הxevo לא איטי אבל באמת לא משייט על 130 אלא על איזור ה110 כמו שאר ה250ים.
לא רואה טעם לשדרג ל250\300 אחר ולכן נשאר הדאון טאון והxmax400.
מבין אלה שציינת הייתי הולך על הxmax 400 כי הוא פשוט ברמה יותר גבוהה בערך בהכל מהdowntown.
שלום,
אני חדש פה
לאחר כ 6 שנים על רכב, הפקקים עלו לי על העצבים והחלטתי לחזור לקטנוע.
עד לפני 6 שנים הייתי עם קטנוע 250 X-evo ומה שאני זוכר ממנו זה שהוא היה איטי.
לכן החלטתי לרכוש קטנוע איכותי יותר עם נפח גדול יותר.
רוב הנסיעות שלי הן מפרברי ת״א לת״א עצמה (ראשון-ת״א-הרצליה)
מתלבט בין:
X-max 300
X-max 400
הונדה פורזה 250
הונדה פורזה 300
קימקו דאון טאון 350
מתכנן לקנות יד 2 משנת 2017 ואילך שעשה עד 25 ק״מ.
על מה הייתם ממליצים?
מצד אחד חשוב לי כלי שיידע לשייט בכיף על 130 קמ״ש ומצד שני שיהיה צר כדי שאוכל להשתחל בין רכבים בפקקים של ת״א.
הxevo לא איטי אבל באמת לא משייט על 130 אלא על איזור ה110 כמו שאר ה250ים.
לא רואה טעם לשדרג ל250\300 אחר ולכן נשאר הדאון טאון והxmax400.
מבין אלה שציינת הייתי הולך על הxmax 400 כי הוא פשוט ברמה יותר גבוהה בערך בהכל מהdowntown.
הייתי הולך על הxmax300.
כן, אתה תשלם 100 וקצת שקלים יותר בחודש אבל אתה מקבל בקרת החלקה, ABS, מפתח קרבה ועוד קצת כח בבין עירוני.
בנוסף, הסחירות של היאמהה כנראה תהיה הכי טובה מבין כולם.
ה-400 רחב, כבד ומגושם יותר מה-300. המנוע ישן ומגיע מהמג'סטי 400. הוא מוכח אבל לא הכלי שהייתי הולך עליו.
בוורלי 350 לא קורץ לך?
הוא ישייט 130, זול יותר לקניה כמשומש מה-XMAX על הדרך - הוא גם יפה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קראתי שה x-max 300 נותן תמורה טובה יותר מה 400.
מי נוסע על ה 300 ויכול לרשום מה היתרונות והחסרונות ועל כמה הוא משייט בכיף שלו?
הבוורלי נראה לי מכוער, זול ולא נוח (אבל לא נסעתי עליו)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני בעלים של בברלי, זה הקטנוע הכי יפה על הכביש, די נוח (למרות שיש יותר נוחים ממנו), וממש לא זול, איכותי מאוד.
חבל לי שאין עוד קטנועים בסגנון של הבברלי, אני מת על ההרגשה הזאת של להיות "על הכביש" ושהכידון לא תקוע בתוך הגוף אלא זז עם כל החלק הקדמי, הרבה יותר ספורטיבי וחי.
נכון שיש לו כמה חסרונות, אבל הרכיבה הזאת ממכרת בעיני, ונסעתי איתו את כל הארץ, גם בהרכבה, אבל ברור לי שהוא לא לכל אחד.
אני נוסע על xmax 300 וגם על 400 (לא ה400 החדש חדש).
לדעתי ה300 הרבה יותר מוצלח. ההבדל בכוח ביניהם לא מוחשי (אם יש בכלל).
מהירות שיוט היא 110-120 (שעון, לא גיפיאס). במהירות הזאת יש עוד רזרבות כוח לעקיפה.
מיגון הרוח שלהם לא משהו בכלל. מי שנוסע בינעירוני יעשה בשכל אם ישדרג.
בעיר ה300 מרגיש הרבה יותר קליל.
אה,
ב400, אין שקע מצית wtf?!
תודה!
עוד אנשים פה שרוכבים על אחד מהכלים ויכול לחוות דעה?
ראיתי שאתה מתלבט גם לגבי הדון טאון 350. אני רוכב על הנוכחי (היה לי עוד אחד בעבר) קצת יותר משנה ובסה"כ נורא נהנה ממנו. הוא גדול ונוח מאוד במיוחד מחוץ לעיר, אך גם בעיר הוא מעולה. חזק, יציב ומאוד אמין. הוא זול בכ7000 ש"ח מהx max, שהוא קטנוע מעולה בפני עצמו, אך לא נראה לי שווה הפער הכספי. כמו כן באחזקה השוטפת במוסך מורשה יבואן (ולא המרכזי..)הוא יוצא יותר זול.
יכול להכניס לשיקולים שלך את האקסייטיניג 400.
תאמין לי שאני כבר ממש מבולבל..
חשבתי על קטנוע של 300 סמ״ק ואז ראיתי מבחן השוואתי שאומר שההונדה פורזה 300 מנצח אבל שאם כבר פורזה אז עדיף את ה 250.
אחכ חשבתי שה 250 חלש מדי אז אמרתי אולי לבחור ב x-max 400 ואז הבנתי שהרבה אומרים שה-300 יותר טוב, אבל ה 300 שלו הפסיד לפרוזה במבחן ההשוואתי....
בקיצור עדיין אין לי מושג מה לקנות
Sent from my iPhone using Tapatalk
ה250 "עדיף" בגלל מדרגות הביטוח המטופשות פה.
אבל זה לא באמת שהוא עדיף.
תגדיר מה זה "הפסיד" במבחן.
יש פרמטרים שאותי פחות מעניינים, אבל במבחנים הם מקבלים משקל גבוה.
אותך תריכה לעניין למשל המהירות הסופית, או ליתר דיוק המהירות בה הקטנוע משייט הסלד נוח. אם להשוות לקטנועי ה250 הישנים למשל, הרי שהxevo שהיה לך היה הרבה יותר מהיר מהגוימקס המקביל וכו.... (לדעתי בבינעירוני הוא היה בין היותר חזקים מה 250ים ולך הוא עדיין היה איטי). ולכן ההמלצה היא לעלות לכיוון ה300-400. אגב, הג'וימקס 300, דומה בקטע הזה ל250. יחסית איטי.
מטיל ספק שקטנועי ה 300 ישייטו, ודגש על שיוט, ב 130. אולי הונדה סילברווינג 400/600 או הקימקו 500.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk