור הזכרונות למחשב או הפאנלים הסולרים כמעט נעלמו מאירופה מכוון שהמחיר ליחידה ירד דרסטית ואי אפשר להתחרות יותר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    למה? כי שאלו על ארץ היצור והדבר הראשון שמנהל השיווק בחר לפתוח איתו היה "מותג איטלקי" בלי לציין את ארץ היצור.

לגבי שאר הכלים שהזכרת, לפי המידע ברשת יש הבדל מהותי בין האיכות שלהם לאיכות של הכלים הגדולים שמיוצרים במדינת המקור.
    אבל זה לא שהבן אדם שיקר. המותג הוא באמת איטלקי והוא לא התייחס לייצור.
    אם האיכות של הכלים נמוכה אז זה יבוא לידי ביטוי במכירות אבל העובדה שהכלים מיוצרים בסין לא בהכרח מעידה על איכות ירודה וזה גם לא כאילו שאיטליה ידועה בפדנטיות ובסבלנות המיוחדת של פועלי הייצור שלה.

כן, אני קטנוני.
    על הדרך, יש לי אלרגיה קלה לאנשי מכירות.
    כמו ש AsafA כתב, כששואלים לגבי ארץ יצור, ומקבלים בתשובה "מותג איטלקי" - זה מעצבן. בעיקר כשלא מדובר בדוקאטי או MV, ויש לך ספק גדול היכן האופנוע מורכב.
    אם האופנוע מיוצר בסין, ומי שמוכר אותו חושב שהאופנוע לא נופל באיכותו מהאירופאים ואף מתעלה אליהם - הוא יכול להגיד את זה בפה מלא בלי לתת תשובות מתחמקות.
    זכותם המלאה של הלקוחות, אגב, להיות עם דעות קדומות על תוצרת סינית, ובתור בעלים לשעבר של אופנוע עם מנוע סיני (גאס גאס קאמי) - אני לא יכול להגיד שהדעות הקדומות נטולות כל בסיס.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אבל זה לא שהבן אדם שיקר. המותג הוא באמת איטלקי והוא לא התייחס לייצור.
    אם האיכות של הכלים נמוכה אז זה יבוא לידי ביטוי במכירות אבל העובדה שהכלים מיוצרים בסין לא בהכרח מעידה על איכות ירודה וזה גם לא כאילו שאיטליה ידועה בפדנטיות ובסבלנות המיוחדת של פועלי הייצור שלה.
    איטליה Vs סין זה נושא בפני עצמו

לגבי החברה עצמה, ראיתי את הקפה רייסר שלהם בצרפת ואני חייב להגיד שהגימור שלו שווה ערך לאופנועים גדולים יותר ויקרים יותר.

המנוע לא צריך להוכיח את עצמו כי הוא כבר עשה את זה באפריליה לגבי איך כל החבילה מחזיקה מעמד ימים יגידו

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה

המנוע לא צריך להוכיח את עצמו כי הוא כבר עשה את זה באפריליה לגבי איך כל החבילה מחזיקה מעמד ימים יגידו
    אכן. מנוע ה-4 פעימות של אופנועי אפריליה בנפחים של 125 סמ"ק (ושל אופנועי דרבי, אגב. זה אותו המנוע) - הוא אמין ומוכח. וכמו שנכתב מעליי - הוא אכן מיוצר בסין.
    זו לדעתי, נקודת הזכות והיתרון שלו. ממש לא החיסרון. זה מבטיח פיתוח שנבדק על כמות אדירה של יחידות שמסתובבות שם בשוק, זה מבטיח עלות ייצור נמוכה (ועל כן, מחיר מכירה זול לצרכן) וזה מבטיח אספקת חלקים זולים באופן סדיר.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    כן, אני קטנוני.
    על הדרך, יש לי אלרגיה קלה לאנשי מכירות.
    כמו ש AsafA כתב, כששואלים לגבי ארץ יצור, ומקבלים בתשובה "מותג איטלקי" - זה מעצבן. בעיקר כשלא מדובר בדוקאטי או MV, ויש לך ספק גדול היכן האופנוע מורכב.
    אם האופנוע מיוצר בסין, ומי שמוכר אותו חושב שהאופנוע לא נופל באיכותו מהאירופאים ואף מתעלה אליהם - הוא יכול להגיד את זה בפה מלא בלי לתת תשובות מתחמקות.
    זכותם המלאה של הלקוחות, אגב, להיות עם דעות קדומות על תוצרת סינית, ובתור בעלים לשעבר של אופנוע עם מנוע סיני (גאס גאס קאמי) - אני לא יכול להגיד שהדעות הקדומות נטולות כל בסיס.
    זו לא היתה תשובה ישירה לשאלה על ארץ הייצור. הוא הקפיץ את השרשור הזה כדי להציג את עצמו ולעשות פרסומת קלה למוצר שהוא מוכר.
    אני שותף לאלרגיה שיש לך לאנשי מכירות אבל במקרה הזה הוא היה שקוף ולא הקפיץ לי את פיוז הסליזיות.

אם אני לא טועה אז האדוונצ'רים הבינוניים החדשים של ב.מ.וו מגיעים עם מנועים סיניים והעובדה שמוצר מגיע מסין לא מעידה על האיכות שלו.

(רק להבהיר שאני לא מכיר את הבן אדם ובטח שאני לא מכיר את התוצרת. יכול להיות שמדובר בצואה על שני גלגלים ושהוא טיפוס נאלח - אני מגיב רק משום שלדעתי הייתם קצת אובר תקיפים איתו).

ודרזדנר, בסין, גל ההינע לא דולף