מותג האופנועים נורטון בדרך ארצה! עד סוף השנה יגיעו מספר דגמים, ובמהלך 2020 יגיע שאר ליין הדגמים של היצרנית הבריטית האקזוטית. הפרטים כולם - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%95%d7...8%d7%90%d7%9c/
![]()
מותג האופנועים נורטון בדרך ארצה! עד סוף השנה יגיעו מספר דגמים, ובמהלך 2020 יגיע שאר ליין הדגמים של היצרנית הבריטית האקזוטית. הפרטים כולם - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%95%d7...8%d7%90%d7%9c/
![]()
הקומנדו 961 עדיין מיוצר? מגניב.
הייתי שמח להבין מי אלה המוטו-24 האלה. חבר'ה רציניים? עם גב כלכלי חזק? או שזה פרוייקט גחמה של מישהו שעשה אקזיט ומבזבז את הכסף, עד שיגמר לו בעוד שנה?
יש להם רשת מוסכים? סוכנויות משנה? הם מביאים איזשהו מותג שהולך באמת לפרנס אותם (כי מהאקזוטיקה לא תבוא להם פרנסה)?
מה יהיה עם מחירי הטיפולים, זמינות החלקים, הכשרת מכונאים?
הרבה שאלות, בקיצור.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 02-10-2019 בשעה 14:27.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הייתי באולם שלהם בהרצל, סמוך לביג בויז ואישימוטו. נכנסתי להתרשם מהאופנועים, ודיברתי עם מי שהיה שם האחראי באותו היום.
מדובר ביבואן על בסיס יוזמה פרטית (משקיעים מכספם), ומאוד צעיר (עד כמה שהבנתי פעם ראשונה בתחום).
יש להם בינתיים הסכם עם כמה מוסכים בודדים, אחד ממש שם בהרצל, ועוד שניים (שאני זוכר) שפזורים גיאוגרפית די רחוק, די לתת כיסוי אני משאר.
מה שכן, יש לחברה שם התלהבות מהאופנועים ומהתחום. בדיוק הייתה באולם אחת המשפחות שהן ממי שמשקיע במיזם, והם משפחה שכולם רוכבים בה.
ראיתי אותם על הקרוזרים המרשימים שלהם, וזה גם אומר משהו, כי לפחות אנשים שמחוברים לעולם הזה ולא ״סתם״ :-)
ראיתי כבר מספיק "מחוברים"... זוכר את הגלגול הקודם ביבוא של רויאל אנפילד למשל.
הייתה אש, והייתה אהבה לתחום, ורצון לעשות דברים. ההצלחה לא הגיעה.
גם היבואן של MV לא עושה חיל מי-יודע-מה.
יבוא אופנועים זה עסק כלכלי, וככזה הוא צריך להתנהל... אחרת המכירות שלך מסתכמות ב-10 אופנועים בשנה ואתה סוגר, ומשאיר לקוחות מאוכזבים שנתקעו ללא שירות וחלפים.
ומאוד הייתי רוצה להאמין שאני טועה, כן?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
ברכות לליאור בנאי על האומץ, היכולת וזוג הביי__ם הענק, שמאפשר לנו בביצה המבעבעת להרגיש קצת חו"ל.
מתוך היכרות אישית עם הבחור, הוא איננו משענת קנה רצוץ, להפך הבחור מסוגל להזיז הרים, מי שלא מכיר שיחפש
קצת בגוגל.
השפע החסר תקדים שנוצר כאן, נהדר לקונים, מקשה על המוכרים והיום אף אחד כבר לא יכול להתלונן שהוא לא מוצא
את הנישה שלו.
אני מניח שהלקוחות שמשתחררים לאט לאט מהשבי, ידעו להבין מי נותן שירות טוב יותר, מי מציע ליין מפואר יותר, או
עסקאות טובות יותר ויצביעו ברגלים.
ליאור ידידי, יישר כוח ושיהיה המון בהצלחה.
* גילוי נאות, אני מרשה לעצמי לקרוא לליאור חבר טוב.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושני
כתב KKATKOV עסק כלכלי.
בארץ הקודש אומנם יש לא מעט כאלו שהארוחה מוגשת להם בתוך צלחות זהב ומסירים של פיירקס ומטבחי גינה מבית כרמל דיירקט.
אבל גם שם לא כולם מחפשים מותג ספציפי כך שגם אם אתה בעל כושר שכנוע מוטיבציה רצון והכרות עם אנשים בענף לא בהכרח יביא להצלחה.
ייתכן שאם יבואן גדול (גם כך הם שולטים על הענף אני מודה שאני לא אוהב את מה שרשמתי.) ייבא את המותג אז סיכוייו לשרוד יהיו גדולים יותר בשונה מכלים זולים להם יש סיכוי גם אצל יבואן קטן יותר שידע להיות אמבציוני הוגן ועם פריסה נכונה שתהיה נגישה להמונים.
אגב אחרי הצצה לאתר אם היה לי תקציב הקומנדו בהחלט נראה משהו שהייתי רוכש אם היה לי תקציב לכך.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 06-10-2019 בשעה 13:06.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI