עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: שיחת סיכום שירות צבאי ועוד כמה שאלות.

צפייה משולבת

Junior Member

שיחת סיכום שירות צבאי ועוד כמה שאלות.

אהלן.
    עוד מעט אני משתחרר(עוד 10 חודשים) ורציתי לשאול אתכם:
    1-בשיחת סיכום שירות אצל מפקד האישי וגם מפקד הגף,אם אני אומר ששנאתי לשרת פה והיה לי חרא יכולים איכשהו להתנקם בי בתעודת ההערכה שהם כותבים עליי אחרי זה?

2-אם היה לכם מפקד שהבנתם איכשהו שהוא מרכל וצוחק עליכם מאחורי הגב הייתם מביאים לו מתנת שחרור? או פשוט לבוא ביום השחרור לעשות את הראיון וללכת?

3-יש את התעודת הערכה ששולחים לדואר אחרי 10 ימים שהמפקד כותב,האם הוא יכול להתנקם בי ולכתוב דברים רעים למרות שלפי החוק חייב לכתוב דברים טובים?

תודה רבה ולילה טוב.

1. שיחת סיכום? מה זה החרא הזה מה נהיה מצהל? אחי תשחרר, תגיד וואלה היה סבבה ותמשיך בחיים שלך, אל תחפש לריב עם אף אחד.

2. בא לך תביא לו משהו, לא בא לך, אל תביא לו כלום, בכל מקרה הוא מהר מאוד ישכח ממך ותאמין או לא, גם אתה תשכח ממנו יום אחד.

3. השתחררתי לפני כמעט 7 שנים מהמערך הטכני של חיל האוויר, הייתי חייל מצטיין, לא קיבלתי שום מכתב המלצה או קשקוש דומה וזה ממש לא חסר לי. ביום שתחזור מהבסיס עם כל הניירת הזאת סביר להניח שתניח הכל באיזו מגירה, לכמה שנים טובות.

שורה תחתונה, מה אתה חושב על השטויות האלה בכלל, אף אחד לא סופר אותך או את הדעה שלך. תשקיע אנרגיה בלחשוב על העתיד שלך, הצבא זה רק תחנת ביניים. תאמין לי החיים הקשים מתחילים אחרי הצבא.

Sent from my S60 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    1. שיחת סיכום? מה זה החרא הזה מה נהיה מצהל? אחי תשחרר, תגיד וואלה היה סבבה ותמשיך בחיים שלך, אל תחפש לריב עם אף אחד.

2. בא לך תביא לו משהו, לא בא לך, אל תביא לו כלום, בכל מקרה הוא מהר מאוד ישכח ממך ותאמין או לא, גם אתה תשכח ממנו יום אחד.

3. השתחררתי לפני כמעט 7 שנים מהמערך הטכני של חיל האוויר, הייתי חייל מצטיין, לא קיבלתי שום מכתב המלצה או קשקוש דומה וזה ממש לא חסר לי. ביום שתחזור מהבסיס עם כל הניירת הזאת סביר להניח שתניח הכל באיזו מגירה, לכמה שנים טובות.

שורה תחתונה, מה אתה חושב על השטויות האלה בכלל, אף אחד לא סופר אותך או את הדעה שלך. תשקיע אנרגיה בלחשוב על העתיד שלך, הצבא זה רק תחנת ביניים. תאמין לי החיים הקשים מתחילים אחרי הצבא.

תודה רבה על התגובה,אני פשוט אשתחרר וזהו.
    רוצה כבר להתחיל את החיים האמיתיים.

Senior Member
    תעודת הערכה מצה"ל זה נייר טואלט.
    לשאלה הספציפית, אם בא לך להגיד שהיה לך חרא,תגיד.
    אבל לאף אחד לא יהיה אכפת, לכולם חרא, גם למפקד שלך.
    אם יש לך ביקורת קונקרטית (למשל: יש עובש במגורים וכבר שנה אנחנו מתלוננים) זה אפשר להגיד.
    סתם להגיד היה לי חרא, לא שווה את המאמץ.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    תעודת הערכה מצה"ל זה נייר טואלט.
    לשאלה הספציפית, אם בא לך להגיד שהיה לך חרא,תגיד.
    אבל לאף אחד לא יהיה אכפת, לכולם חרא, גם למפקד שלך.
    אם יש לך ביקורת קונקרטית (למשל: יש עובש במגורים וכבר שנה אנחנו מתלוננים) זה אפשר להגיד.
    סתם להגיד היה לי חרא, לא שווה את המאמץ.
    תודה רבה גבר.

Senior Member
    כמו שכולם אמרו מעליי, אל תתרגש ואל תחפש ריבים. התעודה באמת לא שווה כלום, תסיים יפה ואל תשרוף גשרים ותתחיל לחשוב כבר על הנחיתה באזרחות.
    בהצלחה.
    Tracer 900

Member
    לך היום למפקד שלך ותספר לו שרע לך ולמה רע לך ואיך לדעתך הוא יכול לעזור שיהיה לך יותר טוב,
    אתה לא משתחרר מחר, 10 חודשים זה הרבה זמן, אולי הוא יקשיב לך וישפר לך את ההרגשה עד לשחרור, ואולי לא.
    בהצלחה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    כמו שכולם אמרו מעליי, אל תתרגש ואל תחפש ריבים. התעודה באמת לא שווה כלום, תסיים יפה ואל תשרוף גשרים ותתחיל לחשוב כבר על הנחיתה באזרחות.
    בהצלחה.
    תודה רבה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    לך היום למפקד שלך ותספר לו שרע לך ולמה רע לך ואיך לדעתך הוא יכול לעזור שיהיה לך יותר טוב,
    אתה לא משתחרר מחר, 10 חודשים זה הרבה זמן, אולי הוא יקשיב לך וישפר לך את ההרגשה עד לשחרור, ואולי לא.
    בהצלחה
    אני שונא את המפקד שלי כי הוא מרכל עליי הרבה מאחורי הגב,אבל מה לעשות ככה זה בטייסת שלנו.
    תודה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מה איכפת לך שהוא מרכל עליך עם חברים שלו? אתה לא עושה את אותו הדבר עם החברים שלך?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    מה איכפת לך שהוא מרכל עליך עם חברים שלו? אתה לא עושה את אותו הדבר עם החברים שלך?
    לא,אני לא עושה את זה כי לא משעמם לי ויש לי דברים לעשות.

