תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: צריך עזרה בכמה דברים במגרש לגבי הוצאת רישיון ל אופנוע A1

Junior Member

צריך עזרה בכמה דברים במגרש לגבי הוצאת רישיון ל אופנוע A1

אפשר טיפים לגבי השמיניות והפנית פרסה שמאלה במסלול הארוך שיש שהוא על הילוך 2 מבלי לעבור את הקוים של המסלול? אני מאבד שם שיווי משקל ואני או חוצה את הקווים או כמעט נופל ומוריד רגל לרצפה כדי לא ליפול
    ללחוץ בפניה על הקלאץ' על הבלם ברגל או לתת גז מה הכי נכון לעשות? אני כמעט נופל בפניה הזאת ...ואיך נכון לעשות את השמיניות?

אני לא מבין מה צריך לעשות לתת טיפה גז עם קלאץ' וברקס?
    לתת רק טיפה גז ולעשות את הפניה?
    לתת רק קלאץ' ולעשות את הפניה בלי בלם אחורי בכלל?

מה הטכניקה בפניה של המסלול ובשמיניות?
    איך אתם עושים פרסה עם האופנוע?
    תודה לכם

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    נשמע שאתה צריך הסבר נוסף מהמורה שלך.
    בגדול, (לפי מה שאני למדתי) שמיניות עושים בעיקר עם משחק בקלאץ', בחלקים הישרים נותנים קצת גז וכל השאר זה עם הקלאץ. גם פרסה זה ככה.
    באופן כללי, הדבר הכי חשוב שאתה צריך לעשות זה לתרגל את המבט שלך, האופנוע ייסע לאן שאתה מסתכל (ואם אתה מסתכל על הרצפה, מהר מאוד תמצא את עצמך עליה). דבר נוסף, אתה חייב לשחרר את האחיזה של הידיים כי זה מאוד משפיע על היציבות של הכידון, דרך טובה לעשות את זה היא ע''י חביקה של האופנוע עם הברכיים.
    בלי קשר, תבקש מהמורה שלך ריענון.

נראה שאת מבולבל מאוד
    קודם כל תבקש מהמורה שלך הסבר נוסף על תפעול האופנוע במגרש.
    לאחר מכן כשאתה ניגש לשמיניות ולסללום בפניה אתה מסובב את הראש לכיוון הפניה והראש למעלה מסתכל לפחות 3-4 מטרים קדימה
    לגבי קלאץ וגז, את כל המגרש פרט לחלק שבו אמורים לעלות לשני ולבלום, אתה עושה על הילוך ראשון עם משחק בקלאץ׳
    נראה שאת החלק הזה המורה לא הסביר לך כראוי וכדאי לסגור אותו קודם
    מנוע חשמלי. חזק.
    מנוע בעירה. חלש.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MinorScale צפיה בהודעה
    לגבי קלאץ וגז, את כל המגרש פרט לחלק שבו אמורים לעלות לשני ולבלום, אתה עושה על הילוך ראשון עם משחק בקלאץ׳
    הוא חייב לדבר עם המורה אבל זה לא בהכרח הילוך ראשון, יש אופנועים שבהם נכון לעשות את התמרונים במגרש דווקא על הילוך שני.
    הקו המנחה הוא שבסרק, עם קלאץ' משולב, האופנוע ישייט באיזור ה9-12 קמ"ש. מעבר לזה, זה מהר מדי ומתחת לזה הוא יצטרך לעבוד קשה על מנת ליצב את הכלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    הוא חייב לדבר עם המורה אבל זה לא בהכרח הילוך ראשון, יש אופנועים שבהם נכון לעשות את התמרונים במגרש דווקא על הילוך שני.
    הקו המנחה הוא שבסרק, עם קלאץ' משולב, האופנוע ישייט באיזור ה9-12 קמ"ש. מעבר לזה, זה מהר מדי ומתחת לזה הוא יצטרך לעבוד קשה על מנת ליצב את הכלי.
    אם נוח לו לשייט במהירות 10 ק"מ על שני יכול, אני לא רואה בזה תועלת, שחרר קלאץ תן טיפה גז וסע לא רואה למה לסבך אותו ועוד גם בשלב הזה שהוא עוד מוריד רגל
    מנוע חשמלי. חזק.
    מנוע בעירה. חלש.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי MinorScale צפיה בהודעה
    אם נוח לו לשייט במהירות 10 ק"מ על שני יכול, אני לא רואה בזה תועלת, שחרר קלאץ תן טיפה גז וסע לא רואה למה לסבך אותו ועוד גם בשלב הזה שהוא עוד מוריד רגל
    להפך, אני מוציא את ה"תן טיפה גז" מהמשוואה וגם את הסיכון שהמנוע יבלום אותו למהירות שבה האופנוע יהיה פחות יציב והוא יאלץ להוריד רגל.