יש אפשרות ללחוץ על הודעות חדשות ולראות את כל מה שעדיין לא קראת בכל הפורומים. לפורומים השונים נכנסים לצורך פרסום או חיפוש.
אני בפורום חודשיים בערך.. לכל נושא יש פה פורום מה שגורם לי כל פעם להכנס למאה לשוניות שונות במקום לצמצם את הכל.. גם ככה הפעילות לא גבוהה במיוחד
נגיד יש פורום קח-תן
פורום מכירה
פורום קניה
למה לא לשלב לפורום אחד?
'פורום מכירה/קניה/מסירה' וזהו ככה אני רואה מה יש למכירה ואולי בדיוק מישהו מוסר מה שאני רוצה או מישהו מחפש משהו שיש לי אני לא מתכוון להכנס למאה פורומים בשביל לחפש
ובמקום
פורום כללי, שטח וסופרמוטו, לרוכב מתחיל, מתקדם וחשמלי שמת לגמרי
לעשות
'פורום רוכבי השטח, הדו"ש והאדוונצ׳ר'
'פורום רוכבי הכביש והקטנועים'
'פורום כללי'
או
'פורום A2 לרוכבים מתחילים'
'פורום A1 לרוכב הממוצע'
'פורום A למתקדמים'
יותר נוח יותר שימושי
והפורום "משקיענים" מת
"תמונות" מת
תשלבו לאחד
יש אפשרות ללחוץ על הודעות חדשות ולראות את כל מה שעדיין לא קראת בכל הפורומים. לפורומים השונים נכנסים לצורך פרסום או חיפוש.
+1
ובנוסף יותר קל ככה לרכז מידע, למה אם מישהו רוצה לראות מה מציעים למסירה הוא צריך לחפש את זה תחת "קניה מכירה ולמסירה"? למה צריך לחפש באללה יודע איפה פרוייקטים של משקיענים במקום שזה יהיה מרוכז במקום אחד? למה אתה מניח שלמי שיש רשיון A הוא כבר רוכב מתקדם או לחילופין שמישהו עם A2 הוא אוטומטית מתחיל? שלא לדבר על השעטנז של לאחד את הקטנועים עם רוכבי הכביש????
ועכשיו לתשובה קצת אחרת: אתה פה חודשיים, בעבר לפני עידן הפייסבוק הפורום היה פעיל הרבה יותר והיה מחולק בתצורה קרובה לתצורה הזאת כך שהסדר נשמר על כנו ביחס לנסיון העבר.
הפורום ממש לא פעיל, אומרים סוס מנצח לא מחליפים, אז סוס חלש..
אני מבין שאתה תחת הרושם שיש פה איזשהו מירוץ ושחייבים לנצח.. רק בוא תגיד לי בבקשה מול מי מתמודדים...
האם אתה חושב שברגע שישנו לפי שיטתך את ה"סדר" של הפורום זה יגרום לתעבורה גבוהה יותר? אז זהו - שלא. זה רק יגרום לאי נוחות לכל אלו שכבר נמצאים פה.
אז נכון שהיום יש המון דרכים אחרות לרוכבים לתקשר בינהם, מספיק להיכנס לקבוצות בפייסבוק ולראות מה הולך שם, בסופו של יום הפורום הוא למען הרוכבים ומתוחזק בהתנדבות (ויתקנו אותי אם אני טועה בזה). התשובות שמקבלים פה הם מרוכבים ומכונאים בעלי נסיון ועל סמך זמנם הפרטי. אין פה שום עיניין "מסחרי" או "תחרותי" שצריך לנצח בו.. וכמו שהחיים דינמיים כך גם התעבורה בפורום.
אנחנו במירוץ החיים, צריכים עוד רוכבים כאן.
בואו ניצא במערכת גיוס רחבה, מי שרוצה להצטרף שירים יד
מכיר את זה כשאתה קונה ג'ינס חדש והוא לא נוח ולא יושב עליך כמו הג'ינס הישן המוכר והטוב?
יש המון פלטפורמות נוספות, יש המון קבוצות רכיבה, וזה שיש לך אופנוע/קטנוע/ או משהו חשמלי (עקיצה) לא הופך
אותנו אוטומטית לבעלי אינטרס משותף, חברים או קבוצה הומוגנית אחידה.
