בשביל מה אתה צריך את זה? בלידינג של ברקסים זה פעולה די פשוטה.
לדעתי אין צורך להתאמץ בשביל זה.
מי שיכול למסור או לתת אחד כזה לטיפול 1 של החלפת נוזל ברקס יהיה מעולה,
אני מחפש אחד עם עם ידית לחיצה בלבד (לא חשמלי וכו')
מאזור עמק יזרעאל-חיפה-זיכרון
בשביל מה אתה צריך את זה? בלידינג של ברקסים זה פעולה די פשוטה.
לדעתי אין צורך להתאמץ בשביל זה.
מנסיוני בלידר אולי מקצר את פרק הזמן שלוקח לנוזל הבלם להתרוקן. ולא הייתי מתעסק עם זה.
אבל,
אם אתה רוצה יש לי משאבת ואקום ידנית לבלמים באיזור השרון/מרכז.
מה שהתכוונתי בפסקה הראשונה הוא שהזמן שתבזבז על לחבר, להשתמש, לפרק ולנקות את המשאבה הוא ארוך מהזמן שתחסוך בעבודה עצמה.
בוודאי ובוודאי שבאופנוע (כמות נוזל קטנה סה"כ).
מסכים, פשוט לחבר צינור גומי , יעשה את העבודה
Sent from my iPhone using Tapatalk
בלידר מושך את הנוזל מהברקס, זה לוקח פחות זמן מלעשות את זה בשיטה העתיקה של לפתוח לסגור, לא יודע איך לכם יותר נוח לפתוח ולסגור בורג 40 פעמים במקום לתת לבלידר למשוך את הנוזל, אבל אני פחות מתחבר לעניין
סבבה, כמה זמן בפועל זה חוסך לבן אדם? נגיד 3 דקות? (ואני מגזים)
בשביל 3 דקות לפתוח שרשור לנסוע למישהו להביא את זה להשתמש בזה ואז לנסוע להחזיר לו את זה.. מבטיח שזה לפחות פי 10 זמן.
לכן רוב האנשים כאן חושבים שזה סתם בזבוז זמן. אם יש למה לא, אבל לטרוח בשביל זה? nyyyeeettt
ואתה חושב שלפתוח ולסגור בורג 30 פעם בריא להברגה? אני פחות
זה לא רק זמן, זה איכות העבודה
איך לעזאזל אתה פותח וסוגר 30 פעמים?
אתה לא צריך לפמפם את הנוזל החוצה כמו בניקוז אוויר. פשוט פותח פעם אחת, נותן לנוזל לנזול (עדיף עם צינורית שקופה לתוך בקבוק כלשהו, ותו"כ מוסיף נוזל בכוסית, או לפחות דואג שהיא לא תתרוקן לגמרי.
כשהנוזל שיוצא למטה הוא נקי וצלול פשוט סוגרים בורג. ממלאים את הכוסית למפלס הרצוי (רפידות חדשות- קו המקסימום).
רוצה להיות צדיק? תן פמפום/פתיחה/סגירה פעם אחת ושלום על ישראל.
עשיתי את זה מספר פעמים.
באופנועים.
ועשרות פעמים ברכבים (ושם זה קצת יותר מסובך).
ואגב, גם עם משאבת ואקום וגם בלי. כולל פירוק מערכות בלימה לגורמים וניקוז אוויר דרך מטרים של צנרת בלימה ומערכות abs "מתוחכמות" לכאורה.
תאמין לי כשאני אומר לך. כל עוד אתה לא מכניס אוויר למערכת, אתה מחבר צינור שקוף, פותח בורג ניקוז, סוגר אותו כשהנוזל יוצא נקי, וזהו.
כדי למנוע זיהום של הנוזל החדש, אתה נותן לכוסית להתרוקן כמעט עד הסוף מהישן לפני ההוספה.
לתת לנוזל לזרום החוצה מכוח הכבידה זה פעם ראשונה שאני שומע. או שאולי אתה רומז לקפילריות של הנוזל בצינור הניקוז ...
יודע מה? אני לא שולל. אני רק אומר שמעולם לא זרם לי הנוזל החוצה בכיף שלו
חבל שרק לפני חודש החלפתי רפידות (לקראת הטסט) ועל הדרך את הנוזל - עכשיו זה יצטרך לחכות עוד כמה שנים
מעניין. אף פעם לא ניסיתי ככה.
תכל'ס כל המשאבות וואקום למינהם - זה בדיוק מה שהם עושות, רק יותר מהר.
גם שם לא מפמפמים את הברקסים..
טוב, יש לי טיפול מאוד מאוד בקרוב. ננסה את זה ונחזור עם חוויות.