ראיתי אופנועים ממשפחת ה 500 של הונדה עם 100k קילומטר ויותר
אל תוותר וקח את האופנוע לבדיקה
תתחדש
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
כמה קילומטראז יכול לסחוב אופנוע 500 סמק? ראיתי ביד 2 cb500f חמוד 2017 נראה טוב גם.. אבל הם עם הרבה קמ... 20 אלף וגם אפילו 30 אלף.. ומעל 2 ידיים(אני יד 5 או 3..) מה אתם הייתם עושים? מחיר קורץ.. משרדג את שלי..
ראיתי אופנועים ממשפחת ה 500 של הונדה עם 100k קילומטר ויותר
אל תוותר וקח את האופנוע לבדיקה
תתחדש
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
משום מה זכור לי בראש שבתחילת השבוע אתה ירדת מהתחום והלכת למכור את האופנוע (שקנית שבועיים קודם) עם כל הציוד.
זה הרבה? אני קניתי עכשיו אופנוע עם 40,000 ק"מ והתלהבתי מכמה הוא חדש...
ה GS500 שלי הגיע עם 100,000 על השעון ומכרתי אחרי עוד 50,000 שאני עשיתי.
הוא התחיל קצת לגמגם וכו' אבל שום דבר שישור קו רציני לא היה מסדר.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
ב22.09 קונה דיוק.
ב13.10 מוכר אותו ויורד מהתחום.
ב18.10 חוזר לתחום ומתכנן לקנות cbf500.
זה יכול להיות אחלה משחק-"נחש איזה שרשור נקבל השבוע מהיוזר הזה".
ובנימה רצינית:
אין לי מושג מי אתה ומה הסיפור שלך, אבל דעתי האישית שעדיף לך לא לקנות כלום ולהיסגר על עצמך לפני שאתה ממשיך לבזבז כסף וזמן.
מתן אתה מבוזבז פה אח
עם המעקב שלך אחרי המשתמשים ואחרי תאריכי פתיחת פוסטים (ראיתי שזה מאוד חורה לך שמקפיצים אותם)
תוכל לעשות חיל בארכיון המודיעין
אין שום בעיה עם אנשים שיכולים לעשות חיל בארכיון המודיעין אבל יש בעיה עם אנשים שנדמה שברחו ממופעי הטרולים של קרקס מדרנו.
יש פה אנשים עם ידע מקצועי רב (לא אני, אל דאגה אני לא טופח לעצמי על השכם) שמקדישים זמן לענות על שאלות.
אני הייתי שמח להסבר מהפות"ש על כל השאלות, כי כרגע זה נראה שמדובר בטרול ששואל סתם שאלות וגם סותר את עצמו תוך כדי.
אם זה לא המצב, אז אני אשמח לגלות שאני טועה, אבל מקריאת השרשורים של הבחור, לא נראה שזה המצב.
לגבי הקפצת שרשורים-מצטער אם אני לא רואה היגיון בלשאול שאלות על שרשורים מלפני שנתיים.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 19-10-2019 בשעה 20:32.