רוכב מסריח אבל רוכב טוב, כנראה בגלל הסירחון בחיים לא יהיה נערץ כמו רוסי.
הנה התעורר השגריר/ ואני מצטט
" רוכב מסריח אבל רוכב טוב"
תודה על ההכרה..
" בגלל הסירחון בחיים לא יהיה נערץ כמו רוסי. "
רוסי כבר בקרוב יפרוש לו לחווה ויגדל לו כמה רוכבים צעירים. אולי יעשה פרסומת לקסדה ואז ישכח מלבד ספרי היסטוריה.
ובנתיים טפו טפו הנמלה (המסריחה") ישבור עוד ועוד שיאים.
אומנם אלוהים יש רק אחד
אבל יש גם נביאי אמת יש.
וואמוס
ומחר ביפן יזנק מארקז בפול פוזישן.
ורוסי רגע רגע תן לי לראות אה ממקום עשירי, כאשר שני רוקים באופנוע ימאהה נחות עושים לו בית ספר . קרדררו 3 , מורבידלי 2.
ש.ש
היה מרוץ , היה שידור. רוסי לאט לאט דוהה ונעלם.
שאלה :איך רוכב פטרונס ימאהה קאווטררו הרוקי, שרק התחיל להתגלח מצליח להשיג זמנים כאלו?;בלי אופנוע מפעל?
לפני ווינאלס .. !
והדוקטור הרבה הרבה אחריו.
גם מורבידלי חזק.
חג שמח
הפרישה בשיא היא הפרישה שתזכר עם טעם של עוד./ סטונר.
ומה נשאר לרוסי ? חוזה , כסף , מלכות , קהל עם עשן צהוב,
קשה חייו של מלך מזדקן
שמפסיד כל שבוע מרוץ שוב ושוב.
אני לא חושב שיש מישהו שמשלה את עצמו לגבי העתיד של רוסי. אף אחד, כולל המעריצים, הקבוצה או אפילו רוסי עצמו לא חושבים שהוא ייקח שוב אליפות (כולם מקווים כן). אבל הבנאדם הזה קידם את הספורט הזה כמו שאף רוכב אחר לא עשה או סביר להניח איי פעם יעשה. וזאת הסיבה שאנשים עדיין רואים ועוקבים אחרי המוטו גי פי. בכנות, אני לא יודע בעצמי אם אני אמשיך לעקוב אחרי שהוא ייפרוש. גם אם כן, זה בטוח לא יהיה באינטנסיביות של היום.
היום שבו האבוקות הצהובות יפסיקו למלא את היציע זה יהיה יום עצוב בשחר החדש של המוטו גי פי.
נערך לאחרונה על ידי 400SM; 20-10-2019 בשעה 21:05.
ב- NBA הפסקתי לצפות אחרי עידן ג'ורדן. ראיתי מאז פחות מ -5 משחקים.
ב- F1 הפסקתי לעקוב כשהאקינן פרש. רואה מדי פעם מירוץ מזדמן. ראיתי כמה אחרי הקאמבק של שומאכר.
ב- MOTO-GP הפסקתי לעקוב אחרי שדוהאן פרש. ראיתי מאז פחות מ -20 מירוצים. רוסי לדעתי רוכב על כלי לא מתאים ומוקדם לפסול אותו ולו בגלל הניסיון המצטבר.
מדהימה אותי הארוגנטיות כאן. מדובר במכונות אנושיות מדהימות עם יכולת עיבוד נתונים של מחשב ועדיין אנשים לא מהססים להביע עמדה בתחום שספק אם הם מבינים בו מעבר לתפעול בסיסי של אופנוע.
וכל זב חוטם יודע שחרא צף למעלה. מכאן שרוסי ומרקז חולקים עוד תכונה פרט ליכולת לזכות באליפויות רבות ברצף...ובקלאסה.
אני בהחלט מסכים שרוסי הפך את הסבב לאירוע פופולרי באופן יוצא דופן. והוא עשה זאת לבדו. אני לא רואה דעיכה רבתי בפופולריות כשרוסי יפסיק לרכב. גם בגלל שרק הקיר בפיט ליין יפריד בין רוסי למסלול.
לרוסי יש את האקדמיה וקבוצות ב- moto3, moto2 ובעתיד תהיה לו גם קבוצה ב- motogp. רוסי לא יפרוש.
ודרך אגב, אני חושב שלכולם כישרון רכיבה יוצא דופן. מבין אלה, מיעוטם ענקים. למדתי להעריך גם את אלה שאני מחבב פחות...כמו לורנזו.
איללכא...ולפיליפ איילנד
תמיד יהיו דעות , כאלה שאוהבים יותר או פחות.
נכון מדובר "במכונות אנושיות"
ועדיין אן שום פסול מלהביע דעה. זה לא שחצני.
ראה תחום עוד יותר פפולרי כדורגל למשל. מה שמטריד הוא אי היכולת לקבל ולהעריך אלוף מוטוGP רק בגלל שאתה אוהד הדוקטור .
פה אנחנו חוזרים לפנטיות המיוחסת לכדורגל למשל. (אוהד שרוף. )אבל אוהד שרוף יש גם בתחום המוטורי.
מי שאוהב ספורט מוטורי לא יפסיק לראות , ליהנות.
אם רוסי יהיה או לא. יכול להיות שימצאו רוכב אחר להזדהות.
ויסלחו כולם.
אני מצביע למארקז
ולעצמאות קטלונייה./ כורדיסטן
וואמוס.