תלוי בסגנון הרכיבה שלך. אני רוכב על אדונצ'ר ויש לי אתDainese Drake Super Air. מאוד מרוצה כבר עונה שלישית.
רוכב על נייקד ומחפש מכנסי רכיבה חדשות.
כיום יש לי מכנסי Revit Airwave 2 קצת קרועות(היו על האגזוז בטעות).
מחפש מכניסי רכיבה שישמשו אותי בעיקר לטיולים, כאלו שלפחות יש להם קצת איוורור וגם ממוגנות יחסית.
ראית שמות כגון:
Dainese Drake Super Air
Dainese New Drake Air Textile
Alpinestars Missile Airflow
אבל אשמח לכל המלצות בנושא.
תלוי בסגנון הרכיבה שלך. אני רוכב על אדונצ'ר ויש לי אתDainese Drake Super Air. מאוד מרוצה כבר עונה שלישית.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
הטייק שלי על מכנסיים -
- אם התכשיטים והירכיים מזיעים אני לא אלבש
- האוורור צריך להגיע מוונטות, בדי קיץ נראים לי חסרי תועלת
- לולאות חגורה - במיוחד ל-overpant - תאורטית אפשר להוסיף אצל תופר אבל עדיף שיהיו
- אם יש גשם חזק אני אשים משהו ייעודי מעל או לא ארכב, אחרת whatever -> מיגון גשם פחות קריטי לי
- אני צריך מתישהו להתחיל לשים מגיני ברך, כך שנחמד שיהיו כיסים למגינים אבל לא חובה (אולי אפילו עדיף)
- אם זה מכנס רגיל הוא צריך להיות "עביר" - אין בעיה שיראו שהוא מקורדורה, אבל לא צבעוניקו מדי, שאני לא אראה כמו space jockey בסופר. לחילופין אם זה overpant - שיהיה זריז להיכנס לצאת
אז בגדול - קורדורה טובה עם וונטות, כיסים ולולאות חגורה בצבע נורמלי.
תחת אלה, אני תו"כ נסיונות גם כן והצטברו לי כמה מכנסיים. הכי מוצלח (לטעמים הנ"ל) שמצאתי עד כה הוא ה-klim dakar - קורדורה 800D עם וונטות גדולות ושני כיסים קטנים על הירכיים. הקורדורה נעימה וה-cut סבבה.
חסרונות - K צהוב בצדדים (אם לא אמכור אקח לתופר שיתפור משהו מעל), כלומר כרגע לא Low key + אין כיסי צד "רגילים".
אתה מחפש מכנס רגיל או overpant? מיגון ברך פנימי או נפרד (או בכלל לא)? אוהב כיסים קדמיים / אחוריים / כיסי ירך?