לך תדע הban הראשון שבאמת לא יהיה קשור אליך.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
סיפור הזוי. אורח פורח נכנס הביתה וגנב את הטלפונים של העבודה והפרטי וברח.
נעזוב את זה כרגע.
הפרטי היה Galaxy S5 עם רום מקוסמט (LineAgeOS) אשר הספיק מעל ומעבר לצרכים שלי.
כך שאני מניח שאני מחפש את אותו הדבר. תקציב - מאות שקלים בודדים.
אם יש מקום שמוכר S5 חדש אני אשמח לדעת. (יש סוללה חדשה ומגיני מסך וכיסוי ספיירים)
אם לא - אז משהו שאוכל להתקין עליו LineAge, עדיפות לסוללה נשלפת.
LTE או 4G (זה לא אותו דבר?) זה מאסט.
הפעם אני אלמד גם להצפין אותו.
ולחלק האומנותי - לאלו שמכירים אותי - אם אני מתחיל לקלל אתכם ואפילו בערבית זה לא אני. בי נשבעתי.
אני מרגיש קצת כמו גנץ
לך תדע הban הראשון שבאמת לא יהיה קשור אליך.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Galaxy s5 הוא מ2014 לא חבל לקנות כזה ישן?
אם התקציב הוא כמה מאות, ומצלמה לא קריטית לך, למה לא ללכת על REDMI 7?
המעבד שם Snapdragon 632 לא מפלצתי, אבל אמין ומעולה למחיר הזה וזמן סוללה מעולה
לגבי Lineage לא הכי מכיר
הבוס השאיל לי נוט3 עם רום מקורי.
איזו מערכת הפעלה נכה. ג'יסוס!
אני אביט בדגמים האחרונים של lineage ואמצא מה מיובא לארץ
או שאלאים את ה S5 מקרובת משפחה ("את לא חושבת לשדרג?? יא קמצנית. כמה זמן עוד תהיי עם הבלוק הזה?")
לא הקשבתי לך.
לא הקשבתי גם למישהו בעבודה שהמליץ על שיאומי.
עשיתי את מה שאמרתי שאעשה - עשיתי השוואה בין קספ (מהזול ליקר) לדגמים נתמכים ב lineage וקניתי ..
שיאומי
על הנייר המפרט די עשיר יחסית למחיר
ה MIUI פשוט בלתי נסבל. אני מתכוון להחליף אותו כמה שיותר מהר (על זה בהמשך)
מבחינת עמידות. למרות שהוא נכשל במבחן הזה - https://www.youtube.com/watch?v=G8J7lCAs38w
אותי המבחן די עודד.
ו.. לקטע ההזוי.
כדי להתקין עליו רום מקוסמט צריך להרשם באתר כדי שיואילו בטובם להרשות לי לבצע ברכוש שלי. שקניתי במו מיטב כספי את מה שאני רוצה.
נניח. נרשמתי עם מייל מזוייף
אבל רגע. זה לא הכל!חמישה עשר ימים תקופת צינון ילען דין באבור איליג'בהום הסינים האלהhttps://wiki.lineageos.org/devices/violet/installAt the same time, link the device to your Mi account inSettings>Additional settings>Developer options>Mi Unlock status. This step is mandatory and will trigger a countdown of 360 hours, the waiting period before a device can be unlocked.
איזה הזוי
בכל מקרה אחרי כל הסיוט הזה אני מאמין שתהיה מרוצה, מעבד מחוזק והחיישן 48MP החדש שלהם במכשיר הזה תמורה משוגעת ל700 שקל
תתחדש
800
יש ב 600+ בכל מיני חנויות עם אריזה פתוחה ובלי מגן (הם מחליפים למטען מתאים לארץ)
יש באלף באתר הרישמי
ויש ב 800 בקספ (כולל מגן מסך)
אני לא מצליח להבין איזה מהנדס עם כף יד שעברה שואה גרעינית מצליח לעצב ולתפעל טלפון שכל הכפתורים שלו בצד ימין.
רק לאחר שקניתי התוודעתי לזוועה (מבחינת פרטיות) שנקראת MIUI ואכן אני מתכוון להעיף אותה כמה שיותר מהר.
אבל כן. על הנייר הספציפיקציה מאד חזקה עם יחס מעולה של מחיר/תמורה. כולל הסוללה.
