מדובר על מקרה שבו שוטר עצר אותך ונתן לך דו"ח במקום?
אם כן אין צילום כי זה דו"ח משוטר ולא ממצלמה.
לטענתו של רס"מ משה רשף מסיירת האופנועים הארצית לא צייתתי לתמרור 815 שסומן על פני הכביש באיילון לכיוון דרום.
אני חולק על דעתו ומעוניין לקבל סרטון או לפחות תמונה שלי מבצע את האיסור הנ"ל.
איך אני עושה זאת? ניסיתי מוקד 110 ללא התקדמות
תודה מראש
מדובר על מקרה שבו שוטר עצר אותך ונתן לך דו"ח במקום?
אם כן אין צילום כי זה דו"ח משוטר ולא ממצלמה.
יש אכיפה מוגברת מאוד של נסיעה של דו-גלגלי על ״זברות״. עלתה פה כתבה בפולגז. מדובר על מצלמות טקטיות שמזיזים וחמביאים כל פעם מחדש/בתוך ניידות סמויות שעומדות על השוליים ומצלמות. אין ממש מה לעשות חוץ מלשלם, אתה ממש לא היחיד.
מעניין... תמיד חשבתי שדוח שמקבלים בדיעבד מגיע עם התיעוד.
לדעתי שווה לערער או לבקש להישפט. למשפט המשטרה תצטרך לבוא עם הוכחה כלשהי.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יבוא השוטר.
הם בהחלט יכולים למלא דוח שאינם יכולים להגיש במקום, ולשלוח אותו בדואר.
יום ראשון בבוקר אני יוצא לעבודה כמו כל אזרח טוב בודק את תיבת הדואר ובום! רואה עוד 2(!!) דוחות במכה על אותה עבירה, יום אחרי יום (21/8,22/8)
משטרת ישראל פשוט ביזיון יש לי רישיון 10 שנים ללא עבירה דוח קנס נקודות נקי לחלוטין אני רואה איך אנשים נוהגים כמו מטורפים ואני אפילו לא 5% מהם
החליטו לחלוב אותי וואלה יופי חושבים שיש לי אקסטרה כסף אני הולך איתם ראש בראש ערערתי על כל שלושת הדוחות אני רוצה לקבל מהם הוכחות כי לא ביצעתי את העבירה הזאת מצידי להכנס לכלא
לפי השעות זה אני עם הקטנוע שלי.
השאלה המטרידה היא מה הם מחשיבים "עברת על השטח המסומן"
נהגי קטנוע שנוסעים כל בוקר באיילון מכירים את זה היטב (במיוחד בחלקים הפקוקים) אתה נכנס לאיילון, נכנס לשול, חוזר לנתיב הרגיל קצת לפני האי תנועה, עובר את אי התנועה, שוב נכנס לשול וכך עד שאתה יוצא במחלף שלך
ובוא לא נשכח את זה שמשטרת ישראל הגיבורה ששולחת דוחות באיחור של שבועיים בדואר ללא תיעוד של העבירה יצאה למבצע החיסול הזה כדי להכניס כסף לקופה כי הם יודעים שהרבה רוכבי דו-גלגלי עושים את העבירה הזאת
אבל בחייאת ראבק, יש הבדל בין לחתוך את אי ההפרדה בגסות לבין אולי לעבור על 1.5% מכל ההפרדה רגע לפני שאתה חוזר לשול
זכותי המלא לדרוש תיעוד שלי מבצע את העבירה וביזיון שהם שולחים דוחות בדואר ללא תמונה
אין שום הבדל. וקו ההפרדה הלבן מתחיל קצת לפני האי תנועה.
אתה צריך לחזור לתנועה (ולסכן את עצמך) עוד לפני שהקו הופך מצהוב ללבן.
אין דבר כזה חצי הריון.
לגבי ערעור- תגיש אין לך מה להפסיד.
אגב,
מז'תומרת דוח באיחור של שבועיים?
שבועיים אחרי התאריך האחרון לתשלום או שבועיים אחרי העבירה?
ממה שאני התנסיתי, אם יש תיעוד לעבירה (ולא ממצלמה קבועה) אתה מקבל אותו יחד עם כל החומר הקשור רק אם אתה מבקש להשפט.
ודבר אחרון (אל תיעלב חלילה),
אותי קצת מצחיק שאתה עובר ביודעין על החוק, אבל משטרת ישראל הם הבזיון![]()
![]()
"10 שנים ללא עבירות" אבל מצד שני אתה מודה שנסעת על אי תנועה שזאת עבירת תנועה (מינורית יותר או פחות זה לא משנה לדיון).
עשית עבירה, ידעת שזאת עבירה ונתפסת, זה משהו שאתה צריך לקחת בחשבון.
עכשיו, אני מציע ש:
א. תפסיק לנסוע על איי תנועה.
ב. תנסה ותגיד ערעור על כל הדו"חות.
אני מבין את הכעס שלך, נהגים עושים עבירות חמורות יותר, אבל זה לא אומר שמה שאתה עשית הוא לא עבירה.
אכן נתפסת
תנסה לבקש ביטול של אחד הדוחות באמטלה כזאת או אחרת.
אם זה ממצלמה לדעתי אתה זכאי לקבל את הראיות מקסימום תגיע לשימוע ותסגור משהו מול התובע אם אכן יש תמונות.
אם אין והתובע יתעקש על משהו מוגזם תבקש בשימוע ארכה למציאת עוכר דין.
וכפי שאני אומר לעצמי במצבים כאלו חייך אכלת אותה.
תפס אותי שוטר על כביש הערבה לכיוון אילת קצת אחרי ה101 במהירות של 124 קמ"ש.
הכביש בקטע ההוא היה ישר וזה באמת מטופש ובכל זאת עברה על החוק.
שאל אותי השוטר מה אתה מרוצה כל-כך אמרתי לו שתפסת אותי על 124 קמ"ש.
אין משום הדברים להעיד כי הנ"ל אי פעם נסע יותר מהר מהמהירות הזאת.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI