תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: R1 ישן האם כדאי לקנות? שנת 2001?

צפייה משולבת

Senior Member
    אבסולוטית, מבחינת מספר ידיים וק"מ זה סביר לאופנוע שנמצא כמעט 20 שנה על הכביש.
    מעשית, אין לך מושג אם אחד מה-7 ידיים לא התגרזן איתו וגם אם לא עדיין מדובר בכלי כמעט בן 20 מה שאומר שתצטרך (כנראה ) יישור קו מסויים וגם לקחת בחשבון תקלות של בלאי.
    אתה מתכנן לטפל לבד? יש לך ידע טכני מסויים? כי בכלים בני 20 שנה (בטח מהקטגורייה של הR1) יהיו לך תקלות ולא תרצה ללכת למוסך כל יומיים.
    לגבי טסטים וכו', רכב מוגדר מיושן לאחר 19 שנה ואז:
    "בעליו של רכב מיושן חייב בתשלום אגרה, בקבלת אישור מוסך על תקינות רכבו ובביצוע בדיקה לרכבו במכון רישוי פעמיים בשנה." (ציטוט מאתר התחבורה).
    כלומר בשנת 2020 מקסימום 2021 הכלי כבר מוגדר כמיושן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אבסולוטית, מבחינת מספר ידיים וק"מ זה סביר לאופנוע שנמצא כמעט 20 שנה על הכביש.
    מעשית, אין לך מושג אם אחד מה-7 ידיים לא התגרזן איתו וגם אם לא עדיין מדובר בכלי כמעט בן 20 מה שאומר שתצטרך (כנראה ) יישור קו מסויים וגם לקחת בחשבון תקלות של בלאי.
    אתה מתכנן לטפל לבד? יש לך ידע טכני מסויים? כי בכלים בני 20 שנה (בטח מהקטגורייה של הR1) יהיו לך תקלות ולא תרצה ללכת למוסך כל יומיים.
    לגבי טסטים וכו', רכב מוגדר מיושן לאחר 19 שנה ואז:
    "בעליו של רכב מיושן חייב בתשלום אגרה, בקבלת אישור מוסך על תקינות רכבו ובביצוע בדיקה לרכבו במכון רישוי פעמיים בשנה." (ציטוט מאתר התחבורה).
    כלומר בשנת 2020 מקסימום 2021 הכלי כבר מוגדר כמיושן.

יש לי ידע תכני אבל לא באופנועים, יש לי חברים שמטפלים לבד שיכולו לעזור לי ואני בטוח שאם אני יראה סירטונים של טיפולים באופנוע הזה אצליח לעשות לבד, השאלה במידה והולך מנוע מה הטווח מחירים של להביא מנוע חדש או משומש, ובנוסף איפה אני מוצא חלקים לטיפולים של האופנוע הזה זה גם חשוב עלות החלקים לדעת כמה ההוצאה תהיה בעתיד
    השאלה אם האופנוע תקין האם שווה לדעתך לקחת אותו הבחור דורש 20 אלף על האופנוע