אם כבר תנאי הרכיבה פה לא קשים כי אופנועים לא עומדים הרבה בפקקים, לרכב פרטי התנאים פה קשים בגלל הרבה פקקים.
אני אולי אחרי טיפול 12K אחליף שמן כל 6K, בלי פילטר
לא, לא תופס.
הבלאי של מערכת התזמון נובע מגורמים אחרים לגמרי.
לבדוק שסתומים בתדירות גבוה יותר כדאי באופנוע שמבלה הרבה ליד הקו האדום, או כשמדובר באופנוע שטח (בעיקר אם הרכיבה כוללת הרבה חולות ואבק). דווקא בהרבה דגמים אפשר להגדיל את מרווחי הבדיקה מהמלצות היצרן כל עוד האופנוע נרכב רגוע, ופילטר האויר תקין.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם כבר תנאי הרכיבה פה לא קשים כי אופנועים לא עומדים הרבה בפקקים, לרכב פרטי התנאים פה קשים בגלל הרבה פקקים.
אני אולי אחרי טיפול 12K אחליף שמן כל 6K, בלי פילטר
מעניין, תודה על המידע.
לא מעיד.
שמן משחיר כי הוא סופח תוצרי שרפה ואמור להיות ממש כהה.
שמן אמור להשחיר וזה לא סימן להחלפתו. אם כבר שמן שלא משחיר זה שמן שלא עושה את אחת העבודות שלו שזה המסת וספיחת פיח ובכך בעצם
לנקות את המנוע.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
רצוי לציין (אם הבנתי נכון) שאתה מתייחס לנזק הסביבתי.
איתך ב100% אם כך.
ולא, אני לא מחבק עצים ולא תמיד ממחזר, אבל סתם לגרום נזק סביבתי עצום בלי ביבה זה חורה לי.
חמי שלא מבין מה עוצמת הנזק הסביבתי עם שמן משומש מוזמן לחקור. ומי שחושב שעצם העובדה שהוא 'משליך' את השמן המשומש שלו במוסך וזה הולך להיות ממוחזר וטוב לסביבה- שיחשוב שוב.
ואני חותך את הז*ן אם כל מי שעושה טיפולים בבית דואג שהשמן יגיע למחזור. אדיוט אחד שדופך שני ליטר בגינה הציבורית מזיין לנו את העתיד ברמה שהוא לא מבין. תכפילו את זה בכמה אדיוטים ותיהנו מהתוצאה.