Member
    כמו שציינו לפני, אל תיקח ללב והכי חשוב אל תשרוף גשרים.

בניגוד לדעת האחרים, לפני כשנתיים התראיינתי לתפקיד כאזרח עובד צה"ל (למרות שאם היית שואל אותי אם אי פעם אהיה באיזושהי מסגרת צבאית אחרי השירות הצבאי התשובה היתה חד משמעית שאין מצב), אם כי לבסוף לא המשכתי בתהליך.

אבל השנים עברו, ותעודת ההערכה אכן היתה משהו שבחנו.

מה שאני אומר זה שאתה לא יודע מה החיים יזמנו לך, ולכן הכי חכם ונבון יהיה לסיים את השירות ברוח טובה מול כל הגורמים, גם אם אתה לא ממש אוהב או מתחבר למפקד שלך זה לא אומר שאתה לא יכול לשמור על יחסים בסיסיים ויציבים מולו עד השחרור. זה רק ידרוש ממך בגרות, שתמיד עזור לך בהמשך הדרך.

תהיה בטוח שבאזרחות, אתה תעבוד לפעמים עם אנשים יותר מאתגרים ממנו....אז קח את זה כשיעור לחיים ותנסה ללמוד ולהשתפשף על החוויה בצורה נבונה שיכולה לעזור לך לעתיד.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    כמו שציינו לפני, אל תיקח ללב והכי חשוב אל תשרוף גשרים.

בניגוד לדעת האחרים, לפני כשנתיים התראיינתי לתפקיד כאזרח עובד צה"ל (למרות שאם היית שואל אותי אם אי פעם אהיה באיזושהי מסגרת צבאית אחרי השירות הצבאי התשובה היתה חד משמעית שאין מצב), אם כי לבסוף לא המשכתי בתהליך.

אבל השנים עברו, ותעודת ההערכה אכן היתה משהו שבחנו.

מה שאני אומר זה שאתה לא יודע מה החיים יזמנו לך, ולכן הכי חכם ונבון יהיה לסיים את השירות ברוח טובה מול כל הגורמים, גם אם אתה לא ממש אוהב או מתחבר למפקד שלך זה לא אומר שאתה לא יכול לשמור על יחסים בסיסיים ויציבים מולו עד השחרור. זה רק ידרוש ממך בגרות, שתמיד עזור לך בהמשך הדרך.

תהיה בטוח שבאזרחות, אתה תעבוד לפעמים עם אנשים יותר מאתגרים ממנו....אז קח את זה כשיעור לחיים ותנסה ללמוד ולהשתפשף על החוויה בצורה נבונה שיכולה לעזור לך לעתיד.
    קודם לכל תודה רבה על התגובה.
    אני שומר על קשר יציב איתו,פשוט הכל אינטרסים ואני לא רוצה שאחרי זה פתאום יופיע לי בתעודת הערכה שהוא כותב עליי דברים רעים כנקמה,למרות שלא היו לי בעיות בכלל(לא דוחות מצ,לא תלונות ובלי בעיות משמעת).
    וכן גם השאלה,האם לבוא ביום השחרור ולא להביא לו מתנה אחרי שאני מכיר אותו כבר שנתיים ו8 חודשים והוא היה המפקד האישי שלי,למרות שהוא נחש לא קטן.

ציטוט נכתב במקור על ידי RaceForHappines צפיה בהודעה
    קודם לכל תודה רבה על התגובה.
    אני שומר על קשר יציב איתו,פשוט הכל אינטרסים ואני לא רוצה שאחרי זה פתאום יופיע לי בתעודת הערכה שהוא כותב עליי דברים רעים כנקמה,למרות שלא היו לי בעיות בכלל(לא דוחות מצ,לא תלונות ובלי בעיות משמעת).
    וכן גם השאלה,האם לבוא ביום השחרור ולא להביא לו מתנה אחרי שאני מכיר אותו כבר שנתיים ו8 חודשים והוא היה המפקד האישי שלי,למרות שהוא נחש לא קטן.
    היה לי מפקד בצבא, בן זונה גדול. איחלתי לו דברים לא נעימים בכלל.
    אבל כשהשתחררתי הלכתי לאיזה חנות מזכרות והבאתי לו משהו שהיה נראה לי מתאים לו למשרד. בשביל לסיים בטוב. מ'כפת לי, אז השקעתי 100 שקל.
    כשאנחנו נזכרים בתקופה שהיתה בעברנו, אנחנו נוטים לזכור את הדברים הטובים ולהגיד אחח איזו תקופה זו היתה, המח שלנו לרוב משמיט את הפרטים הפחות נעימים.
    תסיים בטוב ככה שיהיו לך אולי עוד כמה זכרונות טובים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    חד משמעית לא!
    מתנה?
    מה אתה? בגן?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לסיין בטוב כן.
    אבל למה להביא מתנה?
    מתנה מביאים כי מתכוונים לא כדי לצאת ידי חובה.
    (מה זה? טיפ במסעדה?)
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)