לבימר אני מתייחס בחשדנות, לא בגלל מחלות הילדות שלו בדגמים הקודמים ולא בגלל בעיות השפיצים הקורסים, אפילו לא בגלל היבואן,
אני בטוח שימצא לכל אלה פתרון הולם.
החשדנות שלי (שמהולה בהרבה סקרנות) היא דווקא איך מפלצת כזו אמורה לרדת מהכביש ולהיכנס לתחום טיולי המדבר/שטח.
הם דווקא התחילו טוב, אבי אבות האדוונצ'ר היה דגם כביש R80 מקורר אוויר/שמן שקיבל חיזוקים פה ושם ויצא לכבוש את הפריז דקאר
ובלי לשים לב יצר ג'אנר שהציל את BMW (חטיבת האופנועים) מקריסה וקנה לה הרבה מאד כבוד ומקום מכובד בפנטאון העולמי.
אח"כ כבר זה התחיל לזייף, ואז באו תקנות היורו, איכות הסביבה וכל שאר האלקטרוניקה/גמדים/בקרות, האופנוע המסכן השמין, סורס,
וקיבל בהגזמה סממנים של סטטוס "אחר". עכשיו הוא כבר חייב רוכב מיומן נחוש ומרופד טוב בכיס.
אבל אף בר דעת לא יחתוך את הענף שעליו יושבת האווזה שמטילה ביציי זהב...אז הפתרון עוד ועוד כוח/סמ"ק ויצירת עולל צעיר צח וחלק
עם יכולות שטח אמיתיות יותר ועכשיו במקום בייצת זהב אחת, יש לך כמה...
אז נשאלת השאלה, בהנחה ואראלה מניחה על שולחני סכום נאה, האם יהיה זה חכם להמר עליו לקניית אופנוע שייתן לי פחות ממה שיש
לי היום בחנייה, בכביש עם הבטחת שטח שלא נבדקה מעולם ואולי גם לא תיבדק, כי אף בר דעת לא יכנס עם המפלצת האנינה והיקרה הזאת
לצרות ידועות מראש. אז בעצם האם החברה מפרסמת תדמית שלא ניתנת למימוש ע"י בני אנוש שלא זכו למגע האלים?