היי חברים.
אז היום רכבתי בפעם הראשונה על אדוונצ'ר, ספציפית - טרייסר 700. רכבתי על המון סגנונות בחיים שלי, נייקדים, ספורט-תיור, קרוזרים, סופרמוטו, קטנועים, ועכשיו גם אדוונצ'ר. במילה אחת - וואו. אני 1.88 והרגיש לי בדיוק בגובה הנכון, ישיבה זקופה ללא שום מאמץ, נוח ומהנה.
אני כרגע בחיפושים אחר הסוס הבא, ובתקציב שלי (אזור ה-15) נכנסים 2 כלים שמעניינים אותי - ימאהה TDM900 והונדה וראדרו 1000. ההונדה כבד משמעותית מהימאהה, אבל יש יותר מהם למכירה. שניהם מנועי טווין, אם כי בתצורה שונה. ויסטרום 1000 ירד מהפרק, גם כי אני לא מתחבר אליו ויזואלית (בכלל), וגם כי בניגוד אליו, צריכת הדלק של ה-2 בכותרת די זהה ל-500 שלי, מה שמאוד משמעותי לטווח הארוך.
אני מחפש אופנוע לטווח ארוך. לא אוהב להחליף אופנועים. נוסע 15-18 אלף ק"מ בשנה, ואני מניח שזה יעלה כשאעבור לאופנוע תיור. חשובה לי מאוד הנוחות בטיולים ארוכים, יכולת הרכבה טובה ומרווחת (במילים פשוטות, שלא משנה אם אני מרכיב בחורה קלילה או חבר בגובה זהה, המנוע לא יתאמץ ולא יהיה צפוף. האופנוע זה הרכב שלי לכל דבר).
ולראדרו משנת 2004 יש ABS, יתרון עצום מבחינתי. מישהו יודע מה לגבי ה-TDM? לא מצאתי נתונים לגביו. אני לא מהמתגרזנים, רוכב בשיוט 120-140, טיולי סופ"ש רגועים בקצב נמוך מזה, על סל"ד בינוני-נמוך. חשובה לי זווית צידוד גדולה בכידון.
אשמח לחוות דעת לכאן ולכאן.