מה שכן קורה שמתקבצות קבוצות שהכירו פה ויצרו חבריות אמת (שלא באשמתי רוב חברי הטובים והקרובים שורצים פה)
אז בעצם זה המועדון הישן והטוב.
פעם בכמה זמן מגיע מישהו שהדם בוער בעורקיו, יש לו חרב (או לשון) חדה והוא רוצה לשנות עולם ולצאת ממש עכשיו לחמש
את סאנצ'ו פאנצ'ו לאסוף את האנשים ולצאת להילחם בתחנות הרוח.
אנחנו מקבלים את החברה האלה בהמון אהבה, הם הדם הצעיר שמניע וימשיך הלאה, אחרי שכולם יחנו את הטרייל של ההארלי
בחניה של בית האבות ויעצמו עיניים בפעם האחרונה והרוחות שלהם ישוטטו במסדרונות ויציקו לבעלי האופנועים החשמליים,
ויבואו אליהם בחלומות.
כשהייתי צעיר הייתי מפרק את האופנוע שנסע ונראה נהדר בשביל לעשות אותו עוד יותר טוב ברוב המקרים הייתי מקלקל יותר
אמר אז איש לא צעיר ועם כמה אצבעות חסרות, "אם זה עובד ולא מקולקל, אל תיגע!".
הפורום עובד בקצב שלו, וזה שהוא עדיין פעיל ומבעבע גם אם יש לפעמים צורך בוויאגרה זה בסדר, לא מקולקל לא ניגע.
רוצה להרים יד אבל יש לי לומבגו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קורה כזה שלפעמים בא לך שהפורום שאתה גולש בו כל יום כבר כמה חודשים יהיה טיפה יותר נוח, החטא היה להגיד את זה בקול רם כנראה 😂
אתה פשוט לא מתנהל בו נכון.
שים בהגדרות החיפוש הודעות מאתמול וחדשות יותר. שמור את זה כברירת מחדל וכנס כל פעם דרך חיפוש.
זה לא צ'אט. זה פורום.
אני גולש ופעיל בפורומים מכל הסוגים כבר לפחות 16 שנה,
באנגלית, בעברית, גדולים ומוצלחים, קטנים ואינטימיים
מהניסיון שלי ומהחוויות הקודמות שלי הפורום לא מסודר כמו שצריך, שוב מדגיש, לדעתי.
לא ברור מה המטרה לפצל למשל לרוכבים מתחילים ומתקדמים, גם בהתחלה זה לא היה אינטואטיבי וזה עדיין לא ברור לי עד עכשיו
נגיד ויש לי רישיון 30 שנה אבל היה לי רק אופנוע אחד 125 סמק אני רוכב מתחיל או מתקדם?
שאלה כמו המלצה לקורס רכיבה מתקדמת איפה אמורה להישאל במתחילים או מתקדמים? ואם במתחילים אז איך המשתמשים המתקדמים ימליצו לי אם הם לא גולשים שם? ואם כן אז למה לפצל לשניים אם הם נכנסים לשניהם?
פורום צריך להיות אינטואיטיבי
בזמנו התלבטתי בין drz לwr
איפה לכתוב על זה בפורום כללי? אבל זה אופנועי דוש עם נטיה לשטח.. אז למה לא ב"שטח וסופרמוטו"? ואולי בכלל בפורום "רוכבים מתחילים" כי אלה אופנועים שבעיקר נכנסים איתם לתחום..
בקיצור בדיוק לבעיות האלה נועד הסדר,
לא אמורה להיות חפיפה כזאת עמוקה בין הפורום אחרת אין טעים לפיצול
אולי יש עוד כמה שמרגישים כמוני אבל לא מעניין אותם להעיר על זה
בכל אופן זאת דעתי מהניסיון והחוויה שלי.
אני רואה שיש הרבה חבר'ה ותיקים שבטח באו מתפוז, אז ברור למה אתם עונים ככה, מי שבא מתפוז אז כל פורום אחר בעולם יראו לו מסודר..
אני איתך.
אולי רעיונית הפיצול לתתי פורומים הוא חכם אבל בפועל יש 5-6 פעילים והשאר מתים (למשל בחשמלי ההודעה האחרונה מלפני כמה חודשים,רכיבה מתקדמת לפני חודשיים וכו').