תשמע, תראה.. אתה מגיע מ 4 בשורה וגאומטריה זריזה.
הבוקסר צריך הסתגלות וזה קונספט אחר.
אצלי זה היה כמעט בדיוק אותו הדבר, כשחבר שעבד במוסך של דלק ניסה לשכנע אותי שה R1200RS/R יותר הגיוניים בשבילי מה K1200S 2007 שהיה לי עד לפני כשנתיים. אז התחילו מחשבות אולי לשדרג למשהו חדש יותר, אבל בדיוק אותו קונספט!!!, רק אחד היה - ה K1300S, ולא היו כמעט בכלל כאלו בשוק המשומשים, מה גם ייצורו נגמר בסוף 2015.
עברה מחשבה לעשות עלייה לאחד הכי חדש שאמצא, אבל הייתי ממש על הקשקש של 20 חודשים ייצור אחרון אז לא רציתי להסתבך עם כלי שיומיים אחרי התקופה יגיע לנמל ואתקע איתו בלי שום אפשרות להכניסו לארץ.
אממה, החבר הנשמה התקשר יום אחד - "סגרתי לך רכיבת מבחן על ה R1200R, אין RS למבחן, זה אותו מנוע גיר .. 3 שעות בשישי" טוב, נו. נותנים'ך קח. (עוד חבר הגיע איתי וסגר גם רכיבת מבחן על ה XR)
כשיצאנו מת"א לכביש 1 כבר באיזור אזור למזרח הרגשתי שזו הולכת להיות מלחמה עם הרוח מעל 130.. עמידות במקום התחוור לי שזה סוג של טרקטור, חדש כן, אבל - טרקטור!
אכן מומנט טוב ולא מתפוצץ עליך ומאוד ליניארי וסלחן. בסיבובים שם בנס הרים החבר היה (במקרה כן) מאחורי חלק המזמן, וציין אח"כ שבחיים לא ראה אותי יורד ככה נמוך בסיבובים עם אופנוע.
אחרי הרכיבה ממש הייתי בטוח שלא מתאים לי הבוקסר.
יש לציין שאחרי כחודשיים היה לדלק RS למבחן. כמובן שהפעם לקחתי שוב לתהות לקנקנו של ה R עם פיירינג, שוב שישי כ 3 שעות.. יותר נחמד, עם הפיירינג זה יותר בכיוון, אבל שוב - הבוקסר מחמם לך את השוקיים ומתנדנד לו בעמידה.
חזרתי ל K12S אחרי הרכיבה על ה RS וכבר ביציאה מת"א צפונה הביתה פשוט הייתי מבסוט מה 4 בשורה בן ה 10 שעובד חלק ונעים.
GS?.. ביג NO, זה בכלל סוג של ממוטה, בעיקר האדוונצ'ר. פעם במפגש בבוקר טיול פסק זמן, ניסיתי להזיז GS-ADV של חבר מהיישוב שלי בחנייה של ת.דלק 6 צפון, וואלה אחרי כמה שניות של ניסיונות להזיזו כמה ס"מ, וויתרתי על התענוג.