תבדוק גם את ה-Z1000sx ואת gsx1000s.
אחרי שנתיים וקצת ו 25 אלף ק"מ עם פייזר 6 , מחפש להתקדם
הכי חשוב לי אמינות אמינות ואמינות ומנוע כיפי , כל הזמן הזה רק עשיתי טיפולים שגרתיים בלי אף תקלה
אני נוסע הרבה כביש 2 כ 170 קמ כל נסיעה.
ראיתי בנתיים MT09 Z800 גם F800GS 2010 אופציה
או שבכלל FZ1 רק שאין ABS וצריכת דלק גבוה יחסית
תקציב בערך 35 אלף
MT09 נראה ונשמע מצויין רק אחרי קריאה הבנתי הבולמים לא משהו השאלה מזה לא טובים ? למסלול ?
אני נוסע על כביש לא מסלול ולא השכבות ב200 קמש , אם הפייזר הרגיש טוב אז מן הסתם הMT אמור להיות יותר טוב ?
Yamaha Fz6s
אני עברתי מפייזר 8 לטרייסר 900, אבל זה עולם די שונה. חוץ מהאמינות של יאמהה שאתה מחפש מדובר במנועים שונים, אני לא יודע כמה תרגיש את עניין הבולמים, בטרייסר יש את עניין הוובל במהירויות גבוהות.
הטריפל מנוע סופר כיפי, יותר מה 4 צילינדר לטעמי.
השאלה אם אתה מחפש נייקד? רק 4 צילינדר? תבדוק גם הgsr 750 .
Tracer 900
הפייזר כלי מדהים ללא ספק ואופציה טובה להמשך היא הפייזר 8.
גם נכנס לך בתקציב עם עודף ובד"כ תוכל למצוא כלים שמורים עם קילומטראז' נמוך, מכלולים איכותיים יותר (לא בטוח לגבי ה- ABS, מצריך בדיקה).
ה-MT09 הוא כלי מרגש ללא ספק, ובדיוק בגלל השוק שלו יהיה לך קשה למצוא אחד שמור שלא עבר התעללות וחיים עם הרבה ווילי'ז.
בגלל שהוא נהפך לסוג של T ערס של האופנועים, אני מניח שהם יותר גניבים אם מבחינתך להחנות את הכלי בנינוחות הוא גם פרמטר בקנייה.
הייתי מציע ללכת על הטרייסר אבל אני לא חושב שהוא נכנס לך בתקציב.
אתה בא מפייזר, וטוען שהטרייסר נראה מוזר?
(סמיילי מגלגל עיניים)
מה הבעיה להמשיך לפייזר 8 שהציעו לך ללא ABS אם עד עכשיו נסעת ללא?
זה לא ש"ירדת" ברמה נשארת באותו רמה אם יותר כח ואופנוע שאתה מכיר בלי הרפתקאות.
הטרייסר באמת נשמע כמו אופציה מעולה אם התקציב מגיע לזה. המשקל שלו פשוט נשמע לא הגיוני כשמשווים אותו למתחרים.
לא הייתי מוותר על בטיחות בשביל מנוע מעניין יותר, אז מבחינתי אין סיבה שבתקציב הזה תקנה משהו ללא ABS.
אופציה נוספת היא MT07 או הטרייסר הקטן. זה לא יהיה שדרוג אבל זה יהיה שינוי לטובה. הוא קליל, אמין עם מנוע כיפי ויהיה לך יותר כח זמין ביציאה מרמזור או פניה חדה.
אם אתה סבבה עם קצת יותר משקל ה-CBF1000 או ZX1000 נכנסים בתקציב.
אחרי כמה חודשים עם ה-CBF, למעט החום שיש לכל מנוע גדול ומשקל עודף, אין לי שום תלונה.
האופי הרך שלו מושלם לסוג הנסיעות שלי. בעיר אני יכול לנסוע בכיף על 1500 סל"ד ב10-20 קמ"ש בלי לשחק עם הקלאץ'. הוא פשוט מפרפר לו בעדינות.
מצד שני יש לו מומנט ורצועת כח של טווין, כשרוב המומנט מתקבל כבר ב3000 סלד ואתה לא צריך לחכות שהמנוע יטפס מעל 10k בשביל להטיס אותך קדימה.
אני אישית לא מתחבר לאופנועים שדורשים ישורת ריקה כדי להנות מהם.
אני לא אוותר על ABS אם נכנס בתקציב.
מצד שני אני לא אוהב וי טוין למניהם 4 בשורה עדיף לי.
כנראה שאני אמתין עוד טיפה אחסוך עוד קצת .
Yamaha Fz6s
לא בעיה. יתרון מעולה.
תראה את המשקל שלו ביחס למתחרים:
טרייסר - 210
וורסיס 1000 - 250
וורסיס 1000 החדש - 255
ויסרום 1000 - 236
z1000sx (ספורט תיור) - 235
סיביאף 1000 - 245
אפריקה טווין - 230
זה לא צריך להיות דיל ברייקר בהכרח אבל זה יתרון נורא נחמד. 10+ קילו הפרש זה כבר משהו ששמים לב אליו.