לא מצאת כלום כי רוב המידע עליהם הוא לא באנגלית, אני בטוח שיש פורומים בצרפתית איטלקית וספרדית ששם הוא נמכר.
לגבי ארץ יצור לא בטוח, אולי ספרד
שלום, אז ככה בפורומים בחול לא מצאתי כל כך הרבה חוות דעת עליהם, מסקרן אותי אם במקרה יש כאן מישהו שקנה את אחד הכלים ויכול לתת חווד.
הייתי בסוכנות החדשה והם נראים באמת יפים לעין עם מכלולים טובים ומחירים נמוכים השאלה מה צפוי לעתידם?
איפה הם מיוצרים והאם אתם חושבים ששווה לקנות כלי כזה שאין שום ביקורות ארוכות טווח עליו בארץ עדיין?
תודה
לא מצאת כלום כי רוב המידע עליהם הוא לא באנגלית, אני בטוח שיש פורומים בצרפתית איטלקית וספרדית ששם הוא נמכר.
לגבי ארץ יצור לא בטוח, אולי ספרד
היי חברים.
שמי ליאור ואני מנהל את הפעילות של המותג האיטלקי הזה בישראל
אכן אין יותר מידי חומרים ברשת, אבל הכלים בהחלט רצים כבר כמה שנים, ובאמינות גבוהה.
מצרף את כתובת האתר שלנו עם כל המפרטים והתמונות www.fbmondial.co.il
מצרף גם כתבת וידאו ראשונה על הפאגאני (הושק החודש) מאנגליה https://www.youtube.com/watch?v=I0RRqt4BoQ8&t=740s
הכלי זכה כ best looking 125 bike in the world
אם יש שאלות, אשמח לענות
ליאור
בוידאו אומרים שהמנוע נלקח מהאפריליה 125
למה להיות קטנוניים? המותג הוא איטלקי וממה שהבנתי גם הבעלות איטלקית אבל האופנוע יושב על רכיבים של פיאג'ו ומיוצר בסין.
זה לא שונה מהבימרים הקטנים והקטמים שמיוצרים בהודו וגם לא מההונדות שמגיעות מתאילנד.
זה פחות חמור מבנלי שהיא חברה סינית בתחפושת איטלקית וזה הרבה פחות חמור מתופעות כמו מכוניות של וולוו (ג'ילי), חברה סינית למהדרין, עם רכיבים סינים למהדרין שמרכיבה את הרכבים שלה בסין ובבלגיה אבל זה לא מפריע לה לדחוף במכוניות מלא דגלונים קטנטנים של שבדיה משל יש לרכבים האלה איזשהו קשר לווייטוווקרים מממלכת הגרבלקס הצפונית.
כן, אני קטנוני.
על הדרך, יש לי אלרגיה קלה לאנשי מכירות.
כמו ש AsafA כתב, כששואלים לגבי ארץ יצור, ומקבלים בתשובה "מותג איטלקי" - זה מעצבן. בעיקר כשלא מדובר בדוקאטי או MV, ויש לך ספק גדול היכן האופנוע מורכב.
אם האופנוע מיוצר בסין, ומי שמוכר אותו חושב שהאופנוע לא נופל באיכותו מהאירופאים ואף מתעלה אליהם - הוא יכול להגיד את זה בפה מלא בלי לתת תשובות מתחמקות.
זכותם המלאה של הלקוחות, אגב, להיות עם דעות קדומות על תוצרת סינית, ובתור בעלים לשעבר של אופנוע עם מנוע סיני (גאס גאס קאמי) - אני לא יכול להגיד שהדעות הקדומות נטולות כל בסיס.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אכן. מנוע ה-4 פעימות של אופנועי אפריליה בנפחים של 125 סמ"ק (ושל אופנועי דרבי, אגב. זה אותו המנוע) - הוא אמין ומוכח. וכמו שנכתב מעליי - הוא אכן מיוצר בסין.
זו לדעתי, נקודת הזכות והיתרון שלו. ממש לא החיסרון. זה מבטיח פיתוח שנבדק על כמות אדירה של יחידות שמסתובבות שם בשוק, זה מבטיח עלות ייצור נמוכה (ועל כן, מחיר מכירה זול לצרכן) וזה מבטיח אספקת חלקים זולים באופן סדיר.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
זו לא היתה תשובה ישירה לשאלה על ארץ הייצור. הוא הקפיץ את השרשור הזה כדי להציג את עצמו ולעשות פרסומת קלה למוצר שהוא מוכר.
אני שותף לאלרגיה שיש לך לאנשי מכירות אבל במקרה הזה הוא היה שקוף ולא הקפיץ לי את פיוז הסליזיות.
אם אני לא טועה אז האדוונצ'רים הבינוניים החדשים של ב.מ.וו מגיעים עם מנועים סיניים והעובדה שמוצר מגיע מסין לא מעידה על האיכות שלו.
(רק להבהיר שאני לא מכיר את הבן אדם ובטח שאני לא מכיר את התוצרת. יכול להיות שמדובר בצואה על שני גלגלים ושהוא טיפוס נאלח - אני מגיב רק משום שלדעתי הייתם קצת אובר תקיפים איתו).
ודרזדנר, בסין, גל ההינע לא דולף![]()