תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: דואר EMS, מה עושים עם הגזלנים?

תצוגה בשכבות

דואר EMS, מה עושים עם הגזלנים?

הזמנתי חבילה ווידאתי שהיא במשלוח רגיל (ראה תמונה מצורפת), השולח כנראה רצה להגדיל ראש ושלח אותה ב EMS, אתמול קיבלתי את המכתב המצורף, לפי המכתב, לא משנה מה אעשה, כסף זה הולך לעלות לי למרות שלפי המכתב הפריט לא דורש מכס ובטח לא דורש אישורי משרד תחבורה או כל דבר אחר אז לא מבין מה הגזלנים רוצים, מעבר לזה שלא מבין מה הם רוצים, לא מבין למה החבילה לא נשלחת לסניף המקומי שלי עם תשלום אגרה/מכס/מס שקר/ מס סיגרים, חמגשיות או כל שקר אחר, למה אני צריך לבזבז יום עבודה שעולה לי המון על מנת להגיע לאיזור המרכז?
    לפי המכתב זה פשוט בדיחה, או שהם ישחררו את החבילה בעלות של 154+מע"מ +בדיחה של דמי הקצאת אשראי, או אם אני מבזבז יום עבודה ומגיע אליהם לשחרר לבד אז אשלם 81.90+ 70 ש"ח תוספת תשלום ללשכת השרות, לפי החישוב שלי זה יוצא אותו הדבר אם אגיע או לא (הבדל של כמה שקלים), את התשלום שלהם הם סוחטים בכל מקרה אז על מי הם עובדים בדיוק?
    באתר שלהם לא הצלחתי להגיע לשום תוצאה, מכניס את מספר החבילה והאתר רושם שהפריט לא נדרש בתשלום מכס ומשם לא ממשיך.
    מייל נשלח, בינתיים ללא תגובה מצידם.
    איך לעזזל אפשר לקבל את החבילה אלי לסניף?
    בניגוד לדעה הרווחת כאן, לא מעוניין להחזיר את החבילה משתי סיבות, אני מעוניין במוצר ואני לא חושב שצריך להעניש את הספק על זה שסה"כ רצה לעשות טוב, הוא לא אמור לנחש באיזו מדינת חלם אנחנו גרים.
    לסיכום, גם אם מליארד סינים לא טועים, כניראה אני נפלתי על הסיני היחיד שטעה.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות