תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: נזק מנפילה מרגלית - טנרה - חפירה

צפייה משולבת

Junior Member

נזק מנפילה מרגלית - טנרה - חפירה

להתעורר בבוקר ולראות מהחלון את האופנוע שוכב בשלולית דלק.
    האופנוע נפל לצד הרחוק מהרגלית, האשמה כנראה ברוח (הייתה סופה והרצפה מלאה בפיסות טיח וענפים) - שיניתי מקום חנייה אבל הלילה לא ישנתי טוב ובדקתי שהוא עדיין ניצב.
    אני מתקשה להרים אותו על הסטנד אמצע ולא בטוח אם זה יותר בטוח.
    אולי פתרון קשירה לרצפה? או לסמוך שהמקום החדש (שיש לו חסרונות אחרים) בטוח יותר וזהו.

נזק נראה לעין:
    - ברגי הפלסטיק(?) של מגן הרוח נקרעו
    - מגן הרוח התמלא בבועות מוזרות שלא יורדות (מזה ששכב בדלק?)
    - רגלית בלם התעקמה קצת
    - קוסמטיקה (שפשוף במגן ידיים, ברגלית)

20191025_062316.jpg

----

עדכון: אז לא הספקתי לשלוח את ההודעה אבל כבר מאוחר מספיק כדי לצאת למוסך אז...

אז הורדתי את הכיסוי אז רואים את האופנוע מהכביש ומכל הבניין והלכתי למוסך להתייעץ איתו על הנזק מהנפילה - כמובן אין לו ברגי פלסטיק אולי יש בורג אלומיניום. בחנות אביזרים גדולה דווקא טענו שיהיה להם ברגי הפלטיק הספציפיים מחר. היבואן צריך להזמין וזה ייקח שבוע.
    בנתיים חושב אם זו ההזדמנות למשקף גבוה יותר - אבל נוטה להחזיר קודם למקורי.

חוזר לאופנוע ומשהו נראה מוזר - מנסה להתניע רק כדי להיות רגוע - ולא מתניע. המצבר?? בטח לא הייתי צריך סתם להתניע במקום מאז שנפל אבל אפילו לוח השעונים לא נדלק. מבט למטה - כל הצמות החשמליות גזורות - מצד ימין, מצד שמאל ומהלוח שעונים. חלק מהם נראים כאילו ניסוי לקצר אחרי הגזירה. מקלל את בני משפחתו של הגנב, תוהה מה הייתי עושה אם הייתי נכנס עם הרכב בדיוק כשהוא מתעסק עם האופנוע (הרכב חונה מקביל צמוד לאופנוע)

הפסקה להתאוששות (ולטפל בנושאים אחרים)

נסיון מהיר שלי לחבר בחזרה עם שוקולדים רק כדי להתניע - לא מתניע, אולי סתם לא חיברתי טוב, אולי שרף פיוז. אסתכל שוב מחר בבוקר באור יום ואצור קשר עם המוסך.

מחליפים את כל הצמה? הלחמות ושרינקים?

אולי אקבל וידאו שכנראה לא קלט, אבל גם אם אראה מישהו לא יודע אם יש משהו לעשות עם זה. תוהה אם יחזור שוב להמשיך את הגניבה - הנשק שיהיה לי בשלוף: ידית מומנט, מנעול דיסק על קפיץ וספריי שימון שרשרת.

20191029_162417.jpg

בבוקר מחשבות על זה שגנב מקצועי היה משקיע רק בלהעמיס את האופנוע (גם אם זה אומר לגלגל אותו 200 מטר בשביל - או שזה דווקא בולט מדי) ושאולי באמת הייתי צריך לרוץ למשטרה - אולי דווקא כן ישקיעו בטביעות אצבעות - אתמול הייתי בטוח שזה מופרך (ולכן נגעתי בלי חשבון), ושהם יצרו קשר עם בעלי המצלמות (אתמול חשבתי שזו אחריות שלי). או שלשכוח מהכל ולהמשיך בתכנית המוסך

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בעסה אבל לפחות הכלי אצלך שזו חצי נחמה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    מבאס, קיימת על הכלי מערכת אזעקה כלשהי?
    כי כנראה שזה היה מרתיע אותו ובנוסף מעיר אותך אז חבל.

