עושה רושם כמו שילוח באקספרס. אתה יכול לבדוק את מספר המעקב , לפי זה תהיה בטוח .
מעוניין להזמין את האגזוז הזה, לאחר הגזלה שעברתי עם הזמנת מגן מנוע והגדלת הראש של השולח ששלח ב EMS מפחד משילוב המילים "Express : tracked-signature "
מה אומר השילוח בתמונה שצירפתי, שילוח רגיל או דרך אחת החברות הגזלניות?
עושה רושם כמו שילוח באקספרס. אתה יכול לבדוק את מספר המעקב , לפי זה תהיה בטוח .
משלוח אקספרס 3-7 ימים זה משלוח דרך חברות "גזלניות".
קודם כל תוודא שיש לאגזוז תקן לכביש שלא יתקע לך סתם.
אח"כ שלח הודעה למוכר ותשאל אותו בדיוק באיזה חברת שילוח הוא מתכוון להשתמש.
האגזוז עם תקן, לא בא לי לקחת סיכון ולשלם כפול בגלל מיסוי ומיסי שקר למיניהם, גם אם אשאל את המוכר וגם אם אבקש משלוח בדואר רגיל עדיין לדעתי יהיה קשה להעביר באיזה מדינת חלם אנחנו גרים ולא נראה לי שהמוכר יבין כמה זה קריטי שיטת השילוח בדיוק כמו עם הכלוב שהזמנתי והיה רשום דואר רגיל, מבחינת המוכר הוא סה"כ עשה טוב בזה ששינה את שיטת השילוח ובגלל זה שילמתי 60% נוספים מערך הקניה,נראה לי שהכי נכון לרדת מזה.
הוא יבין אם תשלח לו מייל ותסביר לו... לא הייתי מפחד מזה.
ems זה באמת חרבון שלא ידע השטן אבל שאר החברות יותר סביר.
,נראה לי שהכי נכון לרדת מזה.[/QUOTE]
נראה לי הכי נכון, למרות שיש לי דוד חוקי ומקורי שנמכר עם האופנוע BMW, עצרו אותי בצפון לביקורת עם מד דציבל. אמר שהרעש גבולי ושאפנה ליבואן לבדיקה. אז לדעתי המשטרה התחילה להוריד מהכביש את כל מטוסי סילון שעוברים בפול גז ב1 בלילה ברחוב שקט.......
יודע ומכיר את המודעה, יש גם ביותר זול, מעדיף לא להגיע לסכומים האלו, ב 1400ש"ח אני יכול לקנות את ה leovince (בהנחה שלא נעצר במכס, אם יעצר אז כל הקניה כבר לא שווה) למרות שהמחיר שיש לי לאקרופוביץ יד שניה באמת הוגן.
הקניה בעקבות נפילה בשטח והאגזוז קצת נדפק (קוסמטית) ולכן בא לי להחליף, אם להחליף אז כבר למשהו עם צליל יותר נורמלי.
אם אני זוכר נכון אז כל חבילה גדולה או מעל משקל 2 ק''ג מעוכבת לבדיקה למשך חודש, כך שהסיכוי שזה יעבור ללא מע''מ ו/או מיסים נוספים די קלוש.
אני לא מוצא את המקור אבל בחיפוש זריז מצאתי התייחסות למשקל החבילה. במדריך מכס שבקישור הבא יש הבחנה בין חבילות במשקל של עד 2 ק"ג ויותר מ-2 ק"ג (ראה סעיפים 2 ו-3)
https://taxes.gov.il/About/Spokesman...2004/doar1.htm
נערך לאחרונה על ידי AsafA; 12-10-2019 בשעה 22:57.