תודה
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 11-09-2019 בשעה 06:14.
אני עם miui כבר שנתיים.
כשקניתי אותו, אחרי חצי שעה של משחק עם הפלא, גיליתי שהמערכת הרבה יותר נוחה ופרקטית ממה שהיה לי קודם (תכלס זה אנדרואיד). את כל השטויות המיותרות שלהם השבתתי.
תכלס זה אנדרואיד כמו ש IOS זה לינוקס
שתף אם אתה יודע משהו שאני לא יודע (לגבי השבתות) כי לפי מה שכולם אומרים זה הספקטרה ומלטדאון של הסמארטפונים
https://www.digit.in/news/mobile-pho...ort-23433.html
את זה אני מכיר.
האמת,
פאק איט, שיעשו עם המידע מה שהם רוצים.
חבל שלא קנית את הmi a3, למעט המסך שלא ממש מוצלח שלו - הוא היה חוסך לך את כל ההתעסקות,
הוא מגיע עם מערכת הפעלה" נקייה" שלמעשה זה מה שlineageos מציעה.
בניגוד לגלאקסי הישן שלך, שיאומי פחות ידודיתיים למשתמשים שמחליפים רומים (כמו שראית מבחינת פרוצדורת פתיחת בוטלאודר, וכמו שתראה בהמשך מבחינת עדכוני גרסה לרום המקוסטם - שיחייב אותך לבצע עידוכני firmware באופן ידני...)
ובנוסף, יש אפליקציות מסויימות (כגון בנקים וכו') שלא עובדות טוב עם מכשירים עם בוטלואדר פתוח...
וזה מבלי להתייחס לכך שאם תהיה לך בעיה במכשיר זה יקשה עליך לממש את האחריות.
עצה שלי, אם תוכל, תמכור את המכשיר ביד2 במחיר סביר, ותקנה לך MI A3.
תודה.
בפעם האחרונה שבדקתי העדכונים ב lineage היו אוטומאטים בלי הצורך לחפור ב twarp , וגם אם זה יקרה זה שטויות בשבילי.
אף פעם לא הבנתי את הצורך ב"אפליקציות" . אני תמיד משתמש בבראוזר. מה גם שכמעט אף אפליקציה היום היא לא נייטיב אלא בראוזר עטוף בפירסומות.
אין לי כח להתעסק עם עם ישראל ביד2. אני מנסה לחפש לפטופ ישן לדוגמה והמוכרים חייב"ס. אז אני אשאר עם מה שיש.
בנתיים למדתי דבר חדש - Gorrila Glass אבל כבר שמתי עליו מגן מסך מזכוכית ...
עם MIUI שלוש שנים עם טלפונים שונים.. אין תלונות
עשיתי רוט לשני טלפונים של שיאומי בעיקר בשביל לפתוח אותו עבור פיצ׳רים שונים, שיאומי מרימה קשיים לא הגיוניים למי שבוחר לעשות את זה.. אבל התוצאה שווה את זה
היום סימנתי X נוסף בטבלאת היאוש
כמו שאומרים היום הוא שבעה ימים ושלוש שעות לעומר
לא שזה רלוונטי לי אבל נראה שמשהו חילחל לקודקודים הסינים -
https://www.androidpolice.com/2019/0...10-ads-toggle/
בשעה טובה ומוצלחת הנעילה שוחררה.
הפקודה
עובדת נהדר. אבל זה לא מחליף את הבוטלואדר המזורגג של שיאומיקוד PHP:
fastboot flash recovery blabla.img
פה כתוב
אבל שום קומבינציה לא עובדת. או לפחות לא משהו שאני מודע אליו.Some devices might not replace the custom recovery automatically during the first boot. You can search Google for key combinations to enter your device into recovery mode. After running the ‘fastboot reboot’ command, press and hold the proper key combination to enter device into TWRP Mode. Once the device boots to TWRP mode, the TWRP will automatically patch the stock ROM, to prevent the chances of replacing TWRP with Stock Recovery.
לא ניתן לכבות את הטלפון. הוא מעלה את מעה"פ או את הבוטל"ר המקורי.
חשבתי לשאול את חכמי הפורום אם נתקלו בדבר כזה ויותר חשוב - איך נפתר.
תודה.