Senior Member
    המשטרה לא תעשה כלום.תגלה את החוטים וחחבר צבע לצבע.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    נראה שאפשר לתקן את זה בחצי שעה של כמה הלחמות.
    מגן רוח גם לא נזק גבוה מדי, יש באיביי וכו' די בזול.
    סה"כ נזק די מינימלי.

Senior Member
    לא טוב. כל הזמן אני משכנע את עצמי שאף חלאה לא יתעסק עם אדוונצ'רים כי הם לא סחירים ולא מתאימים לדאווין בשטח.
    אצלי לא קשור רק מכוסה אבל ליד החלון שפתוח כל הזמן. אבל כשאני בסידורים אף פעם לא קושר או מכסה.
    מרתיח דם. לא יודע איך גנב היה מצליח לדבר עם המנתח אם הייתי תופס אותו על חם.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הבעייה היא בתי המשפט
    אפילו אם הגנב בתוך הבית שלך והכלב עשה עבודה טובה והשאיר לו כמה סמני שיניים אתה צפוי לתביעת נזיקין.
    אם אתה השארת לו כמה הטבעות של הטבעת נישואין על המצח אתה צפוי לתיק פלילי ותביעת נזיקין.
    אם היה לו מברג שבמקום לשמש לפריצה הוא מופנה אליך וירית בו אתה צפויי..... אפילו אם אתה שוטר
    אם שירתת על הגדר בעזה ועשית את תפקידך אתה צפוי ל......
    ככה זה כשאנו בתרבות הPC

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הבעייה היא בתי המשפט
    אפילו אם הגנב בתוך הבית שלך והכלב עשה עבודה טובה והשאיר לו כמה סמני שיניים אתה צפוי לתביעת נזיקין.
    אם אתה השארת לו כמה הטבעות של הטבעת נישואין על המצח אתה צפוי לתיק פלילי ותביעת נזיקין.
    אם היה לו מברג שבמקום לשמש לפריצה הוא מופנה אליך וירית בו אתה צפויי..... אפילו אם אתה שוטר
    ככה זה כשאנו בתרבות הPC
    בתור אחד שלא גר בעיר מכיר הרבה סיפורים מרגיזים שהסתיימו באופן שתיארת. מכיר גם כמה אחרים שעשו מוניטין לא רע.
    בתקופה שסבלנו מגל נורא של פריצות (כולל בצהרי היום כשהילדים בבית!) ניסיתי לארגן שמירה לצורך תקיפה ואף אחד מהטמבלים לא הסכים.
    ההורים ישנים בקומה שניה הילדים בראשונה, וגנבים מאיימים להישאר בשקט והולכים באדישות עם המפתחות של הרכב והטלפונים. זה טירוף, לא PC.
    ויתרתי על השכנים הנאורים אבל אלי לבית מי שייכנס יחטוף ולא משנה אם יש לו מברג או חסר לו בורג.
    ניסו פעם להיכנס- הייתי בחוץ עם האלה תוך 5 שניות. נעלמו בלי לחזור.
    קופץ בערך 2-3 בחודש בגלל שהארונות מתכווצים בהבדל הטמפ' ומפיקים רעשים ספוקיים לאללה
    גם לפני חוק דרומי, הבנות אצלי יודעות שאעמוד בין הפולש לחדרים. אני יודע איך זה נשמע אבל זה לא עניין של מאצ'ו ולא רמבו.
    המשמעות הכי בסיסית של גבר בבית היא לספק תחושת ביטחון. גם חשוב שאוכל להסתכל על עצמי במראה כי להיות חכם זה להבין את כל המשמעויות, גם כאלה שלא נוח להבין.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הבעייה היא בתי המשפט
    ככה זה כשאנו בתרבות הPC
    נו נו נו... אל תתנו לעובדות לבלבל אותכם
    בעזה ירו בכמה מאות על הגדר ואף אחד לא עמד לדין.
    בארץ ירו גם בלא מעט גנבים בחלקם אפילו לאחר שברחו ולאחר מרדף.
    בקיצור... כל עוד אתה לא מצולם ממשיך להרביץ לו אחרי שהוא שוכב כנוע כמה דקות - כנראה שיהיה בסדר.