היי לכולם ראיתי שממליצים לשמן את השרשרת בשמן מנוע משומש רציתי לדעת למה.
ושאלה שניה מה יותר כדאי שמן גיר או מנוע משומש?
היי לכולם ראיתי שממליצים לשמן את השרשרת בשמן מנוע משומש רציתי לדעת למה.
ושאלה שניה מה יותר כדאי שמן גיר או מנוע משומש?
שמן משומש מאבד מהתכונות שלו. שמן גיר עוד מילא (למרות שעלול להכיל שבבים או סתם טינופת).
שמן מנוע לעומת זאת, זה ערימה של טינופת. מעבר לטינופת הוא מכיל תחמוצות מזיקות (שאותן הוא אמור לספוח מהמנוע).
ונשאלת השאלה,
בקבוק שמן גיר שיספיק לשנים עולה גרושים.
למה לעזאזל להשתמש בשמן אחר?
שמן גיר או שמן מנוע משומש לא דביקים כמו התרסיסים ולא יספחו לכלוך.
כל שמן שתשים,לא יחדור לליבת השרשרת.
השימוש בו הוא רק חיצוני לכן אין חשיבות לחדש,מה גם שמשומש יותר נפוץ (שמן מההחלפה האחרונה לדוגמא).
מרח עם מברשת את השמן מצידה הפנימי של השרשרת-מתחת הזרוע האחורית.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אמנם לא ZZ r , אבל בדיאר האחרון, השרשרת החזיקה מעמד 50,000 קמ ללא שימון בכלל. מה זה אומר?
אני יודע בוודאות ששמן שרוף גם משמן פחות טוב, וגם מכיל בתוכו מלא חלקיקים ששוחקים מתכת, וגם תחמוצות שתוקפות כל מיני חומרים.
אז אני יודע ששמן שרוף הוא פחות טוב משמן חדש.
ואני גם יודע ששמן גיר יותר טוב משמן מנוע בגלל התכונות שלו.
אז כל הכבוד לך על ההישג עם השרשרת בzzr, יש לך בהחלט שליטה מעוררת הערצה ביד ימין (הרבה יותר משמעותי משימון או לא). אבל אם כבר החלטת לבזבז זמן על לשמן שרשרת, למה לא לעשות את זה כמו שצריך? הטיעון של "למחזר את השמן הישן" לא תופס. במילא תצטרך לזרוק את רובו.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 26-08-2019 בשעה 21:48.
ההבדל הכי גדול בין חדש למשומש הוא בצמיגות - שמן גיר 80w90 צמיגי יותר משמן מנוע (10w40) ולכן הוא מלכלך פחות את האופנוע.
גם אם שמן משומש יעשה את העבודה למה בכלל לחשוב על משומש בשביל 20 ש''ח.
לפני שנתיים קניתי ב-20 ש''ח ליטר שמן 80w90. רכבתי מאז בערך 40,000 ק''מ ורק עכשיו הבקבוק לקראת הסוף (אני משמן את השרשרת בערך כל 300 ק''מ).
אחד התפקידים של השמן הוא לנקות את המנוע ולספוח אליו לכלוך. כך שלדעתי לשמן טרי יש יכולת ניקוי טובה יותר של השרשרת.
ובלי קשר לשאלה של ישן או חדש, למי שעוד משתמש בתרסיסים ואחר כך טורח לנקות את השרשרת, חבל על האנרגיה שאתם משקיעים, אחד היתרונות הגדולים של שימוש בשמן גיר זה שהשמן גם משמן וגם מנקה בפעולה אחת כך שלא צריך להתעסק עם הניקוי בכלל.
עם איזה מברשת אתם מברישים את השמן על השרשרת?
מברשת שינים זה טוב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://youtu.be/VIWnMqCOUJU
אני עושה טוב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מברשת ברזל על הO-רינגים???
תשתמש במברשת רכה. אני משתמש במברשת צבע קטנה. מברשת שיניים עדינה תהיה בסדר.