אפשר לקבל עזרה חברים
הי מעוניין לקנות מחשב ניהול של bazzaz ניסיתי להירשם לאתר שלהם אבל לא הצלחתי בכל מקרה המחיר של המחשב ניהול עולה 860 דולר
מה הסיכוי שזה ייתפס לי במכס האם יצא למישהו להזמין מחשב וזה עבר לו ולא שילם מכס או מעמ
עוד שאלה מה ההבדל בינהם יש כמה אפשריות
Z-Fi fuel controller [#F791]
QS4 USB stand alone quick shift [#Q791]
Z-Fi TC traction + qs + fuel [#T791]
Z-AFM self fuel mapping module [#ZAFM49]
בכל אופן אם יש אפשרות להירשם לאתר שלהם אני אשמח שמישו יתן לי עזרה אפילו שירשם בשבילי
שבת שלום
אפשר לקבל עזרה חברים
קודם כל האם המחשב מגיע עם מפות בפנים ?
האופציות שם זה מחשב ניהול מנוע, קוויק שיפטר, מחשב ניהול מנוע שכולל קוויק שיפטר ובקרת אחיזה ותוספת למחשב ניהול מנוע שכנראה בעזרת חיישן wide band עושה אופטימזציה למפות ההזרקה מה שבדיינו ג'ט קוראים auto tune.
עכשיו השאלה היא למה אתה צריך את זה ?
אין לי נסיון עם. מוצרים שלהם (יותר עם דיינו ג'ט) ולהבנתי אצלם זה לא כלכך פלאג אנד פליי
יש לי פייזר 800 ולפני כמה ימים נשרף לי הצמת חשמל בגלל קצר כנראה בלילה
והאימבולייזר גם נשרף
בכללי אני מחפש מחשב ניהול חדש מעדיף להחליף את המקורי ל משו יותר מתקדם וחזק ובהמשך לקחת אותו לדיינו או לעשות זה מהבית בעדרת יוטיוב אבל השאלה שלי בנוסף גם אם זה יתפס במכס ?
בתכלס זה לרכיבות של היום יום ולא מסלולים
מה זה פלאג אנד פלי אין לי ידע בגלל זה אני שואל
פלאג אנד פליי (plug and play) אומר שאתה מקבל את החלק, מחבר אותו ורוכב ללא שום התעסקות נוספת, מה שנקרא מניע בנגיע.
לרוב זה לא ממש ככה.
רוכבים שמחליפים את מחשב ניהול מנוע עושים זאת כדי לקבל פיטש'רים חדשים שלא היה להם עם המחשב המקורי כמו בקרת משיכה למשל.
מבחינת החומרה עצמה אין הבדלים גדולים בין המקורי לBazzaz לפחות לא משהוא שתרגיש בהבדל מה שיקבע איך המנוע יתנהג אלו המפות בפנים.