רכיבה ראשונה על הסוזוקי קטאנה החדש והיפהפה - הומאז' לאופנוע האייקוני של סוזוקי משנות ה-80. ביצועים מעולים, עיצוב יפהפה והרבה ייחודיות - אבל יש גם חסרונות. המבחן המלא בקישור.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...0%d7%a0%d7%94/
![]()
רכיבה ראשונה על הסוזוקי קטאנה החדש והיפהפה - הומאז' לאופנוע האייקוני של סוזוקי משנות ה-80. ביצועים מעולים, עיצוב יפהפה והרבה ייחודיות - אבל יש גם חסרונות. המבחן המלא בקישור.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...0%d7%a0%d7%94/
![]()
חמוד וייחודי, אבל המתחרים שלו טובים יותר, עם מיכל דלק גדול יותר
לא מבין אופנועים שבנויים למהירות גבוהה בלי מגן רוח הולם.
ברור וגם אצלי הממוצע דומה. הנקודה שונה.
אם נחלק את הנסועה לא למהירות אלא למקטעי זמן- זמן פקקים, זמן כבישים מהירים וזמן כבישים מפותלים בזמן של המהירות קיבלת חור בתמורה. למה?
כי האופנוע תוכנן להגיע למהירויות של 200 ומעלה. התכנון קשור מאוד כי אתה משלם על היכולת ולרוב קונה בגלל היכולת וגם....סובל בגלל היכולת- או בעצם אי היכולת.
נערך לאחרונה על ידי כRובי; 24-08-2019 בשעה 07:09.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אם יד על הלב והמון אהבה וסימפתיה אני מניח שאם יש קהל ל- S&M יהיה קהל לנייקדים, כי זה תענוג לצאת בערב עם הנייקד, להיסחב עם הקסדה
המעיל/חליפה/ כפפות/ מגנים, לכל מקום, להשאיר את האופנוע לא נעול, חשוף לכל מאן דבעי, לספוג רוח בפרצוף ולחפש קסדה שקטה/אטמים/מוזיקת שקר.
ולספר לכולם אני הכי מהיר בעיר בעירום. (מוגש באהבת אמת, מעמותת ידידי הארגז!).
ולעניין האופנוע (?)
שאפו על הרעיון
שאפו על האומץ להיות שונה.
שאפו על הדבר האמתי.
שאפו על הפלטפורמה הראוייה.
בוז למיכל הדלק.
בוז ליכולת גמיעת מרחקים.
בוז לשימושיות
בוז למחיר.
למכורים בלבד.
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הנימוק בתגובה לדרזנר.
באותו הקשר, אם אני מפרק את הסיבה לסרקזם, אתה טוען שמה שקורה שבשקלול הסופי ההנאה מהרושם, זמן הפיתולים והפקקים מחפה על הבור בפתוחים.
אני טוען שבתחום שבו היצרנים חוסכים 50$ על צג נורמלי או מגיני ידיות כנראה שמשתלם לשווק קונספט כדי לחסוך 500$ בפלסטיקה.
כדי שיהיה ברור, יש בין העיצובים של הנייקדים דגמים שנורא יפים בעיני ואני לא פוסל את האפשרות שאקנה אחד. אני מתייחס להגיון השימושי "המוצהר" כי אף יצרן לא שם על המדף דאווין או שופוני אלא מעטפת של נתונים או "יכולות" באריזה השיווקית. לדעתי מדובר בהגיון שחובבים בתחום צריך לשים על השולחן כשדנים בדגם \ קטגוריה (שופוני ספורט) בצורה כנה.
אני חושב שהתשובה נמצאת דווקא בהיסטוריה איפשהו בשנות השמונים כשהתחילו לעטוף את האופנועים בפייריג בכדי לנצל את האווירודינמיות האופנועים
הפכו לכמוסות פלסטיק מהירות, אבל כידוע אופנועים מהירים מתפוצצים בסיבובים, אז למי שלא היה כסף למעטפת חדשה הסתובב עירום, אז קראו להם
בשם המנחם "סטריט פייטרים", ממש כמו "כרס בירה". משם לדעתי התפתח הג'אנר של פחות זה יותר...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בתור מישהו עם חרדת מיכל, לראות את האור נדלק כבר סביב ה-9 ליטר לא יסב לי אושר.
אני ממש אוהב את סביבת הרוכב ובפרט את מסך המונוכרום הגדול. נראה כמו משהו שנלקח היישר מאקירה.
העיצוב נראה קצת כמו NC750 ספורטיבי אבל בתור אחד שנהנה לרכב בלילה, כל מה שבולט בלילה הוא הצללית של האופנוע והצג.
מבחינתי הם קלעו בול בשתי הנקודות האלה ואם הייתי צריך לבחור אופנוע לסיבוב לילי בעיר, לחלוטין הייתי לוקח את הקטאנה.
לא מבין אותם שם בסוזוקי, למה לא עיגלו כבר ל 100,